.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ПОМОЩЩЩЩЩ

Голям фен Аватара на alice13

ПОМОЩЩЩЩЩ

Участниците в историята:
    мойто гадже : Д
    мойта приятелка - Е
    нейното гадже : Ю
    и най-лошият герой : А

С Е и Ю сме приятели от детската градина. Това лято Ю реши да си празнува рождения ден у тях... по незнайни причини..тъй като той ни натякваше че иска да е из природата или на някакво диско.Както и да е. Отидахме на рождения му ден и пихме бири водки абее всичко. Аз се бях напила много яко защото явно съм заспала. А също беше на рождения ден. Доколкото казват другите ми приятелки .. той ме е напил... опитаха се да ме спрът ама аз не ги слушах...ениуей. Заспала съм на дивана и А почна да ме целува. Аз сънувах Д и си мислех че се целувам с Д.. По едно време се събудих и видях че се целувам с А. Отидох при Е и Ю и ги помолих да ме държат настрана, но те се затвориха в кухнята и ме оставиха с А. Е много харесваше Ю и когато той беше с нея не й пукаше за околния свят. А искаше да праим секс, обаче аз не позволих и си тръгнах. На другия ден казах на гаджето ми, което ест ми се сърди 2 дена.. но ми прости като разбра че съм била пияна. Единственото което не успя да прости беше на Е.. Защото каква приятелка е след като я бях молила хиляди пъти да държи А далеч от мен.. Тя просто каза добре и отида да се натиска с Ю. В момента Д не иска да излиза с мен тъй като общувам с Е... Кофти ми е защото калокото и да е не искам да се карам с нея... Но не й простих.... многоо ми е тъпо.. Днес ще й кажа че не искам да движим заедно.. щото тя все пак избра гаджето си пред мен.. а ние си имаме мото : Гаджетата след приятелите..... А в момента иска да използва други момчета.. Как да й кажа ??? Моля ви помогнете ми... и без изродски и детски коментари ))

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вие взаимно се предавате. Тя ,когато те е зарязала, ти същото го правиш. Само ,защото гаджето ти ти е казало да не говориш повече с нея. Вие не сте никакви приятели. Казваш и го - просто и ясно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Просто се отдръпни от нея.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Голям фен Аватара на alice13
    моля ви, пишетее !!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нали ти казахме. Пък и ти нали щеше да й казваш още на 20 август,какво стана ? Пфф. Казваш й го и това е. Или както ти каза kyon се отдръпваш от нея.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на fenkaaa

Re: ПОМОЩЩЩЩЩ

Моля ви помогнете ми... и без изродски и детски коментари
    Че аз като ти гледам темата и писането.. и като ми казваш без детски коментари.. ти самата на колко си ?

Иначе по темата:станалото станало,но много смешно ми прозвуча "той ми прости,защото бях пияна"

Град
    На края на дъгата :)
    "От най-добър приятел става най-качествен предател" от мене да го знаеш това!!! Такива приятелки не ти трябват ... бегай възможно най-далече
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    нали осъзнаваш, че не ти е помогнала когато е трябвало - приятелите не правят така! съответно обясняваш и какво ти се върти в главата и си заминаваш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Значи, не може твоята приятелка да е виновна, за това че ти си безотговорна лигла, която сто пъти са молили да спре да пие, но тя не ги е послушала, после се е натискала с някакъв, защото е била пияна ( за което сама си си виновна), и накрая е молила да бъде държан друг човек на страна от нея.
    След като си имала сили да се натискаш с него, значи си имала сили и сама да се държиш далече от този човек. Никой не може да понася последствията от твоята безотговорност... И никой не е длъжен да зареже гаджето си, заради човек като теб...и ти си мислиш, че мотото ви важи и за двете ви, но явно не важи за нито едната.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си