.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Дайте ми идея!

Здравейте!
    Сигурно има много такива теми, но понеже аз нямам време да се ровя, искам да Ви попитам, какъв подарък за 2-годишнина бихте ми предложили ?! Благодаря предварително!

Има милярд такива теми ........

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
    Има милярд такива теми ........
    Очевидно вече са милиард и една.....

И Кво като има човека иска помощ идея за подарък според мен можете да си направите една малка еескурзия до близкия град до вас за 2-3 дена само двамата в някое хотелче
    Rikity-сестричка

Заедно сте от 2 години.. и не знаеш какво да му/и купиш. Едва ли ние знаем по-добре от теб.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от kariix
    Заедно сте от 2 години.. и не знаеш какво да му/и купиш. Едва ли ние знаем по-добре от теб.
    След толкова време идеите за подарък се изчерпват Иначе може да идете някъде на екскурзия

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Часовник, скъп парфюм, нещо сребърно/златно.
    Аз такова съм подарявал и са ми подарявали, но на далеч по-малки "годишнини"

Едно момиче беше пуснало тема.. Подарък от приятеля и 2 птички, ако е грижовен и има време. До колкото разбрах това е символ на "вечна любов". На мен ми се вижда доста сладък подарък

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    ходиш с тоя човек 2 години и не знаеш,какво да му подариш ? леле ...
    Като за начало не знам дали си момиче или момче ?
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Момиче е, личи си по никнейма й...

Това с птичките е страхотен подарък! <3 Жалко че моя не си пада много, много по животинчета.

Пробвай с някаква гривничка, ланец, книга или нещо ръчно изработено? Може и дреха (блузка например), ако му знаеш вкуса и размерите.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    изобщо не съм и видяла ника Отидете на някое романтично място за ден-два само двамата
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    С колко пари разполагаш ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Парите не са от значение.. за романтични места няма как, понеже той е на работа.. а това с птичките е хубаво, но някак си едвали ще се получи..

едно миризливо магаре
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от kariix
    След толкова време идеите за подарък се изчерпват Иначе може да идете някъде на екскурзия
    Много сте ми смешни с такива коментари. 2 години - уау, колко време..интересно как са хората с 20-години брак.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Романтична вечеря може би, не е нужно да е в ресторант
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на elysunny
    туршия и айрян

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Защо да няма как. Можете поне през свободното му време. (т.е. почивните дни) да си направите една екскурзийка. Ако не, излизаш по магазините и избираш нещо,което смяташ,че е по негов вкус и ще му хареса. Може някаква гривничка,парфюм,дрехи и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    туршия и айрян
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си