- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем
значи проблема е следниа.. 1 ден 1 момиче доиде при наща компания познаваа (1 мои приятел) и стана касно и решихме да си трагваме сички и тя ми каза "искаш ли да ме испратиш до нас" пита ме каде живея и такива неща . имаше още 5 момчета а тя започна да говори с мен само и след като я испратих до тях тя остави кучето си баба и ме изгледа страно.. и кам 1 час си говорихме по сякакви теми и ацки много се приварзах за краткото време прекарано заедно .. та какво мислите дали тя ме харесва и дали ще стане нещо (за сажаление е на почивка за 1/2 седмици и се чудя след като се варне дали ще се получи таи като си говорих ме по 1 време и по гсм-а и таи ..
Извинявам се за сичките грешки но нямам кирелица .
На 12 ли си?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Тоя цвят ми избоде очите. Дори не започнах да чета.
Очакваме пича от Лом да дойде да ни каже колко сме безгрешни.
^ Мхм, май е точно на 12.
'Баси от к'ъв зор трябваше да го пишеш с тоя дразнещ цвят?
Говорете си там по тела и не се впускай в подобни дълбоки размисли.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И тук ще кажа същото оправете си правописа защото спамерите дебнат ;]
А относно въпроса ти трудно може да се отговори, защото няма почти никакви факти, просто сте си говорили и нищо повече, но опитай може и да станат нещата ;]
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
^ И аз съм на това мнение.
Другия път все пак пиши с друг цвят.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Това вече наистина не е нормално и аз го казвам, но заради една буква веднага спам айде няма нужда, но разбирам какво иска да каже и ще помогна вместо да спамя с тъпи коментари ... Вече в всяка тема има правописни грешки това е ;]Първоначално написано от jeezloxxy
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Като за начало от тоя цвят ме заболяха очите.Това,че е говорила с теб може и да означава нещо и да не означава.Като се върни от тая почивка говори с нея кажи и,какво чувстваш към нея и ще разбереш дали те харесва.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Поредната оригинална тема. Написана с ужасен цвят, с аЦки правописни грешки... И естествено въпрос на който, дори Папата не би могъл да отговори... дам.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от Luidgie
Знаеш ли къде има едно мъртво бебе? В скайп.![]()
След секунда стават 2!Първоначално написано от LambOfGod
![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
значи проблема е следниа.. 1 ден 1 момиче доиде при наща компания познаваа (1 мои приятел) и стана касно и решихме да си трагваме сички и тя ми каза "искаш ли да ме испратиш до нас" пита ме каде живея и такива неща . имаше още 5 момчета а тя започна да говори с мен само и след като я испратих до тях тя остави кучето си баба и ме изгледа страно.. и кам 1 час си говорихме по сякакви теми и ацки много се приварзах за краткото време прекарано заедно .. та какво мислите дали тя ме харесва и дали ще стане нещо (за сажаление е на почивка за 1/2 седмици и се чудя след като се варне дали ще се получи таи като си говорих ме по 1 време и по гсм-а и таи ..Първоначално написано от NailGunAssasin
Извинявам се за сичките грешки но нямам кирелица
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
А,вече го разбрах.
Hail kyon.
И пак няма да дам съвет. :P
на пове4е съмПървоначално написано от onestar
просто съм затворен в себе си и рядко общувам с хората (имах много проблеми като по-малък. и ми е трудни4ко сега и така просто питам хората с опит :P