- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя.......
Оф .. хора .. знам,че е безсмислена темата и не можете да ми помогнете,но поне искам съвет![]()
С едно момче се харесваме и двамата.. иска да излезем,но аз винаги му отказвам..Един единствен път сме излезли и то не сами.. Та и аз го харесвам,но не искам да изляза с него само заради това,че той е на 20,а аз на 14 .. Знам,разликата ни е голяяямаа и точно заради това не искам да изляза с него,защото знам какво ще стане.. Бях споменала на майка ми за него,тя е 50/50 .. И съм много объркана .. ако излезем да не го харесам ощеее повече и след това ... ;х
Някой ще кажат:"Какво толкова като ви е 6 години разликата?" .. Еми на такова,че хората ще започнат да говорят..е не,че ми пука много,защото ще уча в друг град и няма да се задържам много тук,където живея.. А пука ми единствено заради това,че нашите ги познава всеки .. включително и мен ... :X
Искам съвет,а не нападки ..Какво бихте направили на мое място ?!
Страшно много съм объркана ..![]()
Първоначално написано от idontunderstand
Познаваш родителите си? Еха!![]()
Skinhead, skinhead, running through the night,
Making lots of trouble, starting lots of fights!
Skinhead, skinhead, getting really pissed...
Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!
Ако го харесваш толкова много рискувай. К'во ти пука, кой кого познава?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Има ли желание има и начин..
Ако го харесваш и имаш тръпка с него, тръгвай.
Въобще да не те интересува какво говорят хората. На тях никога не може да им се угоди. Гледай себе си и майната на всичко друго. Успех!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Щом и двамата се харесвате излезте опознайте се .Какво като имате 6 години разлика да не ти пука,какво ще кажат хората.Ако бях на твоето място щях да опитам.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Здрасти,темата ти не е безсмисленаИначе до това какъв съвет искаш,мисля,че най-важното е да си наистина сигурна в чувствата си или пък може би си малка (не се обиждай) да се обвързваш трайно или нещо от този сорт,а това със заминаването също е от значение защото ако случайно се събере може и да не е успешна тази връзка от разстояние,все пак зависи от хората,в случая от теб и него,иначе успех
![]()
Tell me,darling,do you wish we'd fall in love ?
И какво като хората познават теб и семейството ти ? Нали майка ти знае,че ще излизаш с него ? Но разликата ви ми се струва голямо,като се има впредвид годините - 14 и 20. Но няма невъзможни неща. Можеш да опиташ.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Струва си да опиташ.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Кат ше учиш в друг град, за кво ти е да се забъркваш с него?
Ся ш се виждате, тва-онва, ма кат почнеш даскало кво? Я ш се виждате, я няма ,или ще се виждате веднъж на 7 дни...
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
И над това мислих .....Първоначално написано от xPafx
![]()
Оле, честно ли?![]()
пхах, явно недостатъчно.. нека ти го кажа и по друг начин - там ще се запознаеш с нови хора, хора на възрастта ти или около нея.. не се впускай във връзка с въпростоно момче, просто разликата не е малка. За Бога, той е на 20. Сигурно има друг начин на мислене, по зрял.. сигурно иска по-сериозна връзка...а ти, ти тепърва растеж. я по-добре наблягай над уроците.. ;]
WindScar <3333
Спокойно ..с моя разликата ни е 7 годинищом се харесвате какъв е проблема,излез с него,опознайте се може да се получи.Прекалено много се интересуваш от мнението на хората.
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
и ще последва логичната следваща тема "Още по-объркана съм, дали го обичам "Първоначално написано от xPafx
![]()
и виж кво, трябва сама да си го решиш, макар че аз лично съм съгласна с xPafx.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Знам О.о Нищо не съм направила още , спокойно..по-лекоПървоначално написано от xPafx
![]()
Кво толко съм ти казаала, че ми викаш "по-леко? ?
Искаш мнения, давам ти моето.
WindScar <3333
Мислех мнооого многоо и реших,че можем да излезем,като след това няма продължение...Той и да иска няма да има,защото ще пътувам постоянно,ще се връщам вечерта,ще уча и т.н.
1во има гооляма разлика в годините ни.. както казахте,в по-големия град ще се запозная с много хора.. Това не е нито 1вото момче,нито последното и няма за къде да бързам да се захващам с 20 годишни,които мислят само за ебане..
Благодаря за отговорите![]()
всичките искат да ги съжаляваш, не да им кажеш истинатаПървоначално написано от xPafx
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ахах не напротиввинаги искам да ми казват истината,както и аз да я казвам .. аз си знаех какви отговори ще получа още преди да напиша темата
![]()