- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разстояние ...
Здравейте! Пиша ви, не защото се надявам някой да ми разреши проблемите, а просто защото имам нужда да споделя и да чуя мнението на странични хора. На 17 съм и имам приятел на 19. Заедно сме от 7-8 месеца. Всичко беше наред, докато той не се премести в друг град, за да играе в друг футболен отбор. В повечето връзки колкото повече сте заедно, толкова повече се привързвате един към друг, но ние все повече се отдалечаваме, защото той не живее тук. Виждаме се 1 път в седмицата, чуваме се рядко... От скоро започнах да си пиша с друго момче. Той е с 5 години по-голям от мен, има си приятелка. Започнахме да излизаме с него, идва в нас, а на мен все по-мъчно ми става за моят приятел. Като се замисля сега нямам чувства към нито един от двамата, но знам, че разделя ли се отново с моят приятел пак с месеци ще плача.. сякаш просто сега го приемам за даденост, а когато го няма започвам да го ценя.. Знам, че нищо няма да стане и с другото момче, защото той не се интересува от сериозни връзки, но някак си ме привлича нещо в него. Много съм объркана и не зная как да постъпя с нито един от двамата. Знам, че проблемът си е мой, но може да ми помогне и вашето мнение ...
Моето мнение е да спреш да се занимаваш и с двамата.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ти и сама можеш да си отговориш.
Не се виждаш и чуваш с приятеля ти, започваш да го забравяш, чувствата ти към него изстиват.
Второто момче си има приятелка, но не иска сериозна връзка => само се играе с теб, би те използвал за единия секс.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Моя съвет е да направиш всички и ако имаш истински чувства към приятела ти и го обичаш да се бориш .... Няма по хубаво от това да си с любимия човек .... Представям си моята приятелка сега да плаче като теб ... никога няма да мога да го преживея .....
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Изясни си какво искаш. Това, че е в друг град променя доста нещата, но аз в моята връзка като препятствие го приемам. А иначе, ако обичаш лесното и си мислиш, че любовта е само от щастие тръгвай с този новия.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да, ти сама каза, че е несериозен, най-много секс да иска от теб. При положение, че имаш човек до теб, за когото ти пука, защо се занимаваш с друг и твърдиш, че те привлича?Първоначално написано от fenkaaa
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ти на колко си майна??Първоначално написано от icetoo0
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Значи ти сама трябва да избереш какво искаш,трудно е когато си с момче от друг град,но пък любовта не е всичко,само ни прави по-щастливи,в повечето случаи.Аз на твое място не бих се занимавала с обвързано момче,не бих причинила мъка на приятелката му,все пак ако ходят от доста време,значи тя има силни чувства.Плюс това е доста по-голям.
Бих си останала с моя приятел и бих поговорила с него дали иска да сме заедно,така от разстояние,защото на момчетата също не им е лесна такава връзка.И бих направила така,че поне да се чуваме по-често.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Ами моят приятел много иска да сме заедно и казва, че това, че е в друг град няма да ни раздели, просто вижда нещата по друг начин... Може би наистина не знам какво искам, защото се радвам, че съм с него и има някой, който да е до мен винаги, но просто сякаш сме разделени... Знам, че ако скъсаме ще ми е много трудно, вече съм свикнала с него, явно имам чувства към него, но тръпката я няма вече. Все едно вече сме си омръзнали, докато с другото момче е нещо ново и със сигурност има тръпка и това още повече ме обърква ... А колкото до приятелката на другото момче - те са заедно от скоро и са в нещо като отворена връзка, не мисля, че им пука един за друг ..
Първоначално написано от Gabriellchetyy
Тва е достатъчно.Като нямаш чувства към нито един от двамата,не се занимавай с тях.
Миличка в началото винаги е по хубаво.. С който и да тръгнеш рано или късно тръпката се губи...Първоначално написано от Gabriellchetyy
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
А ако тръгнеш с това момче какви мислиш ще са вашите отношения? Устройва ли те такава "връзка"?Първоначално написано от Gabriellchetyy
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Никога повече няма да се излъжа да водя връзка от разстояние, поне аз.. моят съвет е да оставиш и двамата, щом нищо не чувстваш, а винаги хората приемат дадено нещо за даденост и когато вече го няма, тогава го оценяват..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
олее... ти не знаеш кво искаш.. заслужаваш и двамата ти теглят по една майна, да се осъзнаеш.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
безсмислено е да се надяваш от нас да чуеш какво да правиш.. става въпрос за чувства! не може който и да е да ти каже какво да чувстваш, съответно да направиш.. ти трябва да решиш, да седнеш, да помислиш, да чувстваш (макар че така като чета те са едни чувства...)
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Най-хубавото,което можеш да направиш и за 3мата е да не се занимаваш повече с нито един от двамата.От всичко накрая ти ще страдаш,недей..прекрати всичко.![]()
Много глупаво от твоя страна е да се занимаваш с обвързано момче,на което не му пука за теб и то като толкова "държеш" на приятеля ти... Вярно е,това,че е далече е гадно,но ако наистина искаш да си с него и той също ще намерите начин...
Разбери какво искаш!
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Остави ги и двамата настрана и си изясни всичко от-до, че като гледам и сама не знаеш какво искаш.
*сън*
Лъчко го каза преди менПървоначално написано от SonataArctica
![]()
сто про е от наще любимци с бръснатите крака и без веждиПървоначално написано от SonataArctica
да живеят футболягите !
пропусна лепнатите дънки и розовата тенискаПървоначално написано от elysunny
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Определено не е такъв : ) . Както и да е, разделих се с него, дано да е за добро...