- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Надута?Я пак???
Кой знае ти как си се държала и какво си му казала като си го отрязала,не знаеш как звучи в неговите очи.
За да не останат длъжни .. хаха.. жалка работа.. евала на минималният брой момчета, които дори да не могат да спечелят дадено момиче, не я обиждат, унижават и т.н. ..!
Да съм казала, че отказвам се?!
Тя и лисицата като не успяла да стигне гроздето,казала,че е кисело..Същата работа и тук
Хаха. Някои момчета, в стремежа си да се харесат на момиче, не са себе си. А и правят такива глупости... Ама тя патката ги дърпа, не се учудвайте. Пука ти, че после говорил. Спал ли е с теб, имал ли е нещо общо с теб? - НЕ. АРЕ тогава![]()
да слуша
Те момчетата са просто..невероятни! Като ги отрежеш те задължително трябва да ти кажат надуфка, к***а или нещо от този род! Важното е момичетата да не обръщат внимание на тези толкова жалки същества!
Music <3
Еми като им орониш егото те обиждат и така се чувстват по-велики.
Определено ВЕЧЕ се забавлявам ставайки слушател на подобни коментари.По никакъв начин подобен тип хора не могат да предизвикат дори и минимална реакция на ответ от моя страна.Безумно много ми е писнало да се занимавам с недодялани,непораснали и псевдо "мъже"!
Мило момиче,преди да се засегнеш от такива индивиди,виж първо какъв човек ти казва тези неща.Засягай се,но от интелигентен и стойностен човек,а не от подрастващи тийнове,които се опитват по-всякакъв начин да достигнат "гроздето",а неуспявайки казват,че е киселоПомисли за това!
![]()
Eee не!Първоначално написано от SisiStrange
Доживях да ми объркат пола в интернет форум
Пантерке. Разбира се! Аз не се и съмнявам. Те всички изключения са в тийнпроблем Точка нет. Не целя да обидя женския пол или нещо от сорта. Просто не сте обективни и изкарвате момчетата виновни, че скачат от момиче на момиче.
търся жена като тебПървоначално написано от Shreya
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Момчетата вече ги знаем какви са.. едни и същи! Важно е ние момичетта да не им се връзваме да тъпите им номера![]()
Много даже!!Първоначално написано от elizabethg
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аз викам надуФки на балоните.
И съм прав.![]()
Обичам да съм прав.![]()
![]()
Повярвай такава мъжемразка като мен не ти трябва...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Я чети хубаво. Втората част от поста ми е към авторката, не към теб.Първоначално написано от Alabalaportokala
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ела мииииПървоначално написано от Shreya
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Я се скрийте всичките, е**хти глупавото и ограничено мислене имате..
"всички мъже са еднакви" "ама ние мъжете ги знаем" и т.н.![]()
![]()
Кифлички осъзнайте се моля ви се това, че вие се занимавате все с идиоти и после ревете наляво надясно не значи, че всички гледат само да ви боцнат и до там. Как може да си позволявате да слагате всички мъже/момчета под един знаменател? И после ми твърдите, че момчетата наричали всички момичета надувки, к*чки, к*рви..
Май слязохте на тяхното ниво а?![]()
![]()
Песимистично настроени към всички момчета тъй като един идиот е успял да ви нарани и давай ся газ всички искат същото и намаляваме шанса си да сме щастливи тъй като можело да не стани или пък да ви нарани![]()
Уникати![]()
![]()
Авторке като не си надувка, защо по дяволите се възмотяваш от това, че някой си там, за който не ти пука говорил нещо за теб?![]()
Тъй се получава като търсиш злато в л**ната..
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Mного често проблема не е в момчето - а в момичето и жените се надувате мнооого повече от мъжете! а иначе как си увартяла всичко - само и само да не е да се почувстваш надувка.. просто нямам думиПървоначално написано от elizabethg
И отделно ники го каза толкова ясно и елементарно, че няма на къде повечеЖените станаха по-ограничени и от ограничените мъже. и да надуват се сякаш притежават света.. а един автомобил тип смарт.. паркират на територията на 2 паркоместа.. иначе са номер едно.. поредното ребро..
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Просто споделих мнението си и наблюденията си,възмущавам се от ограниченото поведение на някои момчета.По дяволите...Вече казах,че не слагам всички под общ знаменател!!!
Възмощението ти е напълно несъстоятелноПървоначално написано от elizabethg
Няма ограничено поведение - просто така, както си написала темата друго неможеш да очакваш!
! Ако темата ти не беше написана ограничено - нямаше да получиш и такива коментари
![]()
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!