.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на Shia
    Кой знае ти как си се държала и какво си му казала като си го отрязала,не знаеш как звучи в неговите очи.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    За да не останат длъжни .. хаха.. жалка работа.. евала на минималният брой момчета, които дори да не могат да спечелят дадено момиче, не я обиждат, унижават и т.н. ..!
    Да съм казала, че отказвам се?!

Тя и лисицата като не успяла да стигне гроздето,казала,че е кисело..Същата работа и тук

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Хаха. Някои момчета, в стремежа си да се харесат на момиче, не са себе си. А и правят такива глупости... Ама тя патката ги дърпа, не се учудвайте. Пука ти, че после говорил. Спал ли е с теб, имал ли е нещо общо с теб? - НЕ. АРЕ тогава
    да слуша

Те момчетата са просто..невероятни! Като ги отрежеш те задължително трябва да ти кажат надуфка, к***а или нещо от този род! Важното е момичетата да не обръщат внимание на тези толкова жалки същества!
    Music <3

Надуфка баба им!Просто им е наранено самочувствието.И веднага или ще те нарекат надуфка или,к***а или не знам още какво.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Ех,мили момичета...Мненията ви ме радват!

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Еми като им орониш егото те обиждат и така се чувстват по-велики.

Определено ВЕЧЕ се забавлявам ставайки слушател на подобни коментари.По никакъв начин подобен тип хора не могат да предизвикат дори и минимална реакция на ответ от моя страна.Безумно много ми е писнало да се занимавам с недодялани,непораснали и псевдо "мъже"!
    Мило момиче,преди да се засегнеш от такива индивиди,виж първо какъв човек ти казва тези неща.Засягай се,но от интелигентен и стойностен човек,а не от подрастващи тийнове,които се опитват по-всякакъв начин да достигнат "гроздето",а неуспявайки казват,че е кисело Помисли за това!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Айде айде пикли, не се вземайте толкова насериозно сякаш не ви харесва да ви търчат след гъзовете. Много ви скачат акциите зад мониторите...
    Мда, много ни е кеф да ни търчат след г*зовете разни пикльовци, които без мама и тати не могат да си попълнят бележника, но вече са мъже с главно М и обикалят с кондоми в джоба.

ПТ: А ти какво толкова си се издразнила? Нека си ти вика надувка. Отстрани изглежда много смешно, когато не иде реч за момичета с нацупени устни, които после мрънкат как били влюбени в тоя, ама нямало да му го покажат, щото са твърде яки парчета. Остави го да си се излага, ако не си такава.
    Eee не! Доживях да ми объркат пола в интернет форум

Пантерке. Разбира се! Аз не се и съмнявам. Те всички изключения са в тийнпроблем Точка нет. Не целя да обидя женския пол или нещо от сорта. Просто не сте обективни и изкарвате момчетата виновни, че скачат от момиче на момиче.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Shreya
    Определено ВЕЧЕ се забавлявам ставайки слушател на подобни коментари.По никакъв начин подобен тип хора не могат да предизвикат дори и минимална реакция на ответ от моя страна.Безумно много ми е писнало да се занимавам с недодялани,непораснали и псевдо "мъже"!
    Мило момиче,преди да се засегнеш от такива индивиди,виж първо какъв човек ти казва тези неща.Засягай се,но от интелигентен и стойностен човек,а не от подрастващи тийнове,които се опитват по-всякакъв начин да достигнат "гроздето",а неуспявайки казват,че е кисело Помисли за това!
    търся жена като теб
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

надуфки гадни, ще горите в ада love ya bitchezz

Момчетата вече ги знаем какви са.. едни и същи! Важно е ние момичетта да не им се връзваме да тъпите им номера

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас

Re: Надута?Я пак???

Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Не е ли тъпо,когато момиче отблъсне момче(което е поредния бройкаджия),момчето да я нарече надуфка?Това,че момичето се държи на ниво и реже такива момченца със самочувствие до небето(които дори не знаят как да подходят към нежния пол) не я прави надуфка!Просто на тези момчета тип "има място за всяка" не им изнася...
    Ще се радвам да споделите вашите мнения...
    Много даже!!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Аз викам надуФки на балоните.
    И съм прав.
    Обичам да съм прав.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    търся жена като теб
    Повярвай такава мъжемразка като мен не ти трябва...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Айде айде пикли, не се вземайте толкова насериозно сякаш не ви харесва да ви търчат след гъзовете. Много ви скачат акциите зад мониторите...
    Мда, много ни е кеф да ни търчат след г*зовете разни пикльовци, които без мама и тати не могат да си попълнят бележника, но вече са мъже с главно М и обикалят с кондоми в джоба.

ПТ: А ти какво толкова си се издразнила? Нека си ти вика надувка. Отстрани изглежда много смешно, когато не иде реч за момичета с нацупени устни, които после мрънкат как били влюбени в тоя, ама нямало да му го покажат, щото са твърде яки парчета. Остави го да си се излага, ако не си такава.
    Eee не! Доживях да ми объркат пола в интернет форум
    Я чети хубаво. Втората част от поста ми е към авторката, не към теб.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    търся жена като теб
    Повярвай такава мъжемразка като мен не ти трябва...
    ела мииии
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Еми като не могат да спечелят една жена и за да не се чустват жалки жената е "надуфка, кучка, к.урва и т.н." Жалки същества..
    А някой дори си вярват.
    + така е.

Я се скрийте всичките, е**хти глупавото и ограничено мислене имате..
    "всички мъже са еднакви" "ама ние мъжете ги знаем" и т.н.
    Кифлички осъзнайте се моля ви се това, че вие се занимавате все с идиоти и после ревете наляво надясно не значи, че всички гледат само да ви боцнат и до там. Как може да си позволявате да слагате всички мъже/момчета под един знаменател? И после ми твърдите, че момчетата наричали всички момичета надувки, к*чки, к*рви..

Май слязохте на тяхното ниво а?

Песимистично настроени към всички момчета тъй като един идиот е успял да ви нарани и давай ся газ всички искат същото и намаляваме шанса си да сме щастливи тъй като можело да не стани или пък да ви нарани

Уникати

Авторке като не си надувка, защо по дяволите се възмотяваш от това, че някой си там, за който не ти пука говорил нещо за теб?

Тъй се получава като търсиш злато в л**ната..
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

brawo we niki xaxhahxah she im se nevidi filmiranite kurvi

Re: Надута?Я пак???

Не е ли тъпо,когато момиче отблъсне момче(което е поредния бройкаджия),момчето да я нарече надуфка?Това,че момичето се държи на ниво и реже такива момченца със самочувствие до небето(които дори не знаят как да подходят към нежния пол) не я прави надуфка!Просто на тези момчета тип "има място за всяка" не им изнася...
    Ще се радвам да споделите вашите мнения...
    Mного често проблема не е в момчето - а в момичето и жените се надувате мнооого повече от мъжете! а иначе как си увартяла всичко - само и само да не е да се почувстваш надувка.. просто нямам думи

И отделно ники го каза толкова ясно и елементарно, че няма на къде повече Жените станаха по-ограничени и от ограничените мъже. и да надуват се сякаш притежават света.. а един автомобил тип смарт.. паркират на територията на 2 паркоместа.. иначе са номер едно.. поредното ребро..
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Просто споделих мнението си и наблюденията си,възмущавам се от ограниченото поведение на някои момчета.По дяволите...Вече казах,че не слагам всички под общ знаменател!!!

Просто споделих мнението си и наблюденията си,възмущавам се от ограниченото поведение на някои момчета.По дяволите...Вече казах,че не слагам всички под общ знаменател!!!
    Възмощението ти е напълно несъстоятелно Няма ограничено поведение - просто така, както си написала темата друго неможеш да очакваш!! Ако темата ти не беше написана ограничено - нямаше да получиш и такива коментари
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си