- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за приятеля ми
Здравейте, да ви питам, какво бихте подарили на приятеля си, за да го накарате да си спомня за вас ? Смисъл, аз ще заминавам в чужбина и искам да му дам нещо,което всеки път,като го поглежда,да се сеща за мен. Имате ли идеи какво да е то ?
Еми ние ,откъде да знаем, какво би харесал приятелят ти и какво би му напомняло за тебе. За това време през, което сте заедно не го ли опозна? Замисли се, какво му харесва, какви са интересите му и съм сигурна, че би измислила оригинално подаръче/сувенирче. Хората по форумите няма, как да знаят, какво би харесал приятелят ти, все пак "Разни хора, разни идеали"![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
аз преди бях избрала еднакви сребърни плочки, предимство е, че можеш да гравираш нещо важно за вас като спомен (дата,дума..)![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Албум със забавни ваши снимки ии под всяка нещо, написано за спомен.![]()
![]()
и това е много добра идеяПървоначално написано от Soraq
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Щях да продложа снимка в рамка.Първоначално написано от Soraq
Подарявала съм ( бях на 15 ) , ама като се разделихме - жалко, че хубавата снимка и хубавата рамка са се затрили ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
много хубава аватар <3Първоначално написано от elysunny
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
благодаря НомНомНом с прекрасни очи, тури си окото на аватар![]()
Ваша снимка в рамка. Най-малко А4 формат.
Чаша с ваша снимка и хубаво послание. Ако пие кафе сутрин може да пие в нея и така всяка сутрин ще я вижда и ще се сеща за теб.![]()
Отивате при художник няколко ваши снимки и сте готови...Слага си портрета в неговата стая и проблема е решен!Първо ще е стилно и второ...ще те помни дълго с тази картина!Докато една фоторамка (от тези който са с дисплей и въртят да кажем 10 снимки) може да се развали да се изгуби да се счупи (ако е стъклена например) А картини се пазят с векове![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Два пъти ми се е налагало да мисля за такъв подарък. Бях му взела хавлия за ръце с едно коте, което казва "I love you" и едни уникални сапунчета, ухаещи на роза /Българска роза Карлово/
http://kozmetichni-sredstva.proizvod...299_165394.jpg
и като първите два тук http://www.magazin-kozmetika.com/objects.php?cid=20
Идята с чашата по-горе също ми допадна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!