.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: 10.клас?

10.клас?

9.клас беше Психология и Логика, ами 10.клас какво предстои?
    Философия?
    И въобще какво мислите за тези предмети.. етика и право, свят и личност?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    10. Етика и право
    11. Философия
    12. Свят и личност

Тези часове ги имахме като почивни. Обсъждахме някакви работи, абе готино беше.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Colouring
    Точно по този предмет госпожата не е изобщо строга.В 9 клас не съм отваряла учебника,освен в час.Честно казано мислех,че ще е по-интересно.Някои неща ми бяха много отегчаващи.

Град
    Пловдив
    пфф .. и аз тази година ще съм 10 кл и ми казаха, че ЕТИКА И ПРАВО било най - смотания час
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    зависи какъв учител имате нашия господин по етика беше уникален тип... само пуска лафове, като правим контролна предаваш бял лист, той ти пише 3 защото си си направил труда да го занесеш при него

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Най-общо казано тея предмети са толкова скучни, че няма и на къде.. поне за мен, но най безмисления е тоя Свят и личност, даже са го въвели като задължителен през 1999 година. Ще ви го преподават историци или географи, защото е по-свързано с техните предмети. А най-интересен беше етика и право, по-точно правото. Там наистина има термини, които е хубаво да се знаят от всеки човек.
    Вафла..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз тази година ще изучавам "Психология и логика" и си мисля,че ще е интересно. Дано не се разочаровам,де.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Психология И логика е скучно....не можш много,много да изказваш мнението си...
    10ти клас е Етика и Право...на мен ми беше много забавно,не използвахме учебника,просто трябваше да мислим и да си изказваме мнението
    Шофирай разумно - стигни жив!

Тези предмети не са скучни ,а ние не проявяваме интерес към тях.На практика след време тези предмети ще са ни много от полза като например психология и логика ,чрез тази наука ние можем по-лесно да общуваме със нашите деца,приятели,близки и така..... НЕ правете крайни изводи тояяяяяяяяяя е смотан предмет

Град
    София
    А някой знае ли какви са горе-долу темите при Етиката и Правото?! Какво се учи през година и наистина ли е толкова скучно..?
    It's too late to change events, it's time to face the consequence!!

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    зависи какъв учител имате нашия господин по етика беше уникален тип... само пуска лафове, като правим контролна предаваш бял лист, той ти пише 3 защото си си направил труда да го занесеш при него

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от keepsmiling66
    А някой знае ли какви са горе-долу темите при Етиката и Правото?! Какво се учи през година и наистина ли е толкова скучно..?
    Етика и право е много интересно.Учи се за морала,семейството,любовта ,приятелите,законите в държавата,за самата държава...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от keepsmiling66
    Етика и право е много интересно.Учи се за морала,семейството,любовта ,приятелите,законите в държавата,за самата държава...
    E, хайде, не е чак толкова интересно. По право направо задремвах, и то не защото не съм проявявала интерес, а защото почти всички понятия бяха нови и не ми говореха на български

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Те вече ти отговориха на въпроса, но да те поздравя, защото май за първи път виждам някой тук да напише "10.клас" вместо "10ти клас"
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Аз тази година ще изучавам "Психология и логика" и си мисля,че ще е интересно. Дано не се разочаровам,де.
    И аз така си мислех. Бях много заинтригувана, но уви..
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си