.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем с флашка

Нещо ми стана на компа, не мога да си форматирам флашките. Като му дам формат ми пише, че файловете се използват от компа, да ги затворя и да пробвам пак, но аз не съм ги отварял преди това. Помислих, че е от флашката и сложих друга и пак същия проблем. Даже едната тярбва да е празна, но пак ми показва същия проблем. Идеи как мога да го махна??
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

може ли да поясниш за 2ра точка как става, че не съм свикнал да ползвам тази програма
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Еми изтегляш Everest от Замунда, Инсталираш, Гледаш в Устроиства - USB Устроиства и трябва да видиш нещо от сорта - USB Host Controller - XXXX, където хххх е номера на USB порта. При повечето ако го няма този код, означава че USB порта е прецакан.
    Always wanna play but never wanna loose

Здравей,
    Смятам, че това е от вирус, който се активира с вкарването на флаш паметта. Вируса представлява процес, следователно пасва идеално на симптомите.

Поздрави

Най-вероятно намиращ cе на .инф файла...чеcтито проблемите тепърва започват

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си