- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Здравейте.Аз съм момче на 16 години.Всичко започна преди 2 години когато учех в старото ми училище.Имаше 1 момиче от моя клас, което много харесвах.Тя беше и все още е страхотен човек и е много красива.Започнах да правя разни намеци, комплименти и 1 ден реших да й кажа какво чувствам.Казах й че я харесвам бля, бля, обаче тя не ми обърна внимание и се поотдръпна от мене.Тогава бяхме в 7-ми клас и се преместихме в различни училища.Оттогава рядко се виждаме и дори да се видим не разговаряме, а само "здравей-здрасти".Всеки ден мисля за нея и все още съм влюбен, но не знам какво да правя.Как да се сближим.Вече нямаме общи приятели.Ако имате някакви идеи или съвети, МОЛЯ помогнете, защото съм в задънена улица.И питайте ако нещо не ви е станало ясно.
защо не я потърсиш във фейсбук или скайп
Имам й и скайп, и фейсбук, обаче не знам какво да направя за да например да се видиме или нещо подобно.Ако й кажа: "Хайде да се видим", ще прозвучи прекалено глупаво и неловко.
Разучи къде и кога има най-голяма вероятност да я срещнеш и се появи "случайно" тамЗавържи някакъв непринуден разговор и в случай, че реакциите й показват интерес, спокойно можеш да й поискаш номера, за да си направите уговорка.
дори да я потърсиш щом веднъж се е отдръпнала нищо чудно и сега да не е по-различно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да речем че успея да и взема номера обаче след това не знам какво да направя.Супер тъпо ще прозвучи според мен да и звънна ни в клин ни в ръкав и да й кажа "Хайде да се видим" или нещо подобно.Ще помисля все пак
Първоначално написано от crazyskull
по-скоро започваш с нещо банално - "не сме се чували/виждали, какво става с теб, айде да измислим някое събиране.. бла бла бла". в много краен случей организираш среща на стария си клас и настояваш тя да е там, където ще можеш да си говориш колкото искаш с нея и да и вземеш и скайп и фейсбук(ако има, ама сиг има). от там и пишеш що годе честичко (защото прекалено често си е вбесяващо понякога и може да нацелиш момент, в който яко да си го отнесеш) и ако видиш, че и е приятно да си говорите, тогава изтърсваш "може да излезем някой път, да се видим пак".![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Освен ако не започнете да се движите в една компаняи, нямаш шанс. Сори![]()
Т'ва е било преди 2 години, а за 2 години тийновете се променят много. Не казвам, че непременно ще се получи нещо, но има шанс.Първоначално написано от LeprikonA
Авторе, увереност ти трябва. Щом толкова се притесняваш, първо поразчупете повечко ледовете, пък тогава й предлагай среща.
Има два варианта.Първия е да говориш пак с нея вече е по-голяма може би ще те разбере и кой знае може да стане нещо.Втория я е да я забравиш и да се запознаеш с други момчета.Но щом не общувате и нямате общи приятели няма смисъл да се пробваш пак.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Продължавай напред.. тя като се е поодрапнала няма никакаф смисъл да се занимаваш. Най-добре я забрави и продалжавай напред с вдигната глава. Ще намериш друго момиче..предполагам че там в твоя град има хиляди момичета
!
ESL !!!
100% не мога да се откажа, затова ще помисля какво да правя.Може да организираме някое събиране на стария клас и там да направя нещо.
Не съм съгласна. Кви са ти глупости бе?! Какво като не сте в една компания? С приятеля ми далеч не сме от една и съща компания, но сме заедно. Това не е фактор!
Няма значение. Привет, г-н ниско самочувствие!По темата.. Виж сега, важно е да говориш с нея. Какво ако й пишеш внезапно в скайп. Едно простичко "Здравей, как си, какво правиш?" може да доведе до по-дълъг и интересен разговор. Погрижи се да се стигне до там. Не ти препоръчвам още от първия път да я каниш да излезете, може пък да се стресне момичето. Може би третия път, когато си пишете, ще е уместно. И не й пиши чак всеки ден колкото и да ти се иска. През ден..
Когато вече си готов да я поканиш да излезете (по-добре да сте само двамата), кажи нещо непринудено като "Ами, искаш ли да излезем на разходка/кафе? Не сме се виждали отдавна, пък на мен ми писна само да си лафим в нета." нещо от тоя сорт. Ако се съгласи, погрижи се да изглеждаш добре - вземи си душ, не експериментирай с косата си, сложи си парфюм или афтършейв, облечи чисти дрехи и си купи дъвки! (дори не знам защо ти казвам тези неща, но за всеки случай да ги знаеш). Не, не й купувай цветя от първия път. Важно е да видиш в какъв човек се е превърнала след 2 години. Опознай я, защото със сигурност се е променила. Бъди уверен в себе си и не си мисли, че ще се провалиш. Бъди естествен и бъди себе си, защото искаш тя да те хареса такъв, какъвто си. Ако не те харесва, здраве да е - няма да е единственото момиче в главата ти, бъди сигурен!!! Ако ти откаже да се видите, опитай пак след известно време или организирай тая прослувута среща на класа.
Успех!!
Мома съм
Просто бъди щастлив..
ExplosionsInTheSky, мерси за съветите.Ще събирам сили и ще се пробвам![]()
1-во, не изтърсвай веднага предложения за среща или комплименти.
2-ро, разбери каква музика слуша или какви филми гледа (във фейсбук би трябвало да пише). Като цяло да е нещо, с което да и привлечеш вниманието.
3-то, започни с някакъв малък разговор по фейсбук или скайп, но не и звъни по телефона. Може да сложиш на стената и клип на любима нейна група. Не нахалствай да и пишеш всеки ден.
4-то, бъди себе си и си представи, че си пишеш с някоя приятелка, към която не изпитваш чувства. Това е много въжно, за да не изглеждаш като влюбен-загубен! (Имай предвид, че тя ще предположи, че ще започнеш да и се сваляш).
5-то, карай бавно и не прибързвай в никакъв случай.
И аз съм в същото положение и за сега тези неща ми помагат.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Тя сега се върна от море и утре ще й пиша в скайп.Дано се върже някакъв хубав чат.
И аз преди време бях в подобно положение-хареса ме 1 батко,но аз не и се отдръпнах.Сега дори и с години нищо не се е променило.
Съветвам те да не таиш напразни надежди,в случай,че искаше щеше да те потърси или да ти пише по скайп.А тя не ти пише,значи няма интерес към теб,както ти е казала и преди 2 години.
Писахме си, получи се хубав чат.Сега мисля за повод, за който да й пиша пак.