§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
Изтегли си скайп, мирк а-у.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от dontblameme
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
Оригинално!![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
По-добре девствен,отколто гей![]()
Сънчо след малко минава,да не го изпуснеш.Че от 15 си на даскало,лягай рано.
Депресиращо си тъп , dontblameme
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Така е,тя работи в клиника за деца със умствено изоставане и сигурно се е грижила за теб доста.Пак ли си спрял да си вземаш хапчетата?Първоначално написано от dontblameme
твойта познава мене.
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Късно е за лекарства като гледам вече,няма надежда за теб.Първоначално написано от dontblameme
Предлагам ти да си направиш харакири и гледай да се уцелиш с ножа.
misleh che ti e kazala za vruzkata ni ne sum ochakval da sadnesh taka izvinqvai![]()
има промо на нескуик в кауфланд, бегай бърже.
tos pak kade se slagash we kaspar nikoi ne te zabelqzva samo pishesh po temite i nikoi ne ti obrushta vnimanie hxxhahahxhahxha
Аре млъкни. Нито си интересен, нито оригинален. Ходи се прави на кенеф някъде другаде. Деба и неразкопаната градина!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Честито.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.