Не съм съгласна. Кви са ти глупости бе?! Какво като не сте в една компания? С приятеля ми далеч не сме от една и съща компания, но сме заедно. Това не е фактор!
Няма значение. Привет, г-н ниско самочувствие! По темата.. Виж сега, важно е да говориш с нея. Какво ако й пишеш внезапно в скайп. Едно простичко "Здравей, как си, какво правиш?" може да доведе до по-дълъг и интересен разговор. Погрижи се да се стигне до там. Не ти препоръчвам още от първия път да я каниш да излезете, може пък да се стресне момичето. Може би третия път, когато си пишете, ще е уместно. И не й пиши чак всеки ден колкото и да ти се иска. През ден..
Когато вече си готов да я поканиш да излезете (по-добре да сте само двамата), кажи нещо непринудено като "Ами, искаш ли да излезем на разходка/кафе? Не сме се виждали отдавна, пък на мен ми писна само да си лафим в нета." нещо от тоя сорт. Ако се съгласи, погрижи се да изглеждаш добре - вземи си душ, не експериментирай с косата си, сложи си парфюм или афтършейв, облечи чисти дрехи и си купи дъвки! (дори не знам защо ти казвам тези неща, но за всеки случай да ги знаеш ). Не, не й купувай цветя от първия път. Важно е да видиш в какъв човек се е превърнала след 2 години. Опознай я, защото със сигурност се е променила. Бъди уверен в себе си и не си мисли, че ще се провалиш. Бъди естествен и бъди себе си, защото искаш тя да те хареса такъв, какъвто си. Ако не те харесва, здраве да е - няма да е единственото момиче в главата ти, бъди сигурен!!! Ако ти откаже да се видите, опитай пак след известно време или организирай тая прослувута среща на класа.

Успех!!