.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Проблем

Град
    Sofia

Проблем

Здравейте, съфорумници !

Имам един проблем отностно пениса си.
    Наскоро започнах да използвам един дезодорант против изпотяване и освен на подмишниците го позлвам и около пенисът си (спротувам).
    Оттогава кожата която се намира между пениса и косматата зона (началото на пениса демек) кожата ми е обелена и вместо нормалния цвят на пениса цвета е чеврвен и боли адски много (доста тъпо го обясних).
    С две думи малко от кожата на члена ми е обелена, зачервена и много много боли. Мисля, че и преди съм имал такива проблеми, но на други части от тялото сега обаче става въпрос за "малкия приятел" и наистина много се страхувам дали ще ми мине . Ако на някои му се е случвало нека сподели мъката ми за да се успокоя малко .

П.П НА ЛЕКАР НЯМА ДА ОТИДА това е изключено като варянт
    Мисълта е силна когато е неразгадаема !

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Смени дезодоранта, използвай стикче или въобще не използвай нищо. Мисля, че решението е очевадно.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

А защо е изключено да идеш на лекар? Това е най-разумния вариянт. Ако гаджето ми имаше подобен проблем веднага за ръчичка и при лекар.

Иначе спри да ползваш дезодоранта за известно време. Не знам колко ще помогне, но може да разтваряш сода във вода и да се миеш с нея. Не използвай други мазила без да си сигурен какви са, защото можеш да си раздразниш кожата още. А може и да попиташ в някоя аптека щом не искаш лекар.
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

Град
    Sofia
    Не съм 100% че е от дезодоранта, но вече отиде в кофата (жалко беше 12 лева) мен ме тревожи да се оправя за дезодоранта не ми пука [/b]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Slav0v
    Не съм 100% че е от дезодоранта, но вече отиде в кофата (жалко беше 12 лева) мен ме тревожи да се оправя за дезодоранта не ми пука [/b]
    Що го изхвърли? Щото си решил на своя глава да го нанасяш където ти падне?
    Няма да ти дам съвет какво да мажеш и какво не. Като не искаш лекар, твоя си работа. Само да не се засели някой гад там и да нагнои, че тогава ти сам ще драпаш като коте по вратата на кабинета.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Може да си бил алергичен.
    А може и да си го раздразнил много просто.
    Аз също бих отишла на лекар. Големия праз. Няма да те изяде.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Като си глупав да си пръскаш уя с дезедоранти.. Там кожата е 100 пъти по-нежна от останалите части на тялото.. Да не говорим, че те се пръскат и от далеч, заради силата на струята..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Sofia
    Пръскал съм по сухожилята отстрани никъде до хуя си. Приемате грешно нещата.

Град
    пространството на Дисе
    Сухожилията под мишниците ли? Щот аз май друго прочетох.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Такааааааа-не си пръскай малкия приятел с дезодоранти, може да си алергичен.Както ти казаха там кожата е много по-нежна.Има лекари за тая работа! Спри да се пръскаш и тва е, ако толкова те боли и не се маха зачервяването има дерматолог!
    maDamn

Можеш да си купиш "сребърна вода" .. дезинфекцира чудесно и според мен може да ти помогне
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Както и да си пръскал, ти не определяш къде ще падне струята съвсем точно. Не го пръскай с нищо, ако толкова ти е потен и ти мирише след спорт или каквото и да е - един душ и си готов.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Sofia
    Да си кажа честно никога не съм имал нещо подобно за първи път ми се случва досега никога не съм карал тежки болести, нямам алегрии общо взето здрав съм като бик. Но това с екземата ме изплаши много така, че ако до 5 дена няма резултат ще отида на лекар

Да си кажа честно никога не съм имал нещо подобно за първи път ми се случва досега никога не съм карал тежки болести, нямам алегрии общо взето здрав съм като бик. Но това с екземата ме изплаши много така, че ако до 5 дена няма резултат ще отида на лекар
    Даже по малко дни изчакай то ще се вид ако почне да се оправя.Ама най добре върви на лекар няма да те изядат спокойно хД

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Като си глупав да си пръскаш уя с дезедоранти.. Там кожата е 100 пъти по-нежна от останалите части на тялото.. Да не говорим, че те се пръскат и от далеч, заради силата на струята..
    Един разумен.Пич ти нормален ли си да се пръскаш с дезодорант на оная си работа.

еми пич, това е малко по - чувствителна зона и не е хубаво да експериментираш със всякакви препарати, за напред като се изпотиш просто вземи душ с най-обикновен сапун
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Re: Проблем

Господин Славов от 18 СОУ?

Голям фен Аватара на dami666
    Пич,по-добре посети чичо доктор..аз бях получила такава инфекция от бръсненето и беше доста кофти,наистина..На мен ми дадоха една пудричка,много ми помогна..препоръчвам лекар,защото иначе може да не мине..
    Believe in yourself.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Добре де, обикновенните дезедоранти не са предназначене за тези зони. Точно за това, има интимни дезедоранти! Спри да се пръснаш с това и предполагам ще ти мине. Ако не, лекаря със сигурност ще ти помогне .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    Sofia
    Ще изчакам още 3 дни и ще потърся лекарска помощ.
    Малко срамежлив все пак съм мъж.
    Друго е жените се сабличат една пред друга при мъжете е по скунфузно.
    Ще видя може да се оправя, ако не отивам на лекар нямам друг избор.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Иди още утре на лекар... Не знам защо го изключваш като вариянт. Ако не отидеш до максимум 2-3 дни ще стане в пъти по-лошо (най-вероятно).
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    пространството на Дисе
    За пореден път ви предупреждавам да не поставяте диагнози!

Цитирай Първоначално написано от Maaggiiee
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Един разумен.Пич ти нормален ли си да се пръскаш с дезодорант на оная си работа.
    ми явно не е

Ако е бил избраснат малко преди да използваш дезодоранта, е много вероятно да се възпали. Смени продукта най-добре. Иначе изчакай няколко дена и ако не мине нямаш избор освен да отидеш на лекар.

Повече от фен
    Отиди на лекар! Срам го било...
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си