- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Силиконови сутиени UnBra
Здравейте на всички! Вчера си купих рокля, която е доста изрязана на гърба и деколтето та искам да ви попитам дали сте ползвали такав вид сутиен и съответно дали сте доволни от тяхили предпочитате ваианта със обиковенния силиконов гръб
Вярно ли е че много спарват в жегите и че може да се отлепи сам
![]()
![]()
? Също вярно ли е, че трябва да си купиш 1 размер по-голям сутиен от тези силиконовите? Аз съм чувала, че не ставали за жени с по-голями бюстове :P
Благодаря предварително![]()
![]()
![]()
Знам само че всяко момиче,което си е купило такъв сутиен е останало недоволно.Вярно е ,че се отлепва и може да падне,докато си вървиш по улицата ...
За другите неща не знам![]()
Независимо, че е без презрамки, Силикон Бра оформя и поддържа бюста и е изключително удобен за носене. Той придава сексапилна форма на гърдите, която другите ще забележат! С него ще се чувствате сигурна и уверена, тайната му е в залепващата вътрешна страна, благодарение на която сутиенът ще остане на мястото си през целия ден. Тя поддържа сигурно закрепена всяка чашка като увеличава размера на бюста и го оформя. Можете да поставяте чашките по различен начин, като така оформяте бюста различно. Изключително мек на допир.
![]()
"Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."
По-добре не се лъжи - не си вземай, няма смисъл.
Тези са евентуално ако много държиш примерно на бал, сватба.. еднократно.
Дори и да държи - ами нали в ''инструкциите' а и навсякъде се казва, че се мие след употреба. Пха, а тази лепящата страна все така лепкава ли, мислиш, стои ? Аз не мисля..
А и е много по-неудобен от обикновен сутиен - все едно си се фръцкаш по цици, с извинение.
Спарва, да, доста, и се отлепва .. лошо.. вземи си обикновен сутиен със силиконова презрамка отзад.
На мен пък ми е удобен и не ми се отлепя...![]()
Не, не спарва. И си е лепкав, но просто известно време след като го сложиш, едната чашка почва да пада.
а защо се взема един номер по-голям?
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!