.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Силиконови сутиени UnBra

Здравейте на всички! Вчера си купих рокля, която е доста изрязана на гърба и деколтето та искам да ви попитам дали сте ползвали такав вид сутиен и съответно дали сте доволни от тях или предпочитате ваианта със обиковенния силиконов гръб Вярно ли е че много спарват в жегите и че може да се отлепи сам ? Също вярно ли е, че трябва да си купиш 1 размер по-голям сутиен от тези силиконовите? Аз съм чувала, че не ставали за жени с по-голями бюстове :P
    Благодаря предварително

Супер фен Аватара на sladkalady
    Знам само че всяко момиче,което си е купило такъв сутиен е останало недоволно.Вярно е ,че се отлепва и може да падне,докато си вървиш по улицата ...
    За другите неща не знам

Независимо, че е без презрамки, Силикон Бра оформя и поддържа бюста и е изключително удобен за носене. Той придава сексапилна форма на гърдите, която другите ще забележат! С него ще се чувствате сигурна и уверена, тайната му е в залепващата вътрешна страна, благодарение на която сутиенът ще остане на мястото си през целия ден. Тя поддържа сигурно закрепена всяка чашка като увеличава размера на бюста и го оформя. Можете да поставяте чашките по различен начин, като така оформяте бюста различно. Изключително мек на допир.
    "Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Първо - наистина спарват
    Второ - наистина може да се отлепи сам
    Трето - да, трябва да се купи с един размер по-голям
    Четвърто - наистина НЕ стават за жени с по-голям бюст, защото риска да се отлепи сам е по-голям.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Отлепва се.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    По-добре не се лъжи - не си вземай, няма смисъл.
    Тези са евентуално ако много държиш примерно на бал, сватба.. еднократно.
    Дори и да държи - ами нали в ''инструкциите' а и навсякъде се казва, че се мие след употреба. Пха, а тази лепящата страна все така лепкава ли, мислиш, стои ? Аз не мисля..
    А и е много по-неудобен от обикновен сутиен - все едно си се фръцкаш по цици, с извинение.
    Спарва, да, доста, и се отлепва .. лошо.. вземи си обикновен сутиен със силиконова презрамка отзад.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    На мен пък ми е удобен и не ми се отлепя...

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Не, не спарва. И си е лепкав, но просто известно време след като го сложиш, едната чашка почва да пада.

Град
    Габрово
    аз имам такъв и наистина в големите жеги малко се отлепя,ноняма да падне отдоло кожата леко се изпотява.Другото което е-не е вярно че не става за жени с по-големи бюстове аз съм с Д и нямам никакъв проблем често си го нося и всичко ми е 6

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    а защо се взема един номер по-голям?
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си