- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малко коте
![]()
![]()
![]()
Хора знам че е тъп въпрос но според вас коте на 3 месеца можели да роди ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тази тема за кой път вече я пускаш![]()
Първоначално написано от Natinka1123
![]()
![]()
![]()
![]()
Не не може. Половата зрялост при котките настъпва на 8/10 - месечна възраст.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
престани да пускаш тази тема във всеки раздел![]()
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не може да роди на 3 месеца.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Обикновено , майка ми е казвала тъй като е ветеринар , че една котка ще почне да ражда когато се разгони , а това поначало става между 6-ти , 7-ми и 8-ми месец. Разгонването на котката можеш да разбереш , ако си дига задника на горе , когато върви ..![]()
![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
защо проблем ли имаш ? а квото си искам тва ще правяя .. !!!!Първоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
![]()
мерси за отгПървоначално написано от Queenie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя форум си има правила и като си се регистрирала си ги приела.Първоначално написано от Natinka1123
Едно е да тролваш малко, ама твойто е инфантилност.
Ай, сиктир!
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Ай, сиктир!
хЕХХ как ми взе думите от устата .. :P :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти да не си админ да ми казваш кво да правя ареее
Луда ли си, за 4-ти път я пускаш тая тема!!?!?!??!!!?
НЕ МОЖЕ ДА РОДИ ДРЪГЛИВАТА ТИ КОТКА НА 3 МЕСЕЦА!![]()
Love to be loved by you.
Може, щото нейната е ГМО!Първоначално написано от association
![]()
Първоначално написано от autista88
![]()
![]()
![]()
![]()
Оставете момичето!
Много ясно и точно заяви, че ще си прави квото иска!
Не е важно дали въпросът е тъп.Първоначално написано от Natinka1123
По-обезпокоителното е колко по-тъп/а можеш да станеш.![]()
Тя е минала границата, след която няма връщане назад!Първоначално написано от jeezloxxy
[quote="autista88"]Може, щото нейната е ГМО!Първоначално написано от association
:shock
мхммм тя се е родила от твоята ..![]()
![]()
autista88 еее брр мн добре си ме научил евала пич но за съжаление ти ще си си най тъпия .. никой неможе да те надминии .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ни можи да та надминииии еееййй!!!![]()
![]()
![]()
Натинка малка сладка, от къде си, на колко си, и защо питаш дали котето ти може да роди?![]()
Love to be loved by you.
ot kalofer i sam na 9
Не, ама ако не се спреш скоро с тъпите теми и провокациите може и да те навести админ.Първоначално написано от Natinka1123
"Ай,сиктир"-това ме уби,буквално![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами,невъзможно е на 3 месеца да роди,все пак половата зрялост при котките настъпва след 6 месеца![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Кой ще гали котето любовно - ела със мен да играем на световно ..![]()
Мойто коте не е за игра - а само за сериозни господа
Азис - Хоп [music]
Ае бе мацка, земи па млъкни че ме дразниш, б**ти баналната, и що не го пуснеш и в ПРАВИЛА НА ФОРУМА сподели им че за 5 път ще я пускаш и после се пробвай да се регистрираш пак..Слаба си с мозъка си, за да питаш такъв малоумен въпрос, на който и братовчедка ми на 6 може да ми отговори!Първоначално написано от Natinka1123
![]()
Чудя се дали са ти руси корените и дали би получила още един нормален отговор на темата си, поредна ! Тъпа тема и още някой е тъп , май не съм аз
![]()
Опс грешка надминЕ се пише и НЕ МОЖЕ се пише разделно и тиренщето след НАЙ къде го забрави,или злобата ти дойде вповече да пишеш такива коментари аххахаха ;Д по-полека с тъпите въпроси,че спамиш,модераторите не обичат спам ;д Много ти знае устата.Човек трябва да има граница и да се сдържа от безсмислени мнения, особено по въпроси, зададени от самия него,то това само си говори колко ти е процесора и капацитета на харда..Па аз съм на 13 и половина, от Русе съм,как си личи кой откъде е.От Калофер е Ботев,излагаш града.И града се пише с главна буква все пак-не знам коя тиква те учи на граматикаПървоначално написано от Natinka1123
![]()
Айдее тихо,да не ти спират тоците по този адрес на сайта [-o<