- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С по-ниско момче?
Ръста си е до ген.Първоначално написано от iLocker
![]()
Walk with me now, fly with me later...
Затова ние се надигаме на пръсти. :PПървоначално написано от FantaMen
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Така си е. Все пак ако е по-нисък от мен що за мъж ще е? А напоследък момчетата стоят само във фитнеса и на лостовете, много ясно, че така няма да израснат.Първоначално написано от xoxi
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Никакъв шанс,най-напред гледам тялото.А и аз съм си ниска.
ами аз съм 1,68 и приятелят ми е малко по- висок от мен и честно казано се притеснявам дали ако сложа едни токчета няма да стана по-висока от него и да ни гледат странно![]()
Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!
http://www.google.bg/imgres?q=%D1%82...:429,r:12,s:56Първоначално написано от zoi43to
Споко,виж на Кейти Холмс не и пука!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ADMIRALKA14
Не го приемам лично!Ама аз никога не обувам обувки на токчета,защото съм 1.81 и ако обуя нали се сещаш...
![]()
![]()
![]()
П.П: За бала обаче ще се наложи!![]()
ами аз бих тръгнала с някое момче високо колкото мен , защото го знам че ще порастне...ама не и с някой по-нисък!...
....смис - странно е !
Ма по-тъпо нещо не бях чувал точно от висенето по лостовете се издължава тялото на човек, както и активния спорт ама кво да ти обяснявам кифла ..Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
твоята болка днес, е твоята сила утре
Ако съм наистина влюбена и разликата не е фрапантна не би ми пречело толкова...
ами ако наистина го харесвам - да , защо не!жсе пак си зависи и от момчето , смисъл характера му и всичко!.. \
/