- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С по-ниско момче?
Е, момичета, бихте ли тръгнали с момче по-ниско от вас? Или точно колкото вас?
са по анкетите ли се зарибихте
ако може да е 1.20 най-добре ще да е![]()
От мен по-ниско на къде![]()
![]()
![]()
Не, ето нещо, за което имам претенции . Бъзлива съм и гледам някой да стърчи над мен .
А като 156см, това не е трудно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
преди известно време сигурно щях да кажа "да",обаче един ден видях на улицата една мн яка мадама,бая висока,с един супер нисък мускулест пичага.Бяха ми много смешни така хванати за ръчица,тя някъде към 1,80-1,90,а той буквално с две глави по-нисък от нея.![]()
Ако е колкото мен висок по-става.Не че ако е малко по-нисък ще му кажа "ни тъ щъ",но все пак някаква по-видима разлика ми се струва смешна.
Абе предпочитам ги по-високи от мен.
Ако е колкото мен, айде горе-долу става, обаче с по-нисък никакъв шанс.
И спря да се върти за миг земята..
Аз да имам чувства към него,да си ми харесва момчето - няма да ми пука дали е по-нисък или по-висок от мене. Ходила съм и с момче,което е колкото мене и сме нямали проблеми. Една нормална връзка,една нормална двойка си бяхме.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да,ако наистина го обичаминаче не
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
При положение, че аз съм тапа, ако мъжа е по-нисък от мен, то той ще е направо джудже...не не бих с по-нисък от мен. Ако е колкото мен висок-може и да помисля по въпроса![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
абсурд аз съм 1.70 висока момчето трябва да е повече от 1.80 няма,как да е по-ниско
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Може би не бих честно казано.. рядко виждам такива двойки, но не знам .. някак неестествено ми е ..Не съм особено висока -1.65, така че не си се представям с по-нисък от мен човек.
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Предпочитам по-високии. Като ме прегърнат да се чувствам като плюшено мече.![]()
Иначе имах гадже преди 2 години, което беше колкото мене. Не беше толкова лошо, защото можех да си го бия по-лесно.
Шегувам се ;д Предпочитам по-високите просто
![]()
Момиче ^^
то е ясно, че да е по-висок е по-добре, но на фона на чувствата това не би имало никакво значение![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Никога вече!!! Имах един приятел,който беше с 10 санта по-нисък...Беше ужасно.Чувствах се като майка-покравителка!![]()
![]()
Никога повече няма да направя тази грешка,още повече,че момчета беше дори с детски акъл,макар,че беше по-голям.
Ако е колкото мен-може би,ама ако е по-нисък в никакъв случай.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Не си го представям това. Аз съм 1.60. Накъде по-нисък?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
В никакъв случай трябва да е кинта и осемдесет МИНИМУМ!![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
И ти, като си сложиш токове, к'во? На столче ли си качваше, за да те целуне? Хахха..Първоначално написано от elizabethg
![]()
![]()
![]()
Извинявай, нищо лично просто не се сдържах..![]()
Ама си има и плюсове в това да си с по нисък, като те изнерви и набързо ще го опухаш.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Приятелят ми е колкото мен (пък аз съм си висока - 1.72-3 см.), обичам го и ми минава централно как изглежда отстрани или пък какво ще си помислят хората.![]()
Е, не бих тръгнала с някой 10 санта под мен, но пък бих се навила на някаква минимална разлика, която дори не личи отстрани...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
НИКОГА!! НИКОГА!!! НИКОГА!!!! Мразя ниски мъже! Всички трябва да са над 1.80.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Според мен не би трябвало да има проблем в до 5 сантиметра разлика. Не бих се комплексирал от това, че момичето е с 3 или 4 сантиметра над мен... не мисля, че и за нея това трябва да представлява проблем.![]()
До къде стигна света ... да си избирате приятелите по ръст-а им? Все едно ние момчетата да ви избираме по очите или нз...Някой път и нас ни боли гърба да се навеждаме защото не можем да ви целунем иначе![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Еми човек аз съм 1.75 малко ми е тъпо, че няма достатъчно високи мъже. Ама к'во да се прави, природа.Първоначално написано от FantaMen
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "