Привет..Има 1 момиче,което явно е някаква дъщеря на някакви наши роднини..тя е зле,в смис ' не е привлекателна ' , да аз съм тъпак,който гледа външния вид на първо място ( матерiaлист , аз съм изчадие дяволско ) .От както се помня,нейните роднини постоянно ми говорят няма ли да се взимате и не знам си какво,аз даже не знаех за какво говорят кат бях по малък,но сега продължават да го говорят,а аз вече не съм малък,имам си и приятелка и явно нещо им идват много фантазиите.Не знам колко зле трябва да си,та баба ти да ти търси приятел ама айде.
Сега искат да ставам 6афер на някаква сватба.Не знам какво се прави като си 6афер,нищо не знам.После ми казаха,че тя била шаферка.Категорично отказах,защото ми писна да си хранят някакви надежди тия хорица.
После обаче ми казаха,че ще взема пари от това,щото се хвърляли пари в някакъв баиряк или каквото е и от там си разделяме парите ( да аз съм егоистичен тъпак,ще горя в ада ).. Аз правя късометражни филми за фестивали,понеже още нямам финансовата възможност и не съм токлова голям за нещо друго и тея пари ще ми помогнат доста,за това сега обмислям факта да се съглася..Да ме посъветвате нещо? ++ това какво се прави като си 6афер?
Сигурно съм го написал крайно неграмотно,но е на латиница и сега ще кирилицирам всичко.