Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
"За пари, за пари на ХОРАТА говори..."
Какво ти пречи да се съгласиш? Нито ще правиш секс с това момиче, нито нищо. Пък и сигурно ще се окаже печена, ама ти няма да разбереш, защото си кълбо от предразсъдъци. Но го направи за парите и игнорирай глупавите си роднини, които по тоя начин сигурно потискат и момичето.
С това момиче съм заедно от 1ви клас,почти никога не си казвам дума с нея,да не вземе да си помисли,че ще се женя за нея.Супер зле е.Адски сдухана.

И това е една от тези теми в който като ви кажа ,че е зле,вие се сещате за някое хубаво момиче и си казвате,ебати задника.НЕ,тя не е хубава , не е об6тителна - ДА ,не е.Аз не обичам такива момичета,дето си мълчат,сдухани и аз трябва да бабакам за сичко ,а те да ми умират от притеснение всеки път.ДА ,харесва ме ,защото СЕСТРА И,БРАТ И,БАБА И,ДЯДО И,ЦЯЛОТО И СЕМЕЙСТВО КАТО МЕ ВИДИ И МИ ГО КАЗВА ПО 50 ПЪТИ СЯКАш СМЕ В 2РИ КЛАС..

Като цяло е супер сдухана и не ме кефи.Може да си мислите каквото искате,но съм сигурен,че и вие познавате такива момчета и момичета и те не са ви особено приятни.