.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Сватба,шаферство и още нещо ..

Привет..Има 1 момиче,което явно е някаква дъщеря на някакви наши роднини..тя е зле,в смис ' не е привлекателна ' , да аз съм тъпак,който гледа външния вид на първо място ( матерiaлист , аз съм изчадие дяволско ) .От както се помня,нейните роднини постоянно ми говорят няма ли да се взимате и не знам си какво,аз даже не знаех за какво говорят кат бях по малък,но сега продължават да го говорят,а аз вече не съм малък,имам си и приятелка и явно нещо им идват много фантазиите.Не знам колко зле трябва да си,та баба ти да ти търси приятел ама айде.
    Сега искат да ставам 6афер на някаква сватба.Не знам какво се прави като си 6афер,нищо не знам.После ми казаха,че тя била шаферка.Категорично отказах,защото ми писна да си хранят някакви надежди тия хорица.
    После обаче ми казаха,че ще взема пари от това,щото се хвърляли пари в някакъв баиряк или каквото е и от там си разделяме парите ( да аз съм егоистичен тъпак,ще горя в ада ).. Аз правя късометражни филми за фестивали,понеже още нямам финансовата възможност и не съм токлова голям за нещо друго и тея пари ще ми помогнат доста,за това сега обмислям факта да се съглася..Да ме посъветвате нещо? ++ това какво се прави като си 6афер?
    Сигурно съм го написал крайно неграмотно,но е на латиница и сега ще кирилицирам всичко.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами била съм само на една сватба, но доколкото разбрах се движиш с младоженеца и останалите шафери и отивате да вземете булката. А при нея са шаферките и съответно се правят, че не я дават и вие давате пари да я вземете. Та не знам откъде ти ще вземеш пари смисъл къде се пускат за момчетата, не знам такова нещо
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Зимай парите и бягай.
    Егати гадните са роднините ти .
    Не могат да те насилят .

Дръж се нормално за да им замажеш очите, ама ако тя тръгне да ти се пуска я нарежи .

Това аз бих направила.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Ами зависи от сватбата-повечето младоженци ще си изкажат изискванията към шаферите.
    Това по никакъв начин не те обвързва с девойката, така че действай смело

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

"За пари, за пари на ХОРАТА говори..."
    Какво ти пречи да се съгласиш? Нито ще правиш секс с това момиче, нито нищо. Пък и сигурно ще се окаже печена, ама ти няма да разбереш, защото си кълбо от предразсъдъци. Но го направи за парите и игнорирай глупавите си роднини, които по тоя начин сигурно потискат и момичето.

Оле, не искам да съм на твое място... в крайна сметка бъди шафер, земи парите и гледай да не се доближаваш много до момичето... пък де да знаеш, може и тя да не иска да се доближава до теб и да си има приятел..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Непрекъснато ми бабакат за сватбата..50 пъти им казах,че не искам,но те продължават.Баба ми през 15 минути идва да ме пита дали съм гладен,аз и казвам не и тя след 1 час ми носи любимите ми яденета и т.н .. Де да знам сигурно е важно,щом не спират да ми лижат задника от 2 дена насам.Мисля да приема в четвъртък..или петък..ХАХА..шегувам се..

Не знам..трябват ми пари за бъдещите проекти,а едва ли някой ще ги финансира така че мисля да приема,но..Тея дет си мислят ,че ще тръгна с нея..Разбирате ли,непрекъснато като се вида с тея и ме питат за нея..

А БЕ НЕ Я ХАРЕСВАМ БЕ,ЗА МЕНЕ Е ГРОЗНА ,ХАРАКТЕРА И Е ОТВРАТИТЕЛЕН И НЯМА КАКВО ДА СИ ГОВОРЯ С НЕЯ ,НЯМАМ ОБ6ТИ ТЕМИ ЗА РАЗГОВОР.

И тея пак продължават.Направо ми кусат нервите.И сега като знам,че тя е шаферка,а аз 6афер и не съм бил никога на сватба и не знам какво да очаквам да искат да правя.Ако искат да правя нещо свързано с нея и казвам да си ебът майката,нищо няма да правя..ебати нахалните хора сериозно.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Преди няколко дни ходих на сватба на сестра ми там шаферката и шафера просо помага на младоженците .Абе спокойно имаш 2 възможности взимаш парите и бягаш или просто ти казват какво да правиш и пак взимаш парите . А колко то до шафера и шаферката нищо не ви свързва не е задължително да сте двойка поне до колкото съм аз запознат с нещата ! Весело прекарване
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    "За пари, за пари на ХОРАТА говори..."
    Какво ти пречи да се съгласиш? Нито ще правиш секс с това момиче, нито нищо. Пък и сигурно ще се окаже печена, ама ти няма да разбереш, защото си кълбо от предразсъдъци. Но го направи за парите и игнорирай глупавите си роднини, които по тоя начин сигурно потискат и момичето.
    С това момиче съм заедно от 1ви клас,почти никога не си казвам дума с нея,да не вземе да си помисли,че ще се женя за нея.Супер зле е.Адски сдухана.

И това е една от тези теми в който като ви кажа ,че е зле,вие се сещате за някое хубаво момиче и си казвате,ебати задника.НЕ,тя не е хубава , не е об6тителна - ДА ,не е.Аз не обичам такива момичета,дето си мълчат,сдухани и аз трябва да бабакам за сичко ,а те да ми умират от притеснение всеки път.ДА ,харесва ме ,защото СЕСТРА И,БРАТ И,БАБА И,ДЯДО И,ЦЯЛОТО И СЕМЕЙСТВО КАТО МЕ ВИДИ И МИ ГО КАЗВА ПО 50 ПЪТИ СЯКАш СМЕ В 2РИ КЛАС..

Като цяло е супер сдухана и не ме кефи.Може да си мислите каквото искате,но съм сигурен,че и вие познавате такива момчета и момичета и те не са ви особено приятни.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Абе майната й...кво ще я мислиш нея-ставаш шафер, заради себе си, не заради другите...взимай си там парите, никой няма да те върже да говориш с нея, или да се жените...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Абе ти пък.. почти няма да имаш никаква връзка с нея.. даже със сигурност.. аз като съм била на сватби, шаферките и шаферите си нямат нищо общо, само там с парите, както ти казаха .. и това е..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А ти нямаш ли си уста да кажеш,че няма да се взимате. Моята баба също ми е правила такива номера ,не съм я накарала аз. И веднъж ме изнерви и й се изкрещях ,и от тогава вече не ми е казвала такива глупости.

Бъди си шафер,ако ти е интересно и искаш да се забавляваш. Момичето няма да те изяде,я.

А и откъде знаеш,че пък и тя не мисли същото за тебе ? Никой не те кара да си говориш с нея,просто си бъди на сватбата ,стани шафер и това е.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Проф. Вучков беше споделил в едно от интервютата си, че по емпиричен път е стигнал до извода, че грозните жени се раздават на макс в леглото. Ситуацията му била като твоята, с тази разлика че нито той бил шафер, нито тя шаферка. Младоженката го помолила да прави компания на въпросната дама, която била свита в ъгъла. Малко се намръщил, ама явно после му се е усмихнал късмета.
    Така че, като се дърпаш, не знаеш какво може да изпуснеш.
    Това последното ти го казвам абсолютно сериозно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Проф. Вучков беше споделил в едно от интервютата си, че по емпиричен път е стигнал до извода, че грозните жени се раздават на макс в леглото. Ситуацията му била като твоята, с тази разлика че нито той бил шафер, нито тя шаферка. Младоженката го помолила да прави компания на въпросната дама, която била свита в ъгъла. Малко се намръщил, ама явно после му се е усмихнал късмета.
    Щом той пише в тийн форум и не може да работи значи е под 18, съответно и момичето. Ако това как я описва е вярно то със сигурност е девствена и неопитна т.е. теорията ти не пасва в този случай.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Тва за по-грозните е вярно, че много се раздават, но се замисли, тя е малка, сигурно девствена, и ако той й го набута, тя толкова много ще се влюби и ще реве, ще стане междусемейна драма, от която няма излизане. Ако е някоя непозната, много е пиян и няма нищо друго... може да хвърли хайвер на загасена лампа, ама в тая ситуация - не.

Абе, остави ги да си дрънкат. Прави си шоуто, еб'авай се наляво-надясно и хич да не ти пука какво говорят. Ти като не я харесваш те няма как да те накарат. Иди си на сватбата, прави си айляка, събери пари и въобще не я отразявай. Тя щом е сдухана и мълчалива едва ли да ти каже нещо или да тръгне да ти се вре, че да я гониш. Погледни ситуацията от смешната страна и се забавлявай.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на LeprikonA
    в много краен случай - режеш я с нещо затапващо и изчезваш, а и щом казваш, че кинтите ти трябват - не се чуди изобщо.. все ще се приключи с тая банална тема някога(за момичето).
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    На края на дъгата :)
    харесва ми как се нареждаш сам
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Автора си има гадже! Защо не обясниш на роднините си ,че си имаш приятелка?

АААМ...за парите...не знам,обаче зависи дали си от страната на булката или младоженеца.При нас е така-отива младоженеца да взима булката,а мъже от страната на булката стоят на вратата.Когато младоженецът даде достатъчно пари ги пускат вътре.
    Ако си от страната на булката и ти взимаш парите може да си останат за теб,не съм сиг. ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Тея шеги дали ще се вземате са съвсем нормални.Майка ми и най-добрата й приятелка постоянно се шегуват как аз и сина й ще се вземем и всички ще живеем в голяма къща Така че според мен е просто шега.Пък и ти какво толкова се чудиш това е просто един ден,ще мине и всичко ще се забрави.Според мен ще е грубо да откажеш да отидеш особено щом е за роднини.Пък и в крайна сметка имаш изгода,все ще изтърпиш един ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си