- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти..
И аз съм тека какво да правим нашите родители са ни правили на кривоНе се притеснявай обръщай му внимание просто !
Давам съвети пък сам не мога да си помогна
. Боже колко съм зле днес ..
Инече както казах обръщай му внимание кажи че си била ядосана обясни му , вярвам ще те разбере
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Като го споделих малко ми олекна.Знам, че не е толкова фатално, ама нали затова са форумите. Мерси за отговора!
![]()
Следващият път недей да правиш така. Който и да те е изнервил,това не е той,нали ? Та,когато се засичате му кажи "Здрасти",ала-бала.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Знам какво е, но не е хубаво да си го изкарваме на другите... все пак те не са виновни за нашето състояние![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Първоначално написано от SmilezZz
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Спокойно, просто си невъзпитана невротичка...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Извини се, кажи се, че е било грешка, обясни му какво е станало и нека знае, че не е той причината..
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Не се притеснявай,на всеки се случваСледващият път бъди чаровна,мила и повярвай ми ще забрави,че не си го поздравила един път.
![]()
Спокойна съм.Първоначално написано от MojoJojo88
Та, видяхме се, полафихме.. Изглежда не му беше направило впечатление и напразно съм се измъчвала..
![]()
На всеки се случва да му е скапано настроението и да игрнорира дори специалните хора.. пък и щом всичко си е по старо му супер![]()
Нищо, другия път го поздрави
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не мога да ти кажа защо си такава, но съветът ми е, следващият път като го видиш да му се извиниш и да го поздравиш