Използвали ли сте нещо на тази марка. Днес бях в ДМ и си взех брошура- видях за някакъв крем с високо овлажняване и за някаква маска и ми е интересно дали сте ги използвали и мнение като цяло за марката. До колкото видях е българска и е много евтина.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Използвам скраба за лице от доста време и съм изключително доволна.
За сега други неща не съм пробвала, но има време.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз съм ползвала пилинг маската на Регал и една друга маска, 3-минутна някаква, която купих случайно, без да искам.Не мога да преценя дали са добри, ползвала съм ги само няколко пъти, а ги имам от много време. Пилинг маската, обаче, много ми дразни кожата, ужасно ме боли,когато я отлепям.
Другата мирише добре и има някакви частици вътре...
Everything changes, but beauty remains ...
Ползвах преди време някакъв скраб за лице,мисля че беше с праскова,и доколкото си спомням,не беше зле.Наскоро ползвах и един измиващ гел за лице-същата работа.Като цяло не е зле,но съм ползвала и по-качествена козметика![]()
Околоочният им крем преди години го използвах за цялото лице и беше страшно полезен.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Имах едно ексфолиантче/гелче за лице и не беше лошо. Стават.![]()
И аз ги имам тия двете и съм доволна.Първоначално написано от PullMeCloser
Имала/имам също ;д крем-дневен и нощен с мед и мляко,околоочен крем ;д и ексфолиант...аа и тоалетното мляко,от всичко съм била доволна...!![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
имам ама още ги тествамако намеря време ще споделя
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
На Regal имам почистващ лосион за лице и дегримоар и двете с чаено дърво(май така беше..).Доволна съм![]()
Имам пилинг маската. Върши страхотна работа.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!