.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Моля за предложения

Здравейте Преди време съчетах ФДТ и пудра и се получи много добре и мисля пак да опитам.Използвам ФДТ на Импала - 5тица .. и се чудя каква пудра да си взема,не искам да е някой буклук да стои на петна В същото време да се съчетава с ФДТ-на ми.Ако имате предложения казвайте и ако не ви мързи може да пуснете някоя снимка на продукта или как стои върху вас

Най-добре си вземи също пудра на Имапала. Най-добре ще се съчетава.
    А по принцип за всяка пудра и всеки продук ще срещнеш различни мнение. Това как ще ти стои зависи от кожата ти, от това как я нанасяш и т.н.

На мен ми харесват продуктите на Inglot.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Съгласна съм с първото мнение..имам пудрата на Импала и не е лоша

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз имам пудра на Орифлейм и съм много доволна

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Аз имам пудра на Орифлейм и съм много доволна
    + както и фдт на Орифлейм

Голям фен Аватара на LeDa
    Импала е най-лошото нещо, което можеш да си причиниш на кожата, може за момента да не се вижда, но.... А още повече върху некачествен ФДТ за 5 лева да нанесеш и вероятно също толкова некачествена пудра на същата марка - не ти ли тежи на лицето? На всичките ми приятелки, които използват Импала, лицата им изглеждат страшно неестествено. Вероятно вече си свикнала, но ако си купиш хубав фдт на Виши или Лореал (казвам г/д марките, които почти всеки може да си позволи, това все пак е лице и трябва да полагаме за него нужните грижи) и ще видиш каква огромна разлика ще има - най-малкото ще усетиш как лицето ти "диша".

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Съгласна!
    Излъгах се да ползвам импала близо 2 месеца и до сега не мога да се отърва от пъпки. На всичкото от горе наистина не стои естествено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си