.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Голяма пъпка до ануса?

Малко ме е срам, но... имам някъква пъпка до ануса(не, като нормалните, а малко по големичка и леко твърда), като погледна почти нищо не се вижда, но като го барна се усеща... Кървяло ми е, особено когато ходя до тоалента, когато се мия имам ужасни болки и ми е трудно да се мия дори... Кърви най-вече когато се мия(хем боли, хем кърви, ама не кърви много...) Имам този проблем от около 2-3 месеца, ако не и повече... Преди пъпката се виждаше, но сега не мога да я видя, ама пак си боли... Показах го на майка ми и ми каза, че това не е хемароид, a и съм бил малак за хемароид... Хемароида бил точно на ануса, мойто е малко по-нагоре от ануса, ама всичко е подобно, като при хемароида - кървене, болки... А и не всеки път ме боли, но повечето време винаги ме е боляло, кърви много рядко, най-вече когато се мия има леко кръв винаги... Срам ме e да отида на лекар и това ми се струва не възможна мисия ... Кажете ми какво може да е това, защото много ме е срам да отида на лекар??? на 16 години, момче съм... От колко месеца, чакам да мине, ама не минава само дето се скри и сега пъпката не се личи толкова... Но си имам болка, когато се мия и направо не ми се ходи на тоалетна по нужда. Аз не бях забелязал, като го гледах, но майка, каза че е много синьо(като посинено), когато погледна... А и забравих важно нещо - някои дни(не винаги) има ужасна миризма и мирише ужасно(сетих се за миризмата, защото днес пак имам някаква ужасна миризма)... Колкото и да се мия мирише ужасно... Дали може да е хемероид? Кърви само когато се мия, само 2 пъти ми е кървяло когато си върша работата в тоалетната... Понякога мирише ужасно гадно... Вижаше се(не много), но сега не го забелязвам... По-голямa от нормална пъпка и твърда... Преди, като се виждаше кървеше много повече, сега кърви много малко...

Моля ви, помогнете... Срам ме беше да го покажа на майка, а пък на доктор...

Страх ме е само да не е хемароид, защото не минава... Но все още не ми е миналo от 2-3 месеца и повече... Колко още да го чакам да мине... Какво друго може да е???

КАЗВАМ ГОЛЯМa И ТВЪРДА ПЪПКА, НО ТО ПОЧТИ НЕ СЕ ВИЖДА ПРЕДИ БЕШЕ ТАКАВА СЕГА ВЕЧЕ ТРУДНО СЕ ЗАБЕЛЯЗВА, НО НАИСТИНА Е МАЛКО СИНьо, ПРОСТО КАТО ГО БАРНА СЕ УСЕЩА ТВЪРДО И ПО-ГОЛЯМО ОТ НОРМАЛНА ПЪПКА...

Супер фен Аватара на badsector
    Не те е срам да го покажеш на майка си, а те е срам да отидеш на доктор?!? Нещо не си наред. И се пише "хемОроид".

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Господи,Исусе Христе!

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    имаш циреееей спокойно .. обгори го със запалкаи ще ти мине

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    имаш циреееей спокойно .. обгори го със запалкаи ще ти мине
    АХАХАХААА

Иначе миличък мисля че имаш сериозен проблем...с мозъка си
    Има цирей нашия и стои и пише във форум вместо да отиде на лекар
    ЗЛЕ!

Едит:
    И да добавя
    Ако има някъв конкурс за най-гнусна тема от Тийнпроблем тази определено ще спечели!

Град
    Цитирай Първоначално написано от louise1
    омг един приятел имаше такова
    Ти откъде знаеш
    не се сдържах

Град
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    омг един приятел имаше такова
    Ти откъде знаеш
    не се сдържах
    знаех си че някой ше пита :Д:Д ,ами най-добрия ми приятел е добър приятел с тоя с операцията и ми каза като го питах(той си знае ,че аз никога няма да издам на никой ..) в форума не се брои щото не се знае за кой стаа въпрос!! :Д:Д
    голямо приятелство са имали тези двамата
    казвам го защото съм 99% сигурна че сте се смяли зад гърба на момчето с пъпкатаа

ох тая тема ме разсмива
    всякакви глупости има в тоя форум ;д

Град

Re: Голяма пъпка до ануса?

Цитирай Първоначално написано от waller123
    Показах го на майка ми
    ... Кажете ми какво може да е това, защото много ме е срам да отида на лекар??? на 16 години, момче съм... .. мирише ужасно...Срам ме беше да го покажа на майка, а пък на доктор...
    ахахах наистина не искам да се подигравам ама ох не мога
    значи ти си на 16.
    и си момче
    и майка ти... е то оставаше и да не те е срам
    малее идиииоооо...............

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Уууф как се разсмърдя тая тема
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

здравейте,аз съм на 13 и аз имам такава пъпка,по рано кървеше при изхождане и мислех,че е хемороид мазах го с крем против хемороиди без лекарско предписание и вече 3 месеца не ме е боляло или кървяло,но още има пъпка,мисля,че никога не е рано за хемороиди.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Само не разбирам защо е тая ирония? Момчето наистина може да им проблем.
    пт: отиди на лекар най-добре, щом си се показал на майка си, която е жена не би трябвало да те е срам от някой лекар-мъж. Спокойно, помисли си как след това ще се оправи

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Темата е малко стара,но автора трябва да отиде на преглед при гастроентеролог!Когато става дума за здравето,забравяш за срама!!!

Град
    Пловдив
    само недей да слушаш тея, дето ти казаха да я запалиш със запалката, че ако пръцнеш - ще гръмнеш

сериозно, отиди на лекар, не чакай да се влоши
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    А, да. Сега забелязах, че темата е старичка.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от vesito95
    само недей да слушаш тея, дето ти казаха да я запалиш със запалката, че ако пръцнеш - ще гръмнеш

сериозно, отиди на лекар, не чакай да се влоши

Темата е стара,но това е често срещан проблем и на повечето ги е страх да питат...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си