.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: >>>>>>>>>>>>>

Супер фен Аватара на Dumb

>>>>>>>>>>>>>

.Отворих вратата съвсем предпазливо, имах чувството, че звяр има зад нея. За пръв път щях да нощувам там. Бях влизала и друг път, но само денем, а тогава бешие нощ. Знаех ли какви таласъми и караконджули може да има, може и заблудени сенки да висят над телата ни цяла нощ докато съмне.
    Отворих вратата съвсем предпазливо, а от нея ме обгърна лъх на сушени билки. Размирисали се, завихрили един танц тея ми билки- напълнили цялата стая. Цялата стая от пода до тавана пълна с отвара.
    Той светна лампата и всичко светна. Цялата тая магия заблестя пред очите ни. Обви ни във воал от благи усещания и отражения. Покрити под това полу прозрачно, в нежни цевтове изтакано одеяло, се превърнахме в сенки.. Сянка със сянка - преплетени между светлината и тъмнината. Двете изначала вплетени в кълбо от чудесии.
    Съмнало се беше вече, когато отворих очи. Никога. Никога вече не исках да напускам тази стая, тази къща. Всичката магия беше попила в цялото ми тяло и остана там завинаги
    .

anonymous546178
    Guest
    \/ \/ Добра работа.. ама нещо не в твой стил

Повече от фен Аватара на Taam

Re: >>>>>>>>>>>>>

Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Никога. Никога вече не исках да напускам тази стая, тази къща. Всичката магия беше попила в цялото ми тяло и остана там завинаги.

Прекрасно е, Петя. : )
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Супер фен Аватара на Dumb
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си