.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Подарък за РД

Брат ми ще има рожден ден.Ще става на 17 и тотално съм зациклила какво да му купя.Спешно е моля ви.Значи то хобито му е компа ;дд и разбира се пуши и слуша чалга.

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

2 грама амфети ..
    Каране на колело

Дреха? Ланец? Гривна? Парфюм? Зипо (можеш да го гравираш)...
    Ако е сантиментален (има и такива момчета) можеш да му подараш уголeмен ваша снимка в рамка или портрет от снимка...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    чалга купон
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Слушалки, мишка за компютъра..

Ако е луд гейм мастар ще им се изкефи много..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Нова клавиатура-щом е манияк на компове,100 % яде пред него и е пълна с трохи xaxaxa ;d
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Към горното добавям и един кристален пепелник. На приемливи цени са.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Защо просто не му дадеш пари в брой и той да ги изразходи както прецени?
    Обичам до гръдта ти да се сгуша
    и пулсът ми със твоя да се слива,
    сърцето ти как вика да послушам
    и уморена тихо да заспивам.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Съгласна съм с последния потребител

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от kitty02
    Съгласна съм с последния потребител
    А аз не. Парите никога не са били най-доброто. С парите никога няма те запомни, да му остане спомен.. ще ги похарчи и това е..

Град
    пространството на Дисе
    Това с даването на пари за мен е "отбий номер"- не знам какво ще ти хареса/не ми се мисли/не те познавам, затова, за да не съм с празни ръце-->пари.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Ами може просто да си е харесал нещо и като му даде пари да си го купи,иначе ако го пита ще развали изненадата!
    Обичам до гръдта ти да се сгуша
    и пулсът ми със твоя да се слива,
    сърцето ти как вика да послушам
    и уморена тихо да заспивам.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от blackrose
    Ами може просто да си е харесал нещо и като му даде пари да си го купи,иначе ако го пита ще развали изненадата!
    Идеята е да помниш какво сте си говорили и да си наблюдателен/наблюдателна. На няколко пъти тази тактика при мен даде страхотни резултати. Просто удивлението на рожденика е голямо, когато точно си нацелил/а какво и къде си е харесал.

1 стек цигари
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Може да използваш въображение - някаква забавна картичка.. ако си имате лафове, постарай се да ги включиш някак.
    Иначе съм съгласна за мишка, клавиатура, някаква игра.
    За парите в брой - определено кофти идея, освен ако наистина си в безизходица.
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си