- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за РД
Брат ми ще има рожден ден.Ще става на 17 и тотално съм зациклила какво да му купя.Спешно е моля ви.Значи то хобито му е компа ;дд и разбира се пуши и слуша чалга.
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
2 грама амфети ..![]()
Каране на колело
Дреха? Ланец? Гривна? Парфюм? Зипо (можеш да го гравираш)...
Ако е сантиментален (има и такива момчета) можеш да му подараш уголeмен ваша снимка в рамка или портрет от снимка...
чалга купон
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Слушалки, мишка за компютъра..
Ако е луд гейм мастар ще им се изкефи много..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Нова клавиатура-щом е манияк на компове,100 % яде пред него и е пълна с трохи xaxaxa ;d
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
^Към горното добавям и един кристален пепелник. На приемливи цени са.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо просто не му дадеш пари в брой и той да ги изразходи както прецени?
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
Съгласна съм с последния потребител![]()
А аз не. Парите никога не са били най-доброто. С парите никога няма те запомни, да му остане спомен.. ще ги похарчи и това е..Първоначално написано от kitty02
Това с даването на пари за мен е "отбий номер"- не знам какво ще ти хареса/не ми се мисли/не те познавам, затова, за да не съм с празни ръце-->пари.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ами може просто да си е харесал нещо и като му даде пари да си го купи,иначе ако го пита ще развали изненадата!
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
Идеята е да помниш какво сте си говорили и да си наблюдателен/наблюдателна. На няколко пъти тази тактика при мен даде страхотни резултати. Просто удивлението на рожденика е голямо, когато точно си нацелил/а какво и къде си е харесал.Първоначално написано от blackrose
1 стек цигари![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Може да използваш въображение - някаква забавна картичка.. ако си имате лафове, постарай се да ги включиш някак.
Иначе съм съгласна за мишка, клавиатура, някаква игра.
За парите в брой - определено кофти идея, освен ако наистина си в безизходица.
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -