.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

обърканааа!!

С гаджето ми водим нормален сексуален живот от 3 месеца, но сега той иска да изпробваме нещо, което е видял в уебсайтовете - иска да вкара част от флакон дезодорант в ..ануса ми.Много съм изплашена и не знам какво да правя.Сигурна съм, че той ще ме зареже ако откажа,но аз много го обичам.От 10 месеца сме заедно и успяхме да преминем през много трудности и проблеми ЗАЕДНО.Много ви моля да ми помогнете!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Гледай само да не ти вкара флакона с капачката навътре...че ако остане там и край....
    А по-сериозно - питай го дали иска да му го нач**аш ти отзад...ако приеме и ти му се отдай!
    Ако те зареже, значи и 10-те месеца не са си стрували.....с този човек....

Не разбирам защо ще те зареже... На твое място аз веднага бих му отказала.Ако наистина те обича ще уважи решението ти.Самоуважението винаги трябва да ти е на първо място.

П.П.:Не че нещо,обаче не разбирам що за болен мозък би причинил това на приятелката си

Благодаря на Shedevil и Julie за бързитe отговори ...не съм сигурна, че ще скъсаме, но той ми се струва доста вманиачен в тея неща..според мен са пълни извращения...
    yYyHuKa/\HaAa

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Julliee
    П.П.:Не че нещо,обаче не разбирам що за болен мозък би причинил това на приятелката си

This one.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Апф.. така не е забавно.
    Най-добре си вземете флакон лак за коса.. от тия по-големите флакони и го вкарайте целия, с капачката вътре... ^^

След като не го одобряваш не го прави. Но все пак крайното решение е твое...
    One Day your life will flash before your eyes
    Make Sure it's worth watching!

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Не разбирам защо ще те зареже... На твое място аз веднага бих му отказала.Ако наистина те обича ще уважи решението ти.Самоуважението винаги трябва да ти е на първо място.

Няма какво повече да се каже.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Помисли си ,колко те обича и колко държи на теб,когато ако му откажеш ще те зареже. Има ли смисъл да продължиш такава връзка ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

това изчерпва цялата тема

айде беее вие пък, може да е някое малко флаконче...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Цитирай Първоначално написано от straus
    Може може.

Град
    Бургас
    Малко, малко, колко да е малкоо!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Вие нормални ли сте?!?

Ducky wenii Maimunchoo

ми има едни такива дето са като сладолед моливче, дет се вика няма да го усети
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Едва ли той иска с такава големина точно, то тогава няма смисъл.Защо ми напомни за сладолед моливко за бога сега трябва да тичам до магазина.

Цитирай Първоначално написано от Maaggiiee
    Едва ли той иска с такава големина точно, то тогава няма смисъл.Защо ми напомни за сладолед моливко за бога сега трябва да тичам до магазина.
    изведнъж ти се доблиза а?
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Голям фен Аватара на dami666
    Трол!
    Believe in yourself.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от dami666
    Трол!

Какъв е този нередовник приятеля ти, че ще те зареже ако не искаш... Аако толкова много искаш да му угодиш има вибратори, защо точно дезодорант... ама май най-добре си е истинското ...

Цитирай Първоначално написано от Ducky
    Какъв е този нередовник приятеля ти, че ще те зареже ако не искаш... Аако толкова много искаш да му угодиш има вибратори, защо точно дезодорант... ама май най-добре си е истинското ...
    защото флакона го има във всяка къща, а вибраторът струва пари....

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

This one.

.. По темата: Само като го чета, ме побиват тръпки. Мен ме боли от всичко, дори от най-малкото пръстче . Не знам ти как смяташ да го изтърпиш, но ако се решиш си вземи лубрикант !

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си