.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Трябва ми малко помощ..

Здравейте...
    Някой може ли да ми даде няколко варианта на превод на следнто изречение May darkness consume your heart,before i get a chance to do it ..... и ако може дайте предположение според вас какво би искал да каже този който го е написал ?

ПП:Извинявам се,ако темата не е за този раздел,но просто не знаех къде да я сложа...

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    "Нека тъмнината да погълне сърцето ти, преди да имам възможност да го направя..." Това е превода. Иначе нямам си никаква представа, какво значи... За мен е някаква пълна глупост и безсмислица...

^Яко блек метъл. Иначе нямам представа, не владея добре английския и се извинявам, че не мога да помогна.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Благодаря за отговорите....какво ли не търсих за да разбера какво точно иска да каже този който го е писал.... но не откривам никакъв смисъл в написаното

Очаквам ще мнения..

JustaLittleKid
    Guest
    Какъв е контекстът?
    Иначе... имам предположение, но не знам дали е имал това предвид: че е по- лош от тъмнината

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    това което написа TheBeatles е добро откъм превод..ама смисъла е нулев на цялото изречение
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

May darkness consume your heart,before i get a chance to do it.
    Много метафорично. Ако ни кажеш контекста, за какво става въпрос...?
    Лиричния герой е зъл,но се надява тъмнината да се окаже по зла от него, за да няма той възможнстта да извърши злината, която си е намислил.
    ПП: като прочетох тълкуванието си и се разсмях с глас
    Love to be loved by you.

Ами всъщност това е публикация в фейсбук....момчето от което се интересувам я бе публикувало и ми стана интересно какво е искал да каже чрез нея...Не искам дa го питам..След като я прочетох се замислих....но нищо не мога да й разбера...глупост... и реших да пусна тема за да видя аз ли дъм толкова тъпа,че нищо не разбирааам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си