.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Студено къдрене

Искам да отида на студено къдрене, но се колебая. Има ли някой, който си го е правил и доволен ли е от ефекта? Колко време издържа и имаше ли косата обем в корените? И може ли понякога косата да се изправя с преса (говоря за 1-2 пъти месечно)? Благодаря ви предварително! )

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знам много подробности,но това нещо адски много изтощава косата. Сигурна съм,че след това ще се чудиш как да я възстановиш. Потърси повече информация в гугъл.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    адски много изтощава косата
    Майка ми се къдреше така преди време, косата става като метла ...буквално, после докато израстне, постоянно я подстригваше.

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ да и баба се къдри и косата и е ужасно изтощена (ама на нея едва ли и пука)
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    ^ да и баба се къдри и косата и е ужасно изтощена (ама на нея едва ли и пука)

Както казаха по - горе Адски изтощава косата!!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ами не,не можеш да си изправяш косата.Държи доста време,но след това косата ти ще прилича (в най-добрия случай) на метла.Между другото едва ли в тоя форум има някой толкова замаян,че да се подложи на тази гадост ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    не го прави !!! Нищо добро няма да видиш от това!
    maDamn

А бихте ли ме посъветвали за нещо, с което бих могла да оформям косата си по-бързо и лесно, защото вече се отказах от пресите. Косата ми започна да цъфти ужасно много. Попринцип съм къдрава, но последните 4-5 месеца нямам оформени къдрици както беше преди, а косата ми е станала хвърчаща и безформена. Спряла съм да я изправям и я оформям само с пяна, но косата ми е доста дълга и всяка седмица трябва да си купувам нова пяна.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Косата ми започна да цъфти ужасно много.
    Защо не се подстрижеш?!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Ако искаш дълга коса, трябва да полагаш много грижи за нея. Подстрижи си цъфтящите краища сега, прави си маски за подхранване, а оформянето - купуваш си спрей за къдрене. Пръскаш от него по косата, мачкаш и се оформя.. Ако искаш хубава дълга коса, няма как да стане без да вложиш средства и труд.
    Момиче ^^

За последните 2 месеца съм се постригнала 3 пъти. Цъфтежите се появяват 4-5 дена след постригването.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ами научи се да си поддържаш косата Не е трудно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ето ти полезна тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=480

Guest
    ако-искаш-траен-ефект-ползвай-къдрин.-преди-време-е-4есто-ползван-в-салоните.-ефекта-е--дълоттраен-но-трябва-фризьор-да-го-сложи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си