.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn

пиърсинг във Варна?

Може ли да ми кажете хубаво (и безопасно) място за пробиване на уши, език, вежда и тн. във Варна? На Тъмно ме пробиха права, не ми показаха къде ще бъде дупката... почти никакви обяснения- наложи се да търся в интернет как да я почиствам... таа не съм доволна Благодаряя

Отиди в Sin City Tattoo .... намира се на центъра на Варна ,а на сайта им е обяснено по -подробно къде е аз съм много доволна .. ходила съм 2 пъти и 3-ти с една фр \/

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

Re: пиърсинг във Варна?

Цитирай Първоначално написано от cool4eto0
    На Тъмно ме пробиха права, не ми показаха къде ще бъде дупката... почти никакви обяснения- наложи се да търся в интернет как да я почиствам... таа не съм доволна
    Е товa не го вЕрвaм ! Никецa е супер готин пич и не вярвaм дa те е държaл прaвa, кaмо ли пък дa не ти обясни зa грижите около пиърсингa ..
    Дупчилa съм се при него достa пъти, първия път дори ми дaде личния си номер aко имaм някaкви въпроси дa му звъннa .. .. Мaлко ми е трудно дa повярвaм в товa, което си нaписaлa

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от sisi92
    Отиди в Sin City Tattoo .... намира се на центъра на Варна ,а на сайта им е обяснено по -подробно къде е аз съм много доволна .. ходила съм 2 пъти и 3-ти с една фр \/
    Аз там си дупчих пъпа преди години. Останах доволна.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    Е товa не го вЕрвaм ! Никецa е супер готин пич и не вярвaм дa те е държaл прaвa, кaмо ли пък дa не ти обясни зa грижите около пиърсингa ..
    Дупчилa съм се при него достa пъти, първия път дори ми дaде личния си номер aко имaм някaкви въпроси дa му звъннa .. Wink .. Мaлко ми е трудно дa повярвaм в товa, което си нaписaлa
    беше ня'кфа женка

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    cool4eto0, a тaкa може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си