.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Justin Bieber : Never say never

Окей очевидно бях един от малкото ,който не знаеше точно кой е .. понеже е горе долу на моите години,изключително популярен е,затова реших да видя момчето..

След като разглеждах песните му,реших че явно на мен нещо не ми допада..изслушах почти всичко от него и бях..а бе бях малко..

После,видях че има доста фенки и фенове и реших,че аз нещо не съм както трябва..

Момчето търси толкова много внимание,че реши да се изяви като актьор.

Реших че няма как да е толкова зле след като бях виждал

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=egwD4jTo3GE[/youtube]

Но после видях ..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S9FcSxJM7aI[/youtube]

Не знам как на 16 реши,че му е време да прави филм за себе си,ама ААААИДЕ..

IMDB rate: 1.4 ..

Гледал съм толкова тъпи филми,но това НЕщО ,което гледах,беше най-голямата тъпотия на всички времена..

Съжалявам за феновете на Биибур..

Не знам,смятам да гледам някой хубав филм,защото ..

ТОВА

ще ми остави травма за цял живот.

P.S .. 3D LOLOLO..

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    Пхах..Абсолютно съгласна съм с мнението ти.

Мега фен Аватара на Colouring
    О,уверявам те,че тук ще намериш мнооого хора,които не го харесват.
    Аз съм една от тях.Нито има кой знае какви уникални музикални заложби,нито визията му е нещо,което харесвам.Тая прическа ми е толкова отвратителна,а песните му са много зле.Като чух оная най-популярната,нещо от сорта на "Бейби,бейби,бейбииииии,о у!" и попитах-"Тая нова певица пък к'ва е,че съм я чула?".Но все пак има супер много фенове.. Не,всъщност,супер много фенКИ,които не знам от какво са толкова привлечени..
    Абе,с две думи-не струва,поне за мен.

Не можах да гледам филма до край,но до колкото знам,момчето е тръгнало от Youtube .Usher го е намерил.Става ми тъжно,като знам колко по-талантливи хора има от него,пък тях никoй не ги забелязва .. И не знам,защо прави филми,прави се на актьор,пее,прави 150 неща,а в нито едно от тях не го бива..

Изобщо не харесвам Justin, но и никога не съм била от хората, които говорят срещу него. Който го харесва - да си го слуша, мен изобщо не ме засяга. Но ме дразни това, че медиите постоянно ни го навират в лицата. Печели награди, които не заслужава, песните му страшно посредствени. Не мога да разбера какво толкова му харесват, ама както и да е. 90% от фенките му са 11-12 годишни момиченца, които го мислят за "готиния батко" и след 2-3 години ще се осъзнаят и (надявам се) ще започнат да слушат изпълнители, които имат някакъв музикален талант. И честно казано, не ме дразни толкова самият Justin, колкото цялата тази мания около него... чак книги и филми направиха. И за какво? За някакво си хлапе, което след 2-3 години ще се превърне в поредната пропаднала поп "звезда".
    But in the end we were meant to be apart like separate chambers of the human heart
    Linkin Park
    Success is my only mutherfuckin’ option. Failure’s not.
    Eminem
    There is a fire inside of this heart and a riot about to explode into flames.
    30 Seconds to Mars
    Without music life would be a mistake. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)
    http://www.youtube.com/user/XwanessaX

Леле,не бях видял..И писател е станал.

Може да е всякакъв, но да отричате таланта му е смешно.

Мега фен Аватара на Colouring
    Да,със сигурност пее по-добре от мен,но за да има толкова много бройни фенове се очаква да има наистина големи заложби и уникален глас,който аз не виждам у него.
    Има къде-къде по-талантливи.

Да, но нали знаете, че това колко фенове има и какви са не зависи от него. Аз отдавна съм разбрала, че хората го мразят точно за това, защото има много почитатели и по - точно повече от колкото заслужава. Но пак да кажа, че за това не е виновен той.

Аз не го коментирам като човек,реших да направя кратък коментар върху филма,като кажа,че е най-ужасния филм,който съм гледал.+ да споделя и оценката на филма в ИМДБ..оценка,която и един от най-тъпите хорор филми няма..

Всеки си има собствено мнение. Ако питаш някой негов фен може да ти каже, че това му е любимият филм, така че..

Град
    Europe
    Не съм му фен, дори не го харесвам! Не харесвам музиката му, въпреки, че има много добър глас. Но наистина е гадно да има толкова нисък рейтинг и то не защото филма не струва, а просто защото толкова много хора му завиждат, че биха отделили част от времето си само за да му дадат ниска оценка!

Цитирай Първоначално написано от 0409
    Не съм му фен, дори не го харесвам! Не харесвам музиката му, въпреки, че има много добър глас. Но наистина е гадно да има толкова нисък рейтинг и то не защото филма не струва, а просто защото толкова много хора му завиждат, че биха отделили част от времето си само за да му дадат ниска оценка!
    Повярвай ми,филма не струва.

Град
    Europe
    Цитирай Първоначално написано от cinematography
    Цитирай Първоначално написано от 0409
    Повярвай ми,филма не струва.
    В момента го свалям. Ще коментирам след малко отново!

Град
    Europe
    След като прегледах мнооого бързо филма, мога да кажа,че единствената му грешка е, че го е нарекъл филм. Това е просто един дневник от турнето му и ако го беше издал като ДВД за фенките му, щеше да е по-добре!

Ами това до колкото съм запозната е автобиографичен филм, филм за живота му. От който най - заинтересовани са феновете му и най - интересен би бил на тях. Ако си очаквал някой хубаво сюжетен филм, с развитие и т.н той просто не е предназначен за това.

Може и така да е.Може на много хора да им е харесал,аз просто реших да отворя тема,като споделя мнението си и да видя другите какво мислят,защото това момче е доста нашумяло напоследък.

Повече от фен
    адски противното и бездарно същество.. има толкова много талантливи хора, които си остават като улични музиканти или изобщо не се забелязват, а такъв бездарен пикльо е успял.. яд ме е.. не защото е по-успял от мен, а защото има много по-заслужили от него

Голям фен Аватара на smilelady
    Вие сте си добре...ами аз като сънувах преди 2 дни, че ме целува идеше ми да повърна в съня си.... На другата вечер ме беше страх да заспя
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от smilelady
    Вие сте си добре...ами аз като сънувах преди 2 дни, че ме целува идеше ми да повърна в съня си.... На другата вечер ме беше страх да заспя

Чела съм my книгата-ПЪЛНА ТЪПОТИЯ! Нито ми грабна сърцето, нито нищо! А отначалото пишеше само за момичета. А пък гласа е ужасен и като го чух за пръв път, помислих, че е МОМИЧЕ! Не мога да повярвам, че има толкова много фенки!
    Music <3

Цитирай Първоначално написано от alzheimer
    Пхах..Абсолютно съгласна съм с мнението ти.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Е к'во пък и аз съм съгласен с мнението ви но не мога да отрека,че съм си свалил Never say never и one time на компютъра чак,просто ме кефят
    Тя и Андреа не може да пее ама прави яки песни нали

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Е к'во пък и аз съм съгласен с мнението ви но не мога да отрека,че съм си свалил Never say never и one time на компютъра чак,просто ме кефят
    Тя и Андреа не може да пее ама прави яки песни нали
    почти всички песни на Андрисла си приличат или пък приличат на някоя друга песен от Кости.. може да са яки, ама предпочитам разнообразие.. иначе има и добри песни, например 'Като непознат' и 'Заради теб' са невероятни песни със страхотни текстове, ако бяха изпяти от някоя талантлива певица, щяха да звучат невероятно..

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Айде айде ся,и така си звучат прекрасно
    Точно пък от Андреа да се оплакваш,че няма разнообразие ? Да песните,които са дело на Кости доста си приличат но има и много други.. например ДОКРАЙ е ебати мазалото
    Да не коментираме Андреа тук,темата си е на Джъстин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си