.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: ЗАЩО?! |(

ЗАВИЖДАТЕ И

ти сама си го каза , че не е гей , но не и мъж

Ако исках да кажа това щях да напиша "Завиждате й"
    А аз имах предвид ЗАВИЖДАТЕ И TОЧКАААААААААА :}}}}}}}}}}[/quote]

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    да да - сама осъэнаваш че не е мъж

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от sweetyKari
    ПФ,ПФ,ПФФФ МИНАЛА СЪМ 13 ГОДИНКИ ОТДАВНА..ТАКА КАТО МЕ ГЛЕДАШ НА КОЛКО ТИ ПРИЛИЧАМ?..
    ВИЖТЕ СИ КОМЕНТАРИТЕ САМО КОЛКО СТЕ СМЕШНИ ..БИЛ ГЕЙ..ДА БЕ 100% ЗА ТВА ХОДИ СЪС СЕЛЕНА И ГО ХАРЕСВАТ ТОЛКОВА МНОГО МОМИЧЕТА.. ПОСЛЕ МИ КАЖЕТЕ,ЧЕ НЕ ЗАВИЖДАТЕ..ХАХАХА ВИЕ СЕ ПУКАТЕ ОТ ЗАВИСТ,ЕЙ! АМА ВИЕ СТЕ ЖАЛКИТЕ.. НЕ ТОЙ СЕДИ ПРЕД КОМПЮТЪРА И ОБИЖДА ЧОВЕК КОЙТО Е ПОСТИГНАЛ НЕЩО В ЖИВОТА... АМА ВИЕ СИ ОСТАВАТЕ МИШКИТЕ ,ДЕ ТОЛКОВА МИ Е ПИСНАЛО ДА СПОРЯ С ТАКИВА ОЗЛОБЕНИ СЪЩЕСТВА....ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ-ДОБРЕ,НАПЪЛНО НОРМАЛНО.. ВСЕКИ С ВКУСА СИ..НЕ МОЖЕ ДА Е ХАРЕСВАН ОТ ВСИЧКИ АМА ТВА "СМЪРТ,ГЕЙ,ОТВРАЩАВА МЕ,МОМИЧЕ БЕЗ БЮСТ?!" ЕЕЕЕЛЕЕЕ АМА ПРЕКАЛЕНО Е..ИМАЙТЕ МАЛКО ГРАНИЦИ .. И ПОСЛЕ МИ КАЖЕТЕ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ОБИДИ НЕ СА ПОРОДЕНИ ОТ ЗАВИСТ,А?ХАХАХА

ЗАВИЖДАТЕ!!!!!! И .
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Аз и тук да питам: за какво да завиждаме на 15 годишен пикльо?
    оф и ти само питаш!
    ..не разбра ли ,че ние сме комплексирани,защо само питаш?

а пък и той е голям сладур,по-хубав е от нас,как няма да му завиждаме.
    ..освен това е толкова успял САМО на 15 години,а ние не сме постигнали нищо в живота.
    ние сме комплексирани лайна,а той е невероятен.
    освен това той има хиляди фенки ..

а пък вие нищо не разбирате.
    Hans Zimmer
    Posthumus

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Между другото , на скоро гледах статия във CNN , където беше научно доказано, че хората, които харесват Джъстин Бийбър и Майли Сайръс имат средно IQ с 20 пункта под нормалното.
    От това стана ясно , че хората , които го слушат не са виновни, просто природата не им е дала достатъчно.
    В сми, как очаквате да разбират музиката на Елтън Джон, Скорпиънс , Куиин и т.н.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Моргата
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Между другото , на скоро гледах статия във CNN , където беше научно доказано, че хората, които харесват Джъстин Бийбър и Майли Сайръс имат средно IQ с 20 пункта под нормалното.
    От това стана ясно , че хората , които го слушат не са виновни, просто природата не им е дала достатъчно.
    В сми, как очаквате да разбират музиката на Елтън Джон, Скорпиънс , Куиин и т.н.
    мдааа - трябва да има муэика и эа прости

иэвинявам се на фенката - не бях права

Цитирай Първоначално написано от sweetyKari
    ПФ,ПФ,ПФФФ МИНАЛА СЪМ 13 ГОДИНКИ ОТДАВНА..ТАКА КАТО МЕ ГЛЕДАШ НА КОЛКО ТИ ПРИЛИЧАМ?..
    ВИЖТЕ СИ КОМЕНТАРИТЕ САМО КОЛКО СТЕ СМЕШНИ ..БИЛ ГЕЙ..ДА БЕ 100% ЗА ТВА ХОДИ СЪС СЕЛЕНА И ГО ХАРЕСВАТ ТОЛКОВА МНОГО МОМИЧЕТА.. ПОСЛЕ МИ КАЖЕТЕ,ЧЕ НЕ ЗАВИЖДАТЕ..ХАХАХА ВИЕ СЕ ПУКАТЕ ОТ ЗАВИСТ,ЕЙ! АМА ВИЕ СТЕ ЖАЛКИТЕ.. НЕ ТОЙ СЕДИ ПРЕД КОМПЮТЪРА И ОБИЖДА ЧОВЕК КОЙТО Е ПОСТИГНАЛ НЕЩО В ЖИВОТА... АМА ВИЕ СИ ОСТАВАТЕ МИШКИТЕ ,ДЕ ТОЛКОВА МИ Е ПИСНАЛО ДА СПОРЯ С ТАКИВА ОЗЛОБЕНИ СЪЩЕСТВА....ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ-ДОБРЕ,НАПЪЛНО НОРМАЛНО.. ВСЕКИ С ВКУСА СИ..НЕ МОЖЕ ДА Е ХАРЕСВАН ОТ ВСИЧКИ АМА ТВА "СМЪРТ,ГЕЙ,ОТВРАЩАВА МЕ,МОМИЧЕ БЕЗ БЮСТ?!" ЕЕЕЕЛЕЕЕ АМА ПРЕКАЛЕНО Е..ИМАЙТЕ МАЛКО ГРАНИЦИ .. И ПОСЛЕ МИ КАЖЕТЕ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ОБИДИ НЕ СА ПОРОДЕНИ ОТ ЗАВИСТ,А?ХАХАХА

ЗАВИЖДАТЕ!!!!!! И .

Град
    Моргата

остави грешката
    1 въпрос - нормален човек би ли го направил

Джъстин Бийбър е смотан, грозен и обратен и не знам какво му харесвате толкова... На всичкото отгоре той не може да пее... Заключват темите, защото предизвиква спорове като този... Момичетата си режат ръцете заради него, заплашват че ще се самоубият ако не го видят или пипнат... Като зомбирани са всички и факта че не си на 12 и го харесва доказва колко ти е ума и на тебе...
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Достатъчно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми