Защо винаги като има някаква тема за Justin Bieber се заключва или трие?!
Просто предупреждавайте хейтърчетата да не пишат в неговите фен теми и готово!Нали т'ва ви е работата..?
Не знам, може и да греша ,но за него нямаше ли една обща тема ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мне.Първоначално написано от SmilezZz
___
ОМГ..ми работата ви е май да давате warn на потребителите,които не спазват правилата.. или незнам там да ги предупреждавате..Първоначално написано от miminko
ВСЕКИ С МНЕНИЕТО СИ. БИЙБЪР НЕ Е ОТВРАТИТЕЛЕН!!! Ясно ми е колко си запозната с кариерата му и т.н... отвратителен бил..пхахах да бе определено ама над 50 милиона момичета не мислят така..и мога да ти кажа честно,че той е сумати красив..ама хайде няма да започвам безмислени спорове.
Аз съм по-красив от Джъсти.. желаеш ли ме? Ще ме пожелаеш ли? Желаеш ли го?
Не си ти човека,който ще каже дали става.. като гледам Ъшър,Джъстин Тимбърлейк,Не-йо,Крис Браун и други звезди не мислят така..,както и доста фенки.. ;д НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ НА ЧЕРНОТО- БЯЛО!ТОЕСТ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ,ЧЕ ДЖЪСТИН НЕ СТАВА ЗА ПЕВЕЦ!Първоначално написано от NailGunAssasin
СТАВА И ОЩЕ КАК..
![]()
ВСЕКИ ПО ВКУСА БЕ ХОРА !
Е , и аз харесвам Джъстин Бийбър , вече донякъде .. Като чуя , че някой го обижда или тем подобни се смея с тях, просто защото ми е смешно.
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Моме,не знам защо заключиха темата в МУзика и ТВ..Хората изразяват мнение,каквото и да говориш,фенките,които го харесват са 11-15 годишни,не повече..Стига си спамила тук и си претендирала с това,че бобъра е не знам си какъв,дразниш хората.
Ааа не ,моля ти се, пиши си в Кофата шитните![]()
Моля ти се. Никой от тях не е истински музикант. Всеки който малко разбира от музика ще го потвърди. Просто някви чернилки (или не чак толкова черни хора) които са сложени там да правят пари с визия( която също е нещо ужасно.Първоначално написано от sweetyKari
И да джъстин е отвратителен. Довиждане.
ваУ рокс
Grell
егаттиавторке, стига нерви..молим ... не с лошо
като ти четох постовете в темата, имах чувството, че ще изкочиш от монитора и ще ме пребиеш
и то само защото мисля, че JB sucks very much!! хаиде и мен ме нахрани малко, че ми стана интересно
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
СМЕРТ!!
СМЕРТ!!
СМЕРТ!!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
и в християнството вярват 2,3 милиарда човека ама..Първоначално написано от sweetyKari
[b]
Мисля, че този Бийвър, Бийбър, Мик Джагър ли е, кво е, много е грозен.
И всички казват, че е педал?
Това е вярно, нали?Малко гейче е.
Да, защо мислиш, че ъшър се е навил да "пее" с него.Първоначално написано от Mojito0
Имало е "Кааавали, каааавали, кавали свиряят в ууусои "
Иначе, нормално е да заключват темите за бийбър, те предизвикват форумно недоволство и скандали.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
има тоолкова маазна усмивкаотвращава ме
и е гей
![]()
ЗСТДГБЙК
Бобъра е тъп и е гей и не прави хубава музика - пре-пре-пре-достатъчно.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Имам едно поздравче в негова чест
http://vbox7.com/play:12f17b61
Точно 50М момичета и нито 1 момче не го харесваA честно да ви кажа, колкото педераси съм видял, все момиченцата се разкарват с тях
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ПФ,ПФ,ПФФФ МИНАЛА СЪМ 13 ГОДИНКИ ОТДАВНА..ТАКА КАТО МЕ ГЛЕДАШ НА КОЛКО ТИ ПРИЛИЧАМ?..
ВИЖТЕ СИ КОМЕНТАРИТЕ САМО КОЛКО СТЕ СМЕШНИ ..БИЛ ГЕЙ..ДА БЕ 100% ЗА ТВА ХОДИ СЪС СЕЛЕНА И ГО ХАРЕСВАТ ТОЛКОВА МНОГО МОМИЧЕТА.. ПОСЛЕ МИ КАЖЕТЕ,ЧЕ НЕ ЗАВИЖДАТЕ..ХАХАХА ВИЕ СЕ ПУКАТЕ ОТ ЗАВИСТ,ЕЙ! АМА ВИЕ СТЕ ЖАЛКИТЕ.. НЕ ТОЙ СЕДИ ПРЕД КОМПЮТЪРА И ОБИЖДА ЧОВЕК КОЙТО Е ПОСТИГНАЛ НЕЩО В ЖИВОТА... АМА ВИЕ СИ ОСТАВАТЕ МИШКИТЕ ,ДЕТОЛКОВА МИ Е ПИСНАЛО ДА СПОРЯ С ТАКИВА ОЗЛОБЕНИ СЪЩЕСТВА....ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ-ДОБРЕ,НАПЪЛНО НОРМАЛНО.. ВСЕКИ С ВКУСА СИ..НЕ МОЖЕ ДА Е ХАРЕСВАН ОТ ВСИЧКИ АМА ТВА "СМЪРТ,ГЕЙ,ОТВРАЩАВА МЕ,МОМИЧЕ БЕЗ БЮСТ?!" ЕЕЕЕЛЕЕЕ АМА ПРЕКАЛЕНО Е..ИМАЙТЕ МАЛКО ГРАНИЦИ .. И ПОСЛЕ МИ КАЖЕТЕ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ОБИДИ НЕ СА ПОРОДЕНИ ОТ ЗАВИСТ,А?ХАХАХА
ЗАВИЖДАТЕ!!!!!! И .![]()
ЗАВИЖДАТЕ ИПървоначално написано от sweetyKari
ти сама си го каза , че не е гей , но не и мъж![]()