Аз.. трябва да го оставя. Вече не издържам на всичко това - да съм насила с някого. Всичко беше добре, но нещата се изчерпаха. Аз не искам сериозна връзка, а нашата става такава. Той не ме разбира, за него аз съм първата. Първата във всичко и той ме обича с цялото си същество, но за мене той не е. По-голяма съм от него и съм изживяла и изпитала това, което той изпитва към мене в момента, и аз знам, че е страшно истинско, но не мога да се насилвам повече. Нещата станах прекалено сериозни вече сме заедно от 10 месеца и имам чувството, че ще трябва да се омъжа за него, знам че той е готов да направи такова нещо, НО аз не го искам.
Започнах да се задушавам от цялата му прекалено голяма любов към мене, от вниманието му, от това че постоянно му липсвам.. На мене не ми липсва, чувствам отвратително нещо, когато насила трябва да му кажа, че го обичам, а той се топи, когато го казва на мене.. Идва ми в повече.. Замина на море.. Постоянно ми звъни, а аз изобщо не искам да го чувам. Получи се нещо, което не ми се е случвало - задуши ми, дори започвам да чувствам отвръщение, не мога да съм с него.. не мога повече да насилвам себе си. Знам, че много ще го боли, но не мога да оставя да бъда използвана, не мога да оставя някой да спи с мене, а аз да не го обичам и да се чувствам сякаш не правя любов, а ме насилва.. Какво да правя? Помогнете ми? Как да му го кажа? Просто знам, че ще го убия..