Здрасти. Тука ще пиша, нищо че съм на бая повече годинки от тийновете. След поредната ми дълга и изтощителна връзка в която вложих чувства и оная ПАК се оказа СКАПАНА к......окошка, се намирам в нова ситуация. Абе става въпрос за ново момиченце което без да иска се появи в живота ми точно когато трябва да забравям старото и вече се получи, но сега пък новото ми е в главата. Ето набързо ситуацията и до къде съм стигнал:

В началото ми говореше за друго момчета и чакаше да и пиша аз.
От известно време все тя ми пише, тя ми звъни, тя ме търси и ме чака сутрин или вечер, не ми е говорила за момчета от много време. Дори възможността да станем най-добри приятели е отхвърлена ! Та както казвам аз - май си ме е харесала ! И аз нея де. Не искам съвет как да и предложа. Между другото не е лоша идея и това да кажете де, как да и предложа, да чуем различни мнения Но основното е... според вас как да забавя нещата? Да останем на сегашното положение известно време защото не знам дали го правя от яд по бишвата или не... искам да изчакам вместо да и разбия сърцето ако вземе да се влюби в мен, както аз не искам да си разбивам сърцето ако се влюбя.