.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

проблем с момичетата

Здравейте,наскоро се запознах с братовчеда на най0добрият ми приятел.Не след дълго станахме големи приятели.Та аз сам на 15 той на 17.Та проблема ми е когато ходим при момичета аз и той все едно едно ставам изолиран..Момичетата винаги го харесват повече от мен.Оня ден се запознахме с едни и той им взе номерата,та след няколко часа искаше да им звънем,но нямапе пари в тела за това звъннахме през моя,а момичетата си мислеха ,че той им звани през техния.На другия ден те ми звъннаха (като мислеха че звънят на него) и аз всигам тя взе да говори колко добре е изглеждал и така на татака на края аз и викам ,че не е тои а аз а тя право вика кажи му че сам го търсила и едно здрасти не ми каза.....Гадното е ,че това не се случва за първи път .Та ако някой може да ми даде съвет или да си дам facebooka да ме видите данеби проблема да е в мен.
    ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВНИМАНИЕ МАКАР И ЧЕ ТЕМАТА МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ ГЛУПАВА.
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Ясно е, че проблемът е в теб. Дай фб да видим. Има няколко възможни причини да не те забелязват или да странят от теб - грозен си/ дървен си/ прост си/ сянка си.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Нищо неразбрах!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Външният вид не определя всичко, но за съжаление, някои момичета са доста повърхностни. Може би просто си по-срамежлив и стеснителен, а и ако имаш комплекси и предпочиташ да стоиш в ъгъла, вместо да заговориш момиче, това също би оказало влияние. Бъди по-смел, на момичетата им харесва това. Намирай общи теми за разговор с тях, но не ги карай да си дават номера още 2 минути след като сте се запознали. Подхождай бавно и не ги сменяй, а си набележи едно момиче, което харесваш най-много и контактувай най-вече с нея. Не се натискай на всички в тайфата, така никоя няма да те вземе на сериозно. Питай ако има нещо друго...

Ducky wenii Maimunchoo

Супер фен Аватара на LeprikonA
    искаш да ти кажем "брато, много си готин" ли??
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Не, както виждаш чака съвет и подкрепа.

Според мен ти липсва контакт с момичета . Хубаво е да си намериш приятелка от женски пол, която малко да те вкара в нещата , не е задължително да сте гаджета.
    Общо взето , първо трябва да пробваш да се сприятелиш с тях, след това и другите неща.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на elysunny
    голЕм е пичага, мани ти

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Не, както виждаш чака съвет и подкрепа.

Според мен ти липсва контакт с момичета . Хубаво е да си намериш приятелка от женски пол, която малко да те вкара в нещата , не е задължително да сте гаджета.
    Общо взето , първо трябва да пробваш да се сприятелиш с тях, след това и другите неща.
    Първо да й закачи интереса, пък после нека се сприятеляват. Да не вземат да си останат само приятелчета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Идеята е в началото да свикне в компанията на момичета като приятели, след това да дири нещо друго , че си е тегаво от А да скачаш на З, туй имах в предвид.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

сигурно не те харесват защото си грозен

и тъп
    Пиках на химна!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Идеята е в началото да свикне в компанията на момичета като приятели, след това да дири нещо друго , че си е тегаво от А да скачаш на З, туй имах в предвид.
    Да, с това съм съгласен. Най-вече ще е хубаво, ако спре да се притеснява от това, че еди-кой-си обира повече мацки. Не всеки се ражда сексуален магнит, някои просто сме късметлии. Опитът е майка и баща на отворения парашут.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Той просто има повече опит с това как да се държи пред момиче и да спечели вниманието й Може би роля играе и възрастта му,момичетата в повечето случаи харесват по-големи.Съгласна съм със съвета на NomNomNom.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си