Привет, пак съм аз
Преди една седмица прекратих връзка ( по точно той я прекрати ) от разстояние продължила 1год и 9 месеца ( силна и емоционална ). С бившият решихме да останем добри приятели и се чуваме по няколко пъти на ден. Аз реших, че трябва да продължа наред и се запознах с едно момче 2 години по голямо от мен - голям сладур, готин характер ( само кофти, че е по нисък от мене ама нищо, не е болка за умиране ) и днес бяхме на среща. Но аз с цялата си глупост като говорих с бившият ми по рано днес му казах, че ще ходя на кафе уж с приятелка ... Срещата ми мине много добре ( даже повече от добре ) и виждам перспектива в новото момче. Проблема е в това, че от една страна искам да съм честна с бившият, а не да го лъжа ( както направих днес ), но от друга страна минала е само 1 седмица, а аз вече съм с друг ( някой ще каже ми щото си к**ва, не не съм, просто не искам да си губя времето и исках най-сетне момче от моя град ), и кой знае колко лошо и остро ще реагира и какви ще ми ги наприказва, а тогава вече ни приятелство ни нищо. Моля ви за съвет и безпристрастно мнение. Съжалява ако нещо не съм описала като хората, просто още съм под афект.
пс пиша от акаунта на сестра ми, ама си забравих паролата ... ( за кой ли път )