.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Защо да е толкова "мизерна" предеякулационната течност?

Както стана ясно по-горе, theeye770 е резултат точно от това.

Do i need to say anything else?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Защо да е толкова "мизерна" предеякулационната течност?

Както стана ясно по-горе, theeye770 е резултат точно от това.

Do i need to say anything else?
    Казано така прозвуча малко гадно...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Съжалявам, не е била това целта на поста ми.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Съжалявам, не е била това целта на поста ми.
    Знам, знам

по добре да пие веднъж хапчето и да даде 35 лв отколкото да даде сумата и пари за памперси дрехи колички и тем подобни
    поне аз съм на тва мнение да хапчето е хормонална бомба но е по добре от това да дундурка дете

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    В предеякулационната течност се съдържат минимален брой сперматозоиди,които при налична овулация могат да оплодят яйцеклетката.Поради тази причина има възможност.Макар това на практика да се случва по-рядко,не е изключено да се случи при полов акт без предпазни средства.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bubblef93
    по добре да пие веднъж хапчето и да даде 35 лв отколкото да даде сумата и пари за памперси дрехи колички и тем подобни
    поне аз съм на тва мнение да хапчето е хормонална бомба но е по добре от това да дундурка дете
    Точно това казваме и ние. Но тя си решава.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На твое място бих дръпнала Ескапел.
    Миналият август по това време бях в същата ситуация и не пожалих 25-те лева. Винаги съм била на мнение, че е по-лесно да се предотврати бременност, отколкото да се прекъсва.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Само да те питам, глезанке, някога забременявала ли си, като толкова ги знаеш тестовете?
    не, миличка, не съм, но си правя тестове всеки месец поради лични съображения
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Само да те питам, глезанке, някога забременявала ли си, като толкова ги знаеш тестовете?
    не, миличка, не съм, но си правя тестове всеки месец поради лични съображения
    А така. Преди няколко месеца и аз бях в същата ситуация като това момиче (почти). 10 дена по-късно си напрвих тест - отрицателен. След което ми закъсня, пак си направих тест и ми излезе положителен и си беше верен. Така че 1 седмица по-късно нищо няма да ти отчете. Пак ти казвам. На кутийката си го пише. Производителите най-добре си знаят кога им отчитат тестовете, не гинеколога ти!

Съгласна съм с Eclipsercho и theeye770 - по-добре да пие веднъж Ескапела и след това да си има едно наум, отколкото заради тая "кирлива" предекулационна течност да забременее и да дундурка дете или да прави аборт.

Град
    Beyond the Sea
    добре дошла в клуба, скъпа.. вчера обърнах един ескапел и още нямам странични ефекти, ама знам ли...
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си