- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпросче...
Колко най-дълго време сте били истински влюбени в даден човек.. и защо тези чувства са изчезнали след време?
когато си истински влюбен в някои, чувствата не изчезват хич бързо![]()
много добре те разбирам..и аз съм в същото положение...Първоначално написано от fenkaaa
![]()
Чувствата не исчезват. Лошото е че много хора се залъгват, че са исчезнали и си казват, че немогат да продължават без чувства а не е така... Във всяка вързка има етапи в които чувствата се променят, от моя опит съм разбрал, че трябва да се бориш за любовта тя се заслужава ! На първия въпрос в момента съм отдаден и много влюбен, може да се каже че единствената такава любов. Просто другите се предават, защото осещат че се променят и немогат да напрявят нищо, те самите неискат чувствата да исчезват. Първите дни са изнервени, търсят причината мислят, че е 6-то чувство, че дугия крие нещо от тях побъркват се, и накрая стигат до заключението, че всичко е свършило.. НАЙ-важното е да споделяте с половинката си тези неща ! Разговаряйте обяснявайте си, че е хубаво да си казвате дори неща, които ще нараняват другия, най-добре е първо да говорите, как да си казвате такива неща.
Чувствата бързо изчезеват, ако видиш нещо, което в началото не го е имало и не ти хареса, или ако нещо такова ти писне или ако намериш по-добро. Най-общо .
Иначе , не обръщам внимание на такива неща, лол.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
според мен пък ако наистина си влюбен чувствата не изчезват. Просто не им отдаваш толкова голяма значение, примиряваш се с тях и то след доста дълго време
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
мислил съм си, че съм. всъщност е било едно жалко вкопчване и зависимост. колко тъжно. или пък не
REGGAE BOOM <3
Аз бях много влюбена в едно момче около 2 години и нещо.. само че той замина за друга държава и повече не се сети за мен, въпреки че ме харесваше.. когато се прибереше в България ме подминаваше без дори да каже здравей, и твърдо ми отхвърляше поканите за фейсбук дори, а аз въпреки това когато го видех на улицата или във фейсбук ми ставаше едно хубаво ..
не.Първоначално написано от antifashionshit
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Съгласна съм. Иначе може би повече от година съм била влюбена.Първоначално написано от fenkaaa
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Години... След това помислих, че няма смисъл от това, и се отдръпнах... Но все пак, като се влюбиш истински, дори времето не може да промени това. Дори да намериш друг/а, миналата любов не се забравя напълно.
http://www.youtube.com/watch?v=8FULx...eature=related - мисля, че песента е точно за случая.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
1. въпросът е тъп, любовта не се измерва с време.
2. ест, че адски дълго време(години), ако си влюбен и обичаш истински нищо друго няма значение.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Съгласна съм... аз съм влюбена от 4 години, чувствата ми дори сега са по - силни (и по - осъзнати) от началотоПървоначално написано от LeprikonA
![]()
Любовта няма happyend защото няма край ! А колкото до мен не съм бил истински влюбен![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
И в момента имам истински чувства към бившия,казвам чувства,защото много време е минало,вече не е влюбване и обичане,просто привързаност.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Напълно съм съгласна с теб.Ти още го обичаш този човек,но по някакъв начин тръпката,която е била в началото вече я няма.Преживяла съм го..Сякаш..не знам не мога да го обясня..сякаш си ,,омръзвате"..нещо такова..Но въпреки това имате силни чувства един към друг защото все пак всичкото преживяно не може да се загърби за нула време.Първоначално написано от fenkaaa
Не е и точно омръзване...сякаш докато я е имала тръпката си го обичала, а после когато изчезне все едно само знаеш че го обичаш...той все още е в сърцето ти, но...не знам..трудно е да се обясни... в същност в момента и аз така се чувствам..Първоначално написано от Demi1