.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Град
    Пловдив,

Секс в хотел

От 2-3 дена ме глозга един въпрос и един приятел ми препоръча този форум. Вика че отговаряте подобаващо, та да питам.
    Миналата седмица бяхме с приятелката на екскурзия из българия и стигнахме Ловеч последната вечер. И отидохме малко на барче и се прибрахме и направо заготовка за секс. Та свършихме я тая, но в следващите 20 - 30 минути почука рецепционистката с няква кука и каза че имало оплакване за нарушаване на реда в хотела. Не вярвам да е забранен секса. Оказа се, че 2 бабички на отсрещния блок видяли програмата, възмутили се и се обадили на полицията .
    И ме глобиха 30 лева. Не ми се искаше да си развалям почивката с простотии, затва платих. Маината им на парите, ама се чудя редно ли е според вас?

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Като не си дърпаш пердетата.. плащай. От мързел глава МНОГО боли.
    Другия път плътни пердета и ако приятелката ти пищи през два блока в трети - кажи й да го кара малко по-тихо, за да си спестиш пак разправии..

И не, според мен не е редно, бих направил бабичките луди след това, да ходят да доказват, че съм бил аз.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Re: Секс в хотел

Цитирай Първоначално написано от IEatNiggers
    От 2-3 дена ме глозга един въпрос и един приятел ми препоръча този форум. Вика че отговаряте подобаващо, та да питам.
    Миналата седмица бяхме с приятелката на екскурзия из българия и стигнахме Ловеч последната вечер. И отидохме малко на барче и се прибрахме и направо заготовка за секс. Та свършихме я тая, но в следващите 20 - 30 минути почука рецепционистката с няква кука и каза че имало оплакване за нарушаване на реда в хотела. Не вярвам да е забранен секса. Оказа се, че 2 бабички на отсрещния блок видяли програмата, възмутили се и се обадили на полицията .
    И ме глобиха 30 лева. Не ми се искаше да си развалям почивката с простотии, затва платих. Маината им на парите, ама се чудя редно ли е според вас?
    ХАхахаХАХАХА, СЕРИОЗНО ЛИ БЕ БАТКО
    Аз колкото пъти съм бил на хотел с момиче ... ако всеки път ми викаха полиция да ме глобява, щах на просия да живея
    Не е редно , много ясно , ама старото поколение са така- НРАВСТВЕНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ

Град
    Пловдив,
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Като не си дърпаш пердетата.. плащай. От мързел глава МНОГО боли.
    Другия път плътни пердета и ако приятелката ти пищи през два блока в трети - кажи й да го кара малко по-тихо, за да си спестиш пак разправии..

И не, според мен не е редно, бих направил бабичките луди след това, да ходят да доказват, че съм бил аз.
    (
    Не бих казал мързел, доколкото това, че не се усетих - то стана бързо.
    Гадна порода са тея комунистките

Град
    In another dimension
    Не бих казал мързел, доколкото това, че не се усетих - то стана бързо.
    Гадна порода са тея комунистките
    Що не им изкара ангелите в 3 през нощта с чукане по прозореца им и шут във вратата (колкото да се насерат, без да я разбиваш) най-малкото?
    Много ги мразя такива, още от малък ме тормозят, една идиотка викаше по мене, че съм си целувал първото гадже пред "децата". Лицемерки, всякаш не са правили свирки на дядовците си по градинките през Тошово време.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Аз такъв шум съм дигала по хотелите с моя, че не е истина, а никога никой не ни е превил проблем.
    Просто си имал кофти късмет и следващият път пердетата ги дърпайте :Д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Миии на мен не ми се струва редно ,след като си си платил за стая , можеш да си правш квото искаш в нея ! Кат не ги кефи бабушкерите няма да гледат! Тъпо е според мен, амааа откъде ли не се мъчат да изчоплят пари от теб!
    maDamn

Просто ги е доядяло че им е минало времето и ги е хванала злоба

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Дееби путките .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Само на мен ли ми се струва странно, че след бара, което се съмнявам да е било около рано вечерта или късно сутринта пък някакви си баби гледали целия спектакъл ? Пък и колкото да са консервативни да викнат и полиция, че те ако им пречеше къде си забиват главите в прозореца да гледат. Много ми е съмнителна тая тема

Град
    In another dimension

Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    Само на мен ли ми се струва странно, че след бара, което се съмнявам да е било около рано вечерта или късно сутринта пък някакви си баби гледали целия спектакъл ? Пък и колкото да са консервативни да викнат и полиция, че те ако им пречеше къде си забиват главите в прозореца да гледат. Много ми е съмнителна тая тема
    Възможно е да е фейк, но все пак.

Бара - нищо не им пречи на хората да се разгонят и да си тръгнат много рано за да се боцнат в стайчето.
    Бабите - горното потвърждава историята. И си нямаш на идея колко са злобни дъртите кyрветини, пръскат се, брат. По-зле от някои тинейджърки във форума.

Град
    Пловдив,

Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    Темата не е феик. Аз по скоро сега чак забелязах кви са тея бабички да стоят до 2 часа вечерта - Аз не съм ги виждал, рецепционистката каза " Две възрастни дами от съседния блок са ви видяли да правите секс" и още нещо ама не помня цялото, щото и куката се намесваше от време на време и стана пълна бъркотия. Сега като се замисля, може да е всеки, просто да каже на куката и на оная да го\я прикрият като бабичка

Голям фен
    омг не е било нужно да плашташ.
    казваш ,че секса е нормално физиологично желание и ,че бабките
    съседки имат алцхаймер и тръшкаш вратата
    love is gone!

Егати бабетата ! (извинявам се за израза)
    Fitness

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Poison94
    Егати бабетата ! (извинявам се за израза)
    Няма нужда да се извиняваш, даже леко се изказваш.

При такъв бърз секс да знаете ,че пердетата ще гледам.
    Не е редно ама какво да правиш, бабичките са станали хейтъри!
    I Love YOU baby

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ааааа ти си пича в кофата , дето е приятел на зарко
    Човек, личен идол си ми, сега ще направя тема за теб в кофата за да не те хранят

И заради мен веднъж викаха полиция, ама се изнесохме бързо от мястото и ги избегнахме
    А два пъти са ме хващали в кола, бях на 15 тогава (май) , голям филм Ние, такова, в една гора
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Я стига глупости. И точно по коя точка от закона ви глобиха тези 30лв.? Това е глобата за нарушаване на обществения ред и се прилага за секс на публично място. Все едно да дойде кука и да ме глоби, че правя секс в дома си и някоя любопитна съседка ме е гледала.

Град
    На края на дъгата :)
    кой ги знае те едно време какво са правили, амисега големи моралистки станали, че и полиция да викат
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

тва се вика 2 пенсионерки да те преебат
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

А тяхното гледане се счита за воаьорство, което мисля че е наказуемо

Комунистически дърти мъстии (това не е убида, а комплимент)

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Бабички хейтари Ако и мен тека ме прецакат ще ходя и пред вратата ще го правя
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Guest
    Тва е нечовешко :Д Откога и секса на ЗАТВОРЕНО място е незаконен??!
    Тия бабички заслужават яко бой. Явно са се издразнили, че няма кой да ги опне и тях

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Бабите не са виждали от Балканската война и за тва
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Няма как да очакваш от възрастните да разберат нашите нужди.По тяхно време е било едва ли не неприлично дори да се споменава тази тема,камо ли да го правиш с който ти падне колкото си искаш.Следващият път гледай прозорците да са затворени,пердетата спуснати...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си