.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Мани ме мене непросветления и слабия. Кажи сега за атлантидите! Отвори ми очите !
    Еми ако беше сериозен бих могъл да ти кажа доста неща...но с оглед на това, че се ебаваш...глей си раотата(както казва народа, но не е присъщо за мен попринцип)...
    Im back...

Град
    Kazanlak

Re: Защо Бог създава хората, земята?

Цитирай Първоначално написано от autista88
    В Библията пише, че Бог създава светлината, хората, животните, растенията.

ЗАЩО? ЗА КАКВО МУ Е?

После изпраща потоп, болести.

ЗАЩО? Какво иска той от нас?

Сякаш няма друга работа.

И всички трябва да му се молим, за да ни ИЗБАВИ. Явно просто иска внимание, нищо повече.
    Не е БОГ Извънземни са ни създали
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Искаш да ми кажеш, че си бил сериозен за тези атлантиди, пирамиди, кухи земи и Исус билкаря ?
    Виж си ника и после ми говори, кой бил сериозен.
    Няма лошо човек да вярва в алтернативни неща ама успокой се малко. Избърши пяната от устата. Стига с този фанатизъм. Пробвай се да усетиш тънката граница между теб и онези брадати мъже от близкия изток с еднопосочните самолетни билети. Защитавай си тезата ама недей нарича другите, които не споделят твоите виждания необразовани, незнещи, недоразвити и невежи. Слез малко на земята.

Искаш да ми кажеш, че си бил сериозен за тези атлантиди, пирамиди, кухи земи и Исус билкаря ?
    Виж си ника и после ми говори, кой бил сериозен.
    Няма лошо човек да вярва в алтернативни неща ама успокой се малко. Избърши пяната от устата. Стига с този фанатизъм. Пробвай се да усетиш тънката граница между теб и онези брадати мъже от близкия изток с еднопосочните самолетни билети. Защитавай си тезата ама недей нарича другите, които не споделят твоите виждания необразовани, незнещи, недоразвити и невежи. Слез малко на земята.
    Какво му е на ника? - кара те да се замислиш...
    Защо да не ви наричам незнаещи и тн...? Като сте такива...Аз преди и аз бях малко - увийсополчец и приплювко! Но после се образовах! И все още съм адски невеж...но поне знам горе доло за какво става на въпрос...макар и пренебрежително малко!
    Im back...

Град
    Anfield
    Наистина, кара ме да се замисля дали си сериозен или просто си трол.
    Преди и ти си бил "незнаещ". Прочел си някъде това, което знаеш сега и си решил, че това е истината. Обаче замисли се на колко години си и колко още ти остават. Каква е гаранцията, че след да речем 5 години, няма да прочетеш нещо друго и пак да решиш, че си бил незнаещ и заблуден и хоп, новата истина ?
    Мисълта ми е, защо си мислиш, че в момента знаеш кое е правилното ? Само преди 200-300 години хората са си мислили, че земята е плоска и тези неща като телевизия и телефон са били илюзорни. Ще минат 10 години и ще видиш как твоите атлантиди като нищо може да станат поредния холивудски сценарии.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    увийсополчец и приплювко!
    Не, не

ПП: LunaTrick, не се занимавай, нулев е смисъла. Пича кара тежък пубертет, а през пубертата всеки си мисли, че е открил истината за живота..

Град
    Anfield
    Имам още няколко почивни дни и свободното време ми дойде в повече, та затова продължавам да пиша. Споко, не е като да си отделям от личното време в спорове и да рефрешвам страницата през 5мин Гледам да флеймвам така, колкото да не е скучно.

Наистина, кара ме да се замисля дали си сериозен или просто си трол.
    Преди и ти си бил "незнаещ". Прочел си някъде това, което знаеш сега и си решил, че това е истината. Обаче замисли се на колко години си и колко още ти остават. Каква е гаранцията, че след да речем 5 години, няма да прочетеш нещо друго и пак да решиш, че си бил незнаещ и заблуден и хоп, новата истина ?
    Мисълта ми е, защо си мислиш, че в момента знаеш кое е правилното ? Само преди 200-300 години хората са си мислили, че земята е плоска и тези неща като телевизия и телефон са били илюзорни. Ще минат 10 години и ще видиш как твоите атлантиди като нищо може да станат поредния холивудски сценарии.
    Еми аз съм видял 2те гледни точки и според обстоятелствата се вижда кое е правилното! След време ако цъфне 3та гледна точка, аз ще преразгледам нещата! Атлантида отдавна е унищожена!
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    увийсополчец и приплювко!
    Не, не

ПП: LunaTrick, не се занимавай, нулев е смисъла. Пича кара тежък пубертет, а през пубертата всеки си мисли, че е открил истината за живота..
    Напротив! Карам го много леко! Пълна противоположност на останалите!
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Само ти така си мислиш, същия комплексиран пубер с нужда за доказване както всички други си, ама просто те е избило в друга посока.
    Но не се притеснявай, ще мине, и аз съм вярвал конспирации, Хитлер и т.н. като бях пубертета. Като поумееш ще се усетиш.

Град
    Anfield
    Тъжно ми става като видя, колко много време си загубил в четенето на тези неща, а можеше за вместо това да научиш още един чужд език, например.
    Каква ти е ползата от цялото нещо ? Пускат те първи на опашката ? По-лесно ще си намериш работа ? Повече социални контакти ? Това наизустяване на някакви "факти" е безсмислено. Единственото приложение, за което мога да се сетя е, ако сте компания и ви липсват леки жени и леки наркотици, може да се забавлявате с истории за Атлантида и т.н. Ти си ги чети нали, не е лошо, ама прави връзка с реалността.

П.П. Тук усещам как ще ми кажеш "АЗ живея в реалността! Ти си невежото същество, което си няма и грам представа от това, което се случва около него! Ти си един лабораторен плъх в лабиринт!"

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Само ти така си мислиш, същия комплексиран пубер с нужда за доказване както всички други си, ама просто те е избило в друга посока.
    Но не се притеснявай, ще мине, и аз съм вярвал конспирации, Хитлер и т.н. като бях пубертета. Като поумееш ще се усетиш.
    Еми комплексиран пубер не е точния израз...а по скоро борещо се за правдата дете!(примерно...като не става на въпрос във форума)...
    Иначе аз не вярвам!
    А ти като те гледам може да си вярвал и в спящата красавица...
    Im back...

Тъжно ми става като видя, колко много време си загубил в четенето на тези неща, а можеше за вместо това да научиш още един чужд език, например.
    Каква ти е ползата от цялото нещо ? Пускат те първи на опашката ? По-лесно ще си намериш работа ? Повече социални контакти ? Това наизустяване на някакви "факти" е безсмислено. Единственото приложение, за което мога да се сетя е, ако сте компания и ви липсват леки жени и леки наркотици, може да се забавлявате с истории за Атлантида и т.н. Ти си ги чети нали, не е лошо, ама прави връзка с реалността.

П.П. Тук усещам как ще ми кажеш "АЗ живея в реалността! Ти си невежото същество, което си няма и грам представа от това, което се случва около него! Ти си един лабораторен плъх в лабиринт!"
    Да допуснем, че не са вярни тези неща...много по-добре това, отколкото турските сапуни, а и като цяло сапуни!
    Език...еми той е междувременно...
    Ползата ми е, че поне знам с частица повече от оФцата! Защо ми е да съм пръв на опашката...? Аз съм търпелив! Еми по-лесно бих могъл! Разбира се, че повече соц. контакти! Еми то като цяло е безсмислено да се живее в ада...! Алкохол, цигари, наркотици доло! Жените падат с хумор! Че аз съм си в реалността(доколкото тя е реална)...
    Im back...

Град
    Anfield
    Ааааха. И ти ще пораснеш няма страшно

Ааааха. И ти ще пораснеш няма страшно
    Е почти съм 2 метра...горе доло съм пораснал...е може още малко
    Im back...

Град
    Anfield
    Ехеееее....2 метра. Ти си цял атлантид !!

Ехеееее....2 метра. Ти си цял атлантид !!
    Е...че тапа ли да си стоя...1.50 с дигнати ръце ли да съм
    Im back...

Град
    Anfield
    и ниските хора си имат своите предимства

и ниските хора си имат своите предимства
    Така говорят ниските!
    Im back...

Град
    Anfield
    Подценяването е преимущество

Голям фен Аватара на autista88

Аз 2 метра жокей не съм видял.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Подценяването е преимущество
    Попринцип е така...но друго?
    Im back...

Град
    Anfield
    По-страстни любовници казват, че били

По-страстни любовници казват, че били
    Казват...те много неща се казват...пък доколко са вярни...
    Im back...

Град
    Anfield
    Ако го казваха за високите, пак ли така би казал?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си