- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм сбърканата в цялата ситуация?
Здравейте!! Значи с приятеля ми сме заедно повече от 1 година... Та въпросът ми е аз ли съм сбърканата в тази ситуация, която ще поясня по-долу..
Нормално ли е това- когато аз трябва да свърша нещо винаги го правя с желание, винаги съм точна , ПРЕНЕБРЕГВАМ СЕБЕ СИ - това дали ми е зле или ми се яде, дали ми се спи и прочие(въпреки че това е по мое желание), а ако закъснея с 5-10 мин. ми се държи сметка, ако не му звънна също..Както и да е. Днеска неговото държание (което продължава вече дълго време) ме изкара извън нерви и след дълго ядосване се замислих, че може би имам прекалено големи очаквания за него и че аз греша...Смисъл такъв не мога да търпя да ми закъснее с час и половина с оправданието, че се е мотал :X След това го моля да дойде с мен на лекар, защото имам нужда от някаква подкрепа той почва да се цупи, че много трябвало да чака и естествено седя на 20 метра от мен....После пък бил гладен искал да си ходи и за да остане с мен го накарах с 300 зора да дойде в нас да ядем..Тръгна си 1 час преди часа,в който се бяхме разбрали да си ходим пак с някакви тъпи оправдания...Каза ми да му звънна по някое време и аз естествено, ентусиастката - звъня му и той навън с негови роднини ... Та така знам ,че това да си гладен ,изморен и тн - то си е човешко, НО знам ли и аз защо , просто на мен ми е отвратително да знам, че той слага тези неща пред мен. Знам колко гадно звучи това. Просто на мен не ми пука толкова за мене си колкото за него и за това той ми е на първо място...
Знам, че ще кажете, че съм му писнала, НО не искам да слушам такива неща.При нас теми от рода на "Писнах ли ти?", "Задушавам ли те?" и "Обичаш ли ме?" са страшно изчерпани...
Въпросът ми се състои конкретно в това аз ли прекалявам с нещата,които искам..Смисъл не е ли нормално, ПО ДЯВОЛИТЕ, като обичаш някой да ти е на 1во място ,да правиш всичко за него и да пренебрегваш себе си?? Или това,което той прави е нещо нормално и аз съм тази с големите надежди... ЩОТО МИ ПИСНА ДА ПРАВЯ ВСИЧКО ЗА ВСИЧКИ И НИКАКЪВ ОТГОВОР ОТ ДРУГАТА СТРАНА.....
Мерси предварително!!!
Еми, според мен не е хубаво да си казвате до колко часа ще ядете и в колко ще си тръгвате. Казвай му по-често, че го обичаш.![]()
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Ти можеш да го чакаш той не ? хах Говори с тоя кажи му това,което написа сега ,ако се обичате той ще те разбере и ще се промени поне малко.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
винаги единия обича повече другия, на колко сте?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Обясни му, че трябва да порасне и да не е сръдльо.
да слуша
намирах се в твоето положение (то май още се намирам).. нещата отидоха съвсем на зле и просто прекратих всичко.. не се оправя само с думи, а с действия, аз не получих действия.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз съм по лесните отговори и решения - заеби го, има по-яки.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Брат, кажи му как се чувстваш. В една връзка и двамата трябва да правят жертви.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Ако той ти беше "на първо място" и искаше на него да му е добре нямаше да го държиш гладен.
Вземи се стегни малко. Светът не се върти около теб.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Как така считаш за необходимо той да пренебрегва себе си заради теб?Камо ли пък относно такива неща като да си изморен, да си гладен или недоспал.
Той е момче! Не, поправка: Той е човек! Нормално да си има нужди и да ги слага пред теб.
Кой знае какво... и аз, докато не можех да ям (диета заради болест) моето момче си тръгна 1-2 пъти по-рано от нас, за да иде да се наяде като нормален човек. Ха, няма да го напъвам да седи гладен само, за да ми държи ръката, докато съм болна 1 час повече.
А теб никой не те кара насила да ПРЕНЕБРЕГВАШ СЕБЕ СИ. Ти си го правиш и мислиш, че е доказателство за любов. На мен пък би ми било неприятно да ходя с някоя момиче, което нон стоп се саможертва за мене и да се чувствам гузно, за което.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ох мъка мъка
както каза тузаро винаги единия обича повече, другия
Момиче,толкова ли не си разбрала досега,че самоуважението трябва да ти е на първо място.Ако не се уважаваш сама себе си и ако позволяваш на някой да се отнася така с теб,как по дяволите очакваш от хората да се отнасят с теб.Погледни най-напред навътре към себе си и оправи нещата там и оттам всичко ще се изясни и с въпросното момче
+1Първоначално написано от NomNomNom
ако не те цени не си струва
Прекрасно те разбирамЯвно момчето не е достатъчно джентълмен, дай му да поразгледа тук
http://therulesofagentleman.tumblr.com/ и да видим дали нещо ще му светне. Ако не... ти знаеш какво следва
![]()
Значи 1во едно Голямо Мерси за отговорите!!
На една възраст сме и двамата - 17....
Видях всички отговори и за тези, които ме критикуват - нещата, които ми казвате - тях ги ЗНАМ!! Точно за това питам дали наистина аз греша, защото го осъзнавам !!Искам да поясня само 1, че по-горе споменах само какво се случи вчера - само за 1то ядене и едната умора, но това продължава от дълго време и започна от много по-големи проблеми, и след всичко един малък проблем, една малка дума изпъква и става от мухата- слон...Надявам се, че ме разбирате
Имам някаква нужда да ми покаже някакви чувства и затова умирам от яд заради тези неща! От една страна виждам, че явно аз го обичам повече, а от друга страна, че не съм права и ще се опитам да го преодолея това... А пък от трета страна, че той трябва да е по-джентълмен....Както и да е Благодаря на всички !!
![]()
Мацка - да правиш всички тия неща няма лошо. Лошото идва, ако не ти се отвръща ПОНЕ с разбиране и уважение. Макар че...както каза някой - щом обичш някой няма да слагаш себе си винаги на първо място. Би трябвало да сте равни.
Проблемацията идва от там че ти му търпиш глупостите и се чувстваш длъжна да даваш отчети. И още повече си задаваш въпроса длаи ти неси в грешка?
Ми всъщност не си - щом ти си точна на срещите значи е нормално да ИЗИСКВАШ и той да е точен. Равноправие му се казва.
Следващия път като реши да ти закъснява му кажи че щом той има това право, значи и ти го имаш(в случая закъсняването е просто пример, ясно ти е че важи за всички неща, които той може да прави а ти не можеш). И не отстъпвай пред никакви оправдания. Ако и тогава не се усети че нещо бая сериозно куца... бих ти препоръчал да не участваш в тая пародия вече.
Такива неща![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House