.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Ккак да кача киолграми?И да стана по висок?

зравеите на 14 години сам висок сам 156см.тежа 42 киолграма.как да ка4а киолграми.бапща ми е висок 176 и около 75 85 кг.маика ми 166 около 60 и 70 кг,брат ми 180 75 82 кг е.нисак ли сам за вазраста си страхувам се 4е няма да стана висок

Град
    Пловдив
    Единственото смислено решение за мен е да започнаш да тренираш спотрове, като баскетбол, волейбол и т.н.
    Много зависи и от ген-а който носиш.
    Аз също съм на 14 години, висок сам 177,5 и тежа 84 килограма, занимавам се с Бодибилдинг, тренирал съм непрофесионално баскетбол.

П.С. Моето мнение е това, най-доброто което можеш да направиш за себеси е да започнеш да тренираш. Ако пък след година на трениране на баскетбол неси вече 1,65, то това значи че трчбва да се насочиш към силовите спортове ( трибой, многобой).
    По принцип побертета при различните хора идва по различно време, не се впрягаи вече колко си висок. Може от идната година да започнеш изведнаж да растеж много барзо, да вдигнеш 10-15 сантиметра.
    Относно килограмите, консумираи храна богата на мазнини и въглехидрати. ( Надявам се да съм ти бил полезен по някакъв начин.)
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

сд

батко ми вика 4е е бил и тои така и е пораснал сле 15 години на село и вуи4овците са ми били така маика ми пак са е издалжила след 10 клас ба6та ми след 8 нз сигорно и аз след 8 клас ще се изалжа.спортове тренирам фубол и стреет фитнесс

Супер фен Аватара на HolyShit
    Вземи първо да пораснеш на акъл,че писанията ти не се четат,бе неграмотният!

Повече от фен Аватара на musicinmyveins

Re: сд

Вирусе аз не бих му се отварял.
    тренирам фубол и стреет фитнесс
    . Аз лично бих си помислил преди да се захващам с толко тегав тип

А да ,велик е Тренира футбол и в цирка

Повече от фен Аватара на attacker5
    Град
    Maranello
    Добре колко такива теми ще направите немога да разбера...... Височината всичко е до ген. А килограми ще качиш като ядеш като прасе или със добавки....

Цитирай Първоначално написано от attacker5
    Добре колко такива теми ще направите немога да разбера...... Височината всичко е до ген. А килограми ще качиш като ядеш като прасе или със добавки....
    +1...вече незнам колко такива теми има..все едно и също..." как да порасна" е че ние ли да дойдем да те издължим, това е до ген, а ако искаш да достигнеш по-бързо писаните си размери тренирай каквото ти препоръчаха по-горе, как искаш да пораснеш ? ти си на 14 години... имаш още много хляб да ядеш... разтежа спира до 25 годишна възраст...

Цитирай Първоначално написано от Uncontrollable
    Цитирай Първоначално написано от attacker5
    разтежа спира до 25 годишна възраст...
    Значи излиза,че до 25 годишна възраст не растем xaxaax

Не не... исках да кажа, че до тази възраст растем... объркал съм се

Град
    Пловдив
    berk20
    Пуснато на: Сря Авг 24, 2011 12:11 pm Заглавие: сд
    батко ми вика 4е е бил и тои така и е пораснал сле 15 години на село и вуи4овците са ми били така маика ми пак са е издалжила след 10 клас ба6та ми след 8 нз сигорно и аз след 8 клас ще се изалжа.спортове тренирам фубол и стреет фитнесс

– Отлична комбинация от спортове, така знаеш ли кога ще пораснеш.
    Или силови, или леки атлетики - избираи !
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

Баскетбол.

Re: сд

Цитирай Първоначално написано от berk20
    Скрий се, селянин!! Неграмотник, вместо да мислиш кога ще се издължиш, прочети някоя или друга книга, може и да ти влезне нещо в главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си