- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ккак да кача киолграми?И да стана по висок?
зравеите на 14 години сам висок сам 156см.тежа 42 киолграма.как да ка4а киолграми.бапща ми е висок 176 и около 75 85 кг.маика ми 166 около 60 и 70 кг,брат ми 180 75 82 кг е.нисак ли сам за вазраста си страхувам се 4е няма да стана висок
Единственото смислено решение за мен е да започнаш да тренираш спотрове, като баскетбол, волейбол и т.н.
Много зависи и от ген-а който носиш.
Аз също съм на 14 години, висок сам 177,5 и тежа 84 килограма, занимавам се с Бодибилдинг, тренирал съм непрофесионално баскетбол.
П.С. Моето мнение е това, най-доброто което можеш да направиш за себеси е да започнеш да тренираш. Ако пък след година на трениране на баскетбол неси вече 1,65, то това значи че трчбва да се насочиш към силовите спортове ( трибой, многобой).
По принцип побертета при различните хора идва по различно време, не се впрягаи вече колко си висок. Може от идната година да започнеш изведнаж да растеж много барзо, да вдигнеш 10-15 сантиметра.
Относно килограмите, консумираи храна богата на мазнини и въглехидрати.![]()
( Надявам се да съм ти бил полезен по някакъв начин.)
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
батко ми вика 4е е бил и тои така и е пораснал сле 15 години на село и вуи4овците са ми били така маика ми пак са е издалжила след 10 клас ба6та ми след 8 нз сигорно и аз след 8 клас ще се изалжа.спортове тренирам фубол и стреет фитнесс
Вземи първо да пораснеш на акъл,че писанията ти не се четат,бе неграмотният!
Вирусе аз не бих му се отварял.. Аз лично бих си помислил преди да се захващам с толко тегав типтренирам фубол и стреет фитнесс![]()
Добре колко такива теми ще направите немога да разбера...... Височината всичко е до ген. А килограми ще качиш като ядеш като прасе или със добавки....
+1...вече незнам колко такива теми има..все едно и също..." как да порасна" е че ние ли да дойдем да те издължим, това е до ген, а ако искаш да достигнеш по-бързо писаните си размери тренирай каквото ти препоръчаха по-горе, как искаш да пораснеш ? ти си на 14 години... имаш още много хляб да ядеш... разтежа спира до 25 годишна възраст...Първоначално написано от attacker5
Значи излиза,че до 25 годишна възраст не растемПървоначално написано от Uncontrollable
xaxaax
Не не... исках да кажа, че до тази възраст растем...![]()
объркал съм се
berk20
Пуснато на: Сря Авг 24, 2011 12:11 pm Заглавие: сд
батко ми вика 4е е бил и тои така и е пораснал сле 15 години на село и вуи4овците са ми били така маика ми пак са е издалжила след 10 клас ба6та ми след 8 нз сигорно и аз след 8 клас ще се изалжа.спортове тренирам фубол и стреет фитнесс
– Отлична комбинация от спортове, така знаеш ли кога ще пораснеш.
Или силови, или леки атлетики - избираи !![]()
![]()
![]()
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
Скрий се, селянин!! Неграмотник, вместо да мислиш кога ще се издължиш, прочети някоя или друга книга, може и да ти влезне нещо в главата.Първоначално написано от berk20