.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

В безизходица.

Аз.. трябва да го оставя. Вече не издържам на всичко това - да съм насила с някого. Всичко беше добре, но нещата се изчерпаха. Аз не искам сериозна връзка, а нашата става такава. Той не ме разбира, за него аз съм първата. Първата във всичко и той ме обича с цялото си същество, но за мене той не е. По-голяма съм от него и съм изживяла и изпитала това, което той изпитва към мене в момента, и аз знам, че е страшно истинско, но не мога да се насилвам повече. Нещата станах прекалено сериозни вече сме заедно от 10 месеца и имам чувството, че ще трябва да се омъжа за него, знам че той е готов да направи такова нещо, НО аз не го искам.
    Започнах да се задушавам от цялата му прекалено голяма любов към мене, от вниманието му, от това че постоянно му липсвам.. На мене не ми липсва, чувствам отвратително нещо, когато насила трябва да му кажа, че го обичам, а той се топи, когато го казва на мене.. Идва ми в повече.. Замина на море.. Постоянно ми звъни, а аз изобщо не искам да го чувам. Получи се нещо, което не ми се е случвало - задуши ми, дори започвам да чувствам отвръщение, не мога да съм с него.. не мога повече да насилвам себе си. Знам, че много ще го боли, но не мога да оставя да бъда използвана, не мога да оставя някой да спи с мене, а аз да не го обичам и да се чувствам сякаш не правя любов, а ме насилва.. Какво да правя? Помогнете ми? Как да му го кажа? Просто знам, че ще го убия..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Зарязвай го де.
    Кой те спира. Задушавате, защото те обича, но после да не хленчиш, че вече няма кой да има чувства към теб. Слагай края и си живей живота. Щом не си готова за това .. няма друг начин!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Що го разиграваш така?

Стана ми кофти за момчето.
    The blood that binds us ..till death unites us

Re: В безизходица.

Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13

Знам, че много ще го боли, но не мога да оставя да бъда използвана, не мога да оставя някой да спи с мене, а аз да не го обичам и да се чувствам сякаш не правя любов, а ме насилва..
    На мен тук ми стана ясно, че темата е фейк или авторката не знае български език и значението на думичките, които използва.
    Тя е с момче, което не обича, но тя е използваната...

Супер фен
    По темата

това са жените! Говорят как искат SMS в полунощ , на сутринта. Да и повтаряли колко я обичат , оценявала малките жестове , твати-унвати.

Накрая го намират и ти се изплюват в лицето, е за това никакъв път, няма да впрегна на сериозно.

Надявам се да намеря , някоя която да ме разубеди

Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Що го разиграваш така?

Стана ми кофти за момчето.
    А така кажи и го... после що мъжете са говеда, е кви да са?
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    това са жените! Говорят как искат SMS в полунощ , на сутринта. Да и повтаряли колко я обичат , оценявала малките жестове , твати-унвати.

Накрая го намират и ти се изплюват в лицето, е за това никакъв път, няма да впрегна на сериозно.

Надявам се да намеря , някоя която да ме разубеди
    Мноого си прав брато за жалост.. толко са станали жалки жениитее Аууу.. Мислят си, че притежават света? Заради едната Ваджайна? повеече от абсурдноо
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Е? Като не го обичам какво да направя, да бъда с него, защото ме е жал ли? Или какво?

Не мислите трезво, свикнали сте на някакви детски историики тука и човек, като ви попита нещо сериозно вие го вземате на майтап..

Ма, миче, като не искаш сериозна връзка защо не му каза преди 10 месеца?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Както и да му го кажеш ще му е гадно.
    По-добре скъсайте.Истината боли,но лъжата не лекува.
    Така или иначе ще се наложи все някога да се случи..Колкото по-рано,толкова по-добре.

Супер фен
    Е ние какво да ти кажем? Като не го обичаш късаш с него. Толкова ли ти е далече от акъла? Очевидно не страдаш, не те боли. Защо тогава въобще пускаш тема

карай! един мъж (в случая момче) в повече, един - в по -малкооо!!! Ако ти не го "убиеш", може да го блъсне кола или да умре от инфаркт....

Е? Като не го обичам какво да направя, да бъда с него, защото ме е жал ли? Или какво?

Не мислите трезво, свикнали сте на някакви детски историики тука и човек, като ви попита нещо сериозно вие го вземате на майтап..
    Ма като не го обичаш - казваш му чао веднага за да избегнеш да го боли повече след време.. а ти кой знае от кога на сила карате така..

Ми кво прави 10 месеца, бе! Ако толкова не си искала, до сега охоо...Направо така ми стана и на мен криво за момчето , че... Той не те използва- той те обича чисто и истински както би искала всяка жена да я обичат , ама нещо явно си сбъркана и ще прецакаш момчето, дето почти година е влагало чувства!Пу!

Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    карай! един мъж (в случая момче) в повече, един - в по -малкооо!!! Ако ти не го "убиеш", може да го блъсне кола или да умре от инфаркт....
    Боже господи ха - после що само ви "Жасаме" - те шо - шот нищо не става от вас ха

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Ми кво прави 10 месеца, бе! Ако толкова не си искала, до сега охоо...Направо така ми стана и на мен криво за момчето , че... Той не те използва- той те обича чисто и истински както би искала всяка жена да я обичат , ама нещо явно си сбъркана и ще прецакаш момчето, дето почти година е влагало чувства!Пу!
    Дам много правилно! Женска му работа, тая заслужава да не види обич дълго, че поне да я оцени.. ама и секс да не види ха иначе няма да разбере кво що.. Не съм съдист.. просто това е единствения начин човек да научи нещо.. За ненаучени като тебе !

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

Знам, че много ще го боли, но не мога да оставя да бъда използвана, не мога да оставя някой да спи с мене, а аз да не го обичам и да се чувствам сякаш не правя любов, а ме насилва..
    На мен тук ми стана ясно, че темата е фейк или авторката не знае български език и значението на думичките, които използва.
    Повярвай ми, не си била с някого, който не обичаш, да видиш тогава какви грозни усещания се получават ;]

Някой те обича, а ти него не, или вече не, както и да е - от твоя страна няма чувства. Тогава и най-големия ангел да е насреща ти, и Брад Пит, се чувстваш отвратително от ласките му и дори си склонна да го НАМРАЗИШ. А той няма вина, че ти нямаш чувства към него.
    Като не си запозната с дори елементарни психологически реакции, просто си трай.

Авторке, вместо да се оплакваш, го зарежи. Изобщо не подкрепям поведението ти на лъжи и заблуждаване на момчето. Зарежи го - ще е най-добре както за теб, така и за него.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от IceColDmaN
    Боже господи ха - после що само ви "Жасаме" - те шо - шот нищо не става от вас ха
    казах го иронично! Но няма значение....

Дам дам дам праваа си - няма знаение :P

Дам дам дам праваа си - няма знаение :P
    дим дам дим дам...... *камбанки*

Не, че не съм имала чувства към него. Напротив - имах ги, но просто нещата се усложниха. И то май получих само един компетентен коментар по темата си. Аз знам, че трябва да прекратим връзката си, но се питах как да стане по най-безболезнен начин и за двама ни. Съвсем ясна ми е гледната ви точка, защото явно никой от тука не се е чувствал така и не знае колко е трудно. Не съм използвала никого през целият си живот. Знам точно и ясно какво значи любов, противно на това, което вие си мислете съм имала сериозни връзки, просто за всичко има край един ден. Не виждам какво се спуснахте да съжалявате момчето, сякаш и аз не го обичах така, но когато нещата стигнат момент на непоносимост и не споделяне на чувствата просто всичко свършва. Направо съм потресена, че исках съвет, а се оказа накрая, че аз трябва да обеснявам..

Добре де... Зарежи го.
    Няма безболезнен начин, щом е толкова влюбен в теб.

Просто му кажи истината - цялата истина, без да лъжеш и без да се оправдаваш, защото всяка лъжа може да го обнадежди (напр. "Не те заслужавам", "Не искам да те наранявам", "Вината е в мен" и т.н.)

Не му давай да си мисли, че имаш вътрешен проблем, над който той да размишлява и да се чуди какво не ти е наред, и да иска едва ли не да го разрешава вместо теб. Кажи му цялата истина - "Не изпитвам вече същите чувства към теб, омръзна ми, не можеш нищо да направиш". Кратко, директно, не бъди уклончива, не увъртай. Най-безболезненото според мен, въпреки че е категорично и ударно. Защото поне няма да ходи по мъките опитвайки се да проумее "уклочнивото" отрязване и няма после като проумее истината да се почувства излъган.

Така че не лъжи, не мажи, не увъртай, а му кажи възможно най-кратко и директно как стоят нещата НАИСТИНА.
    Разделите не бива да се проточват пак поради възможност да ти се прииска да го утешиш и да кажеш нещо глупаво или да реши, че щом го обсъждате, значи има шанс да сте заедно.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

Повярвай ми, не си била с някого, който не обичаш, да видиш тогава какви грозни усещания се получават ;]

Някой те обича, а ти него не, или вече не, както и да е - от твоя страна няма чувства. Тогава и най-големия ангел да е насреща ти, и Брад Пит, се чувстваш отвратително от ласките му и дори си склонна да го НАМРАЗИШ. А той няма вина, че ти нямаш чувства към него.
    Като не си запозната с дори елементарни психологически реакции, просто си трай.

Авторке, вместо да се оплакваш, го зарежи. Изобщо не подкрепям поведението ти на лъжи и заблуждаване на момчето. Зарежи го - ще е най-добре както за теб, така и за него.

Ама тя е няква уборотна пичка, дето не е по сериозните връзки и се очаква да води краткотрайни (Или "за една нощ") връзки. Всеки с който само е "спала" ли е обичала?

А аз с не всеки с който съм била, по какъвто и да е начин съм обичала, както и голяма част от хората, затова тази "елементарна психологическа реакция" е невалидна.

Както и това дали обичаш някой не влияе толкова силно, ако той не те обича.. Поне в светът на белият цивилизован човек.

Все някога ще ти се случи да охладнееш към някого и любовта му дори да те дразни. Това е нормална реакция, ако се насилваш да стоиш с някого, само за да не го нараниш. Тогава почваш да намразваш човека, нищо че не ти е виновен с нищо. Това имах предвид. Нещо като някой да е влюбен в теб, а ти в него не, и той да не се отказва и всячески да ти показва любов. В даден момент става дразнещо и неприятно.

А и както се казва, когато една жена обича, тя прощава недостатъците на партньора си, а когато не го - не му прощава дори предимствата. Не е съвсем в контекста, ама да..

Не че не ми е жал за това момче, ама сега какво да направим като на авторката не й е в кръвта да води сериозни връзки и се чувства задушена. Грешката й е, че не го е оставила по-рано, ами и тя не знае защо е стояла с него....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си