.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен
    тегли една майна на приятеля ти!!!или иска да спи с теб и тва е номер ,за да склониш ,че уж да се убеди ,че си девствена .или ти няма никаква вяра и вярва на всеки слух ,затова не си заслужава да си с него.
    love is gone!

Да та закара на генеколог
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Ходили сте минали са две години и сега пак тръгвате,а ти може през това време и да си спала с някой и тоя заради това ще те зареже ? Никъде недей да ходиш,ако те обича,както казваш ще ти повярва.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ебaти филма
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Луда ли си ... според мен,ако те обичаше щеше да ти повярва,а не да те кара да ходиш на генеколог. И все пак,ако си решила да отидеш не е нужно да казваш на майка си.Както вече казаха преди мен,просто отиваш при личния лекар взимаш си направление и готово.

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    изобщо недей да ходиш. ако иска да е с теб, ще ти повярва и т'ва е, няма нужда да ходиш на гинеколог. ако не - да хваща пътя.
    this.

Цитирай Първоначално написано от WhereIsTheLove
    Каквото и да кажа ще повторя хората преди мен .. наистина ако той те обичаше и ти вярваше нямаше да те кара да си правиш изследвания и т.н .. а и какъв е този братовчед ? Той толкова ли е малоумен и толкова ли не уважава братовчед си че да иска да ви скара ... Апък ако бях на твое място и той наистина МНОГО настоява да отида на генеколог за да се убеди , щях да го направя само и единствено за да му натрия носа и да му кажа : Ето видя ли .. нищо няма .. айде сега сбогом и дано започнеш да вярваш на момичетата за напред !
    точно !

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Може би ще прозвучи грубо но ако те обичаше щеше да ти вярва! Не си прави главоболия заради него
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си