.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на xoxi
    Ако момчето е зацъклило умствено още на 15-16тата си годишнина, няма проблем.
    Не ми се вярва нормално момче на 21 да тръгне с дете на 13.
    Колкото и 'зряло' да е момичето, пак няма да е достатъчно.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен
    има да !възгледите ви за живота са различни,компаниите в които се движите,мечтите и целите ви,той ще мисли за работата си ,ти за училище,след 2-3 год ще иска семейство ,а за теб живота тепърва предстои!
    love is gone!

Град
    София
    Прекалено е...Особено на тази възраст.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Ducky
    И аз съм против.. според мен един 20 годишен пич може да си намери много хубава и зряла приятелка на долу горе неговите години.. Повече от 5 години разлика при тая възраст на момичето наистина си е педофилия. (въпреки че познавам една на 15, а ходи с 35 годишен педофил)
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Разбира се, че в любовта има граници. Пък някви му викат педофилия.

Проблем е ако си недорасло момиченце(възраст 12-17 )с големи фантазии за ''истинска любов''.Иначе не намирам нищо лошо.Най-добрата ми приятелка е на 22 и от година е с мъж на 40 разведен с дете.И двамата са много щастливи заедно

Хах, хаха,хахахах!
    С промяната порастването на човек, той започва да мисли по по-зрял начин. А хора на 12-13 и 21-22 няма да имат какво да си кажат... едно дете мисли съвсем различно от един възрастен... за каква връзка говорите изобщо!
    А... аако пък евентуално има балъци на по 21-22 готови да имат нещо с дете, то тогава със сигурност нещо не им е наред.. най-малкото са педофили.. ;]
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Аз съм на 16 и момчето с което излизах преди беше на 24!
    Но мисля че зависи много от хората , от начина на мислене на момичето
    Но мога да ти кажа, че това 21-22 годишно момче няма да иска нищо повече от секс с едно младо момиче

По принцип голямата разлика е проблем, поради различните желания на двамата участници във връзката.
    По-малките не разбират някои неща, имат завишени очаквания, често са наивни и по този начин се появяват несъответствия в желанията на двамата индивиди.

Но, честно казано, това са теории, масови случаи и т.н. По-често връзките с голяма възрастова разлика не вървят.
    Е, аз не се имам за човек от масата, и трябва да ти кажа, че момчето с което съм била най-щастлива е набор '89, а аз съм '93, това са 4 години разлика. Да, имахме проблеми и то главно заради моето държание, но ако човек помъдрее и се държи нормално, независимо че има голяма разлика, връзката може да бъде много красива и съдържателна. А и моите проблеми не бяха продиктувани от възрастта ми, а от някои други неща. Сега, на 18, пак си имам някои странности, които не могат да се обяснят с възрастта (напр., че съм малка), а по-скоро със съвсем отделни неща.

Така че БХ да ти е. Ако има разбирателство и гледане в една посока, годините наистина позагубват значението си. Независимо дали изглежда смешно или не някой по-голям да се занимава с някоя по-малка.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Същата тема я има в раздел 'секс'...

Иначе, ПРОТИВ...!

Ducky wenii Maimunchoo

Да, да...
    Дайте тая тема във всеки раздел.
    Наистина за любовта граници няма, това че повечето 14,15годишни момичета са тъпи пикли, а момчетата по на 20+ до тях, са педофили, търсещи само секс, не значи, че няма изключения.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Супер фен Аватара на elysunny
    хаха пикла си, амаа ако му духаш всичко ще е 6

Ама вие май не разбрахте че НЕ СТАВА ДУМА ЗА МЕН . Стана ми интересно и попитах !!
    истината боли но това не означава че лъжата лекува .

На мен не ми допада това е педофилска работа НЕ
    Здрасти!

как момче на 21год може да хареса момиче на 13 някой да ми го обясни?
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Повече от фен Аватара на bloodyred
    За да задаваш подобен въпрос и то във форум, явно в твоя случай няма как да стане. ;] Или най-много ще те .... и това е ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Ще ти дам един прост пример.
    ПРОБЛЕМ е, ако момичето е на 13, а момчето на 20.
    НЕ Е ПРОБЛЕМ, ако жената е на 23, а мъжът на 30.

"Защо?" ще попиташ веднага.
    Защото една жена на 23 години мисли зряло. Сигурна е в чувствата си и не мисли с хормоните си. А мъжът на 30 също ще знае, че я обича, а не го прави само за секса. (както при първия пример)
    В същото време едно момче на 20 години, което ходи с 13 годишна пикла е или педофил, или някакъв пълен задръстеняк, а момичето на 13г. е толкова лесно за манипулиране и съм сигурен, че до 14г. възраст, ако е още с него, ще се е проебало. В същото време е толкова сигурна, че го обича, а всъщност не знае колко се лъже и, че го прави само, за да се фука. А пък големия мъж на 20г. може да прави каквото си иска с момиченцето, точно защото тя толкова се залъгва и точно защото едно малко момиченце на 13 е толкова лесно за манипулиране.

Капиш?
    \/ \/ по абсолютно същия начин мисля и аз
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

Любовта няма граници.
    Това вашето..е друго.
    Един ден ще се обърнеш назад и ще се чудиш дали дори си го харесвала истински.

Ако един МЪЖ на 21/22 се занимава с няква пикла на 13 първо той не е никакъв мъж ми същитият недорасъл лигльо като нея.Ако поне малко уважава себе си изобщо не би си и помислил да излиза със дечица. Пък и какво бъдеще има една такава връзка??? о.О

Мега фен Аватара на sasha_90
    Разликата е приемлива,но ако момичето беше на 18,19 или 20 нямаше да е толкова видима.
    В тзи ситуация-момичето тепърв й предстои да учи в гимназия,а момчето вече за семейство може да мисли.Просто разликата се забелязва.Аз ако бях на 12-13,не знам какво бих правила с 21-22 годишен батко.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Ще ти дам един прост пример.
    ПРОБЛЕМ е, ако момичето е на 13, а момчето на 20.
    НЕ Е ПРОБЛЕМ, ако жената е на 23, а мъжът на 30.

"Защо?" ще попиташ веднага.
    Защото една жена на 23 години мисли зряло. Сигурна е в чувствата си и не мисли с хормоните си. А мъжът на 30 също ще знае, че я обича, а не го прави само за секса. (както при първия пример)
    В същото време едно момче на 20 години, което ходи с 13 годишна пикла е или педофил, или някакъв пълен задръстеняк, а момичето на 13г. е толкова лесно за манипулиране и съм сигурен, че до 14г. възраст, ако е още с него, ще се е проебало. В същото време е толкова сигурна, че го обича, а всъщност не знае колко се лъже и, че го прави само, за да се фука. А пък големия мъж на 20г. може да прави каквото си иска с момиченцето, точно защото тя толкова се залъгва и точно защото едно малко момиченце на 13 е толкова лесно за манипулиране.

Капиш?
    Евалата,съгласна съм за всичко.

Оф, айде дръжте се по цивилизовано ... Какви са тези мнения? Във всяко има думата "пикла" момичето каза, че не се отнася за нея! Като сте против, обяснете по нормален, човешки начин защо(не се отнася за всички) вместо да обиждате ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си