.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Да ли му пука ?

Здравейте ! Искам вашето мнение и помощ. От скоро се зарибявам с едно момче , излиза ли сме два пъти.Той учи в друг град идва си уикендите да види техните и също така и приятелите му . Първият път бяхме на кафе и си говорихме само . Вторият път първоначално си говорихме , след това започнахме се закачаме и после стигнахме до целувки и тем подобни работи . Понякога вечерта си пишем и СМС-и , той ми пише от рода '' kak si mrysnicooo ;*:*;* '' и тем подобни. След втората среща аз му заявих ,че не съм играчка и той ми отвърна ,че го знае това . Той твърди ,че му пука за мен . Да ли наистина му пука за мен ? Може ли да се получи нещо между нас ? Ако искам преценка от приятел/ка те ще ми отвърнат с позитивен отговор ,за да не ме разочароват . Благодаря на всеки предварително за изказаното мнение .

Re: Да ли му пука ?

Цитирай Първоначално написано от imyourself
    Здравейте ! Искам вашето мнение и помощ. От скоро се зарибявам с едно момче , излиза ли сме два пъти.Той учи в друг град идва си уикендите да види техните и също така и приятелите му . Първият път бяхме на кафе и си говорихме само . Вторият път първоначално си говорихме , след това започнахме се закачаме и после стигнахме до целувки и тем подобни работи . Понякога вечерта си пишем и СМС-и , той ми пише от рода '' kak si mrysnicooo ;*:*;* '' и тем подобни. След втората среща аз му заявих ,че не съм играчка и той ми отвърна ,че го знае това . Той твърди ,че му пука за мен . Да ли наистина му пука за мен ? Може ли да се получи нещо между нас ? Ако искам преценка от приятел/ка те ще ми отвърнат с позитивен отговор ,за да не ме разочароват . Благодаря на всеки предварително за изказаното мнение .
    Много зависи от момчето, но такива връзки не траят дълго време
    Бих ти казал да опиташ с някой от твоя град но това си лично твой избора. Все пак се учим от грешките си и каквото и да направиш ще е правилно стига да си го решила ти

благодаря много за изказаното мнение, ще видя този уикенд какво може да се случи и да така е човек се учи от грешките си

Повече от фен Аватара на Cellmate

'' kak si mrysnicooo ;*:*;* ''
    Пълен мастър !
    Иначе не, няма да се получи нищо.

Мега фен Аватара на fenkaaa

Цитирай Първоначално написано от iLocker
    Много зависи от момчето, но такива връзки не траят дълго време
    Бих ти казал да опиташ с някой от твоя град но това си лично твой избора. Все пак се учим от грешките си и каквото и да направиш ще е правилно стига да си го решила ти
    +1

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ахахааа "мръсницо"!!!! Как му позволяваш да ти говори така след втората среща? Заеби го тоя мръсник...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Зависи от момчето. Опитай си късмета, с времето ще разбереш дали ще излезе нещо.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на LeprikonA
    доста е раничко да се каже, мисля, че даже не се познавате като хората, че да мислиш и какво ще се получава, ако се получава изобщо. просто се остави по течението и ще видиш как всичко някак ще се нареди.

П.С кажи му да внимава с определенията към теб, най-малкото имай уважение към себе си.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    доста е раничко да се каже, мисля се, че даже не се познавате като хората, че да мислиш и какво ще се получава, ако се получава изобщо. просто се остави по течението и ще видиш как всичко някак ще се нареди.

П.С кажи му да внимава с определенията към теб, най-малкото имай уважение към себе си.
    Съгласен
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Ахахааа "мръсницо"!!!! Как му позволяваш да ти говори така след втората среща? Заеби го тоя мръсник...
    +1

какво мислиш, че ще поиска от теб щом това ти пише след втората среща?! според мен ако има сериозни намерения ще се опита да е малко по-романтичен в началото.. аз бих се отдръпнала, за да проверя реакцията му играй малко, използвай стратегия, не се хвърляй като сляпа в ръцете на всеки, който ти направи впечатление
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Луди ли сте,това са просто закачки,закачливи думи,все едно на вас в училище или на улицата не ви се е случвало да ви наречат ``мръсница``,щото на мене редовно ми се случва да чуя такава дума от момче,с което съм си само приятелка,без никакви чувства.Това са просто шеги,какво искате да й каже: ``Еййй,монахинке`` ли?
    По въпроса нищо не губиш да опиташ,ние не можем да ти кажем как ще протече връзката,ако видиш,че не върви-късаш и това е.
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Anesha17
    Луди ли сте,това са просто закачки,закачливи думи,все едно на вас в училище или на улицата не ви се е случвало да ви наречат ``мръсница``,щото на мене редовно ми се случва да чуя такава дума от момче,с което съм си само приятелка,без никакви чувства.Това са просто шеги,какво искате да й каже: ``Еййй,монахинке`` ли?
    По въпроса нищо не губиш да опиташ,ние не можем да ти кажем как ще протече връзката,ако видиш,че не върви-късаш и това е.

зависи кой кога как защо го казва.. и все пак не звучи добре точно в този случай.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на elysunny

Понякога вечерта си пишем и СМС-и , той ми пише от рода '' kak si mrysnicooo ;*:*;* ' .

според мен момчето е от типа дебна да ебна
    ама пък не чета мисли и няма как да ти отговоря на въпросите

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Никой не може да бъде сигурен за неговите намерения.Според мен по-добре не се занимавай,все пак ще с виждате доста рядко.Пък и този смс и според мен е неподходящ,но както и да е.

Голям фен
    не !излизали сте 2 път ,освен симпатии и привличане ,др едва ли има .съвета ми е да нямаш очаквания,защото сте от различни градове,но можеш да преживееш един страхотен флирт или секс
    love is gone!

Явно на момчето му е скучно и се чуди с кое момиче да се поебава..

Нищо няма де си получи.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Дали му пука?! Миличка,та той е луд по теб..Чувам вече сватбени камбанки...

Зарязвай го тоя...Единственото,за което му пука е да те вкара в леглото.Не знам как го обмисляш още.Ако някой на 2-рата среща ми каже така ще види колко хубаво изглеждам в гръб..

Според мен не .... дали заради този SMS който ти е писал , според мен показва какво иска от теб.......

Човека иска просто да има какво да бодне като се прибере в родното градче, нещо различно. Ако това за теб е получаване - да ще се получи.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    ДаЛи му пука незнам. Ама аз такива смс-и пиша на приятелките си в 1-2ч. Хем ги будиш, хем се ебаваш с тях. Прави си изводите.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си