- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ужасен махмурлук...
Здравейте... снощи се напих много здраво... изпих около литър уиски за 2 часа... хапнах малко и легнах, ставам цялото легло в дрaйфня... ставам и просто ужас - главата ми ще се пръсне... вие ми се свят, повръща ми се, отпаднало ми е... какво да ям или да пия че да ми мине по-бързо?
Аспирин?Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
Look at the sun and you will see me...12 years old boy...^_^
Ако питаш за бабини рецепти- сокът от буркан кисели краставички. Има и вариант зелева чорба, но не знам дали ще намеш, имайки предвид, че сега е август.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И що реши да се правиш на мъж? От мъка ли?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
да... а иначе пих аспирин и не минаваПървоначално написано от marin4itu
Аз също като kalpazanka знам за сока от буркан кисели краставичкиПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Отскочи до някой хипермаркет и ще намериш буркан кисели краставички \
/
само малко да ми мине че нямам сили да вървяПървоначално написано от MagicSmiles23
OkПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Успех и другия път внимавай повече!
![]()
Само да питам нормално ли е постоянно да чувствам жажда ? Изпих 2 литра вода и пак съм жаден
Мда, уви, нормално е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм чувала за айрян.![]()
Тва уискито е много лошо нещо понякога ;д,обаче чак цялото легло..прекалил си![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Сок от моркови \/
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Оцет за спиране на повръщането, кисело мляко или зелев сок, аналгин или там нещо за главоболие и здрав сън. Утре ще си като нов.
Кафе с лимон и оцет - чувала съм, че помага![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Абе тука май половината са писали докато са били пияни.Айрян кисели млека и т.н помагат за изтрезняване.. а не за Махмурлук...Не пробвай и с кафе то може да причини треперене има и дехидратиращо действие!!Слушай това което ще ти кажа по долу и ще си като нов.Пий вода когато си жаден така че си върнеш загубените течности!Друго много добро решение е някъв шейк.Примерно 1 банан (или друг подобен плод) в чаша прясно мляко! Хем е лесно за приготвяне също така ще ти възвърне загубени витамина като магнезий и т.н!Чая от лайка ще ти успокой червата и стомаха...
Моля ви като не сте сигурни не пишете.Защото това е опасно положение и може да пострада...Единствени добри решения бяха на kalpazanka и Admiralka14.Не се правя на доктор или много знаещ.На 18 съм но в последните 2 години ми се налага да пия ужасно често и свикнах да се оправям!Другият път преди да пиеш запомни!
1.Не смесвай различни видове алкохол.Сядаш и пиеш или водка или уиски
2.Яж нещо по мазно преди да пиеш или по време на запоят...Дюнери скари и т.н са перфектно решение.
3.Ако се напиеш повече от колкото трябва тогава се яде кисело мляко за пречистване на стомаха или ако си много пиян .. ударната доза Кола и шоколад! Или шоколад с Red Bull (или друга енергийна напитка) Кафе и кола не е препорачително но когато няма нещо от горе описаните е добра алтернатива!Съставките за изтрезняване се приемат заедно а не само шоколад или само Red Bull така нямат голям ефект!Или двете или си стоиш докато не изтрезнееш!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Не се гордея...Но поне съм научил полезни неща (жалко че стана по трудният начин) и сега ужасно рядко имам проблеми...Кафето пак казах помага при изтрезняване а при махмурлук е по опасно да се пие...!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"