.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Ужасен махмурлук...

Здравейте... снощи се напих много здраво... изпих около литър уиски за 2 часа... хапнах малко и легнах, ставам цялото легло в дрaйфня... ставам и просто ужас - главата ми ще се пръсне... вие ми се свят, повръща ми се, отпаднало ми е... какво да ям или да пия че да ми мине по-бързо?

Re: Ужасен махмурлук...

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    Здравейте... снощи се напих много здраво... изпих около литър уиски за 2 часа... хапнах малко и легнах, ставам цялото легло в дрaйфня... ставам и просто ужас - главата ми ще се пръсне... вие ми се свят, повръща ми се, отпаднало ми е... какво да ям или да пия че да ми мине по-бързо?
    Аспирин?
    Look at the sun and you will see me...12 years old boy...^_^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако питаш за бабини рецепти- сокът от буркан кисели краставички. Има и вариант зелева чорба, но не знам дали ще намеш, имайки предвид, че сега е август.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И що реши да се правиш на мъж? От мъка ли?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    да... а иначе пих аспирин и не минава

Аз също като kalpazanka знам за сока от буркан кисели краставички Отскочи до някой хипермаркет и ще намериш буркан кисели краставички \/

Град
    Цитирай Първоначално написано от MagicSmiles23
    Аз също като kalpazanka знам за сока от буркан кисели краставички Отскочи до някой хипермаркет и ще намериш буркан кисели краставички \/
    само малко да ми мине че нямам сили да вървя

Цитирай Първоначално написано от MagicSmiles23
    само малко да ми мине че нямам сили да вървя
    Ok Успех и другия път внимавай повече!

Град
    Само да питам нормално ли е постоянно да чувствам жажда ? Изпих 2 литра вода и пак съм жаден

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мда, уви, нормално е.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз съм чувала за айрян.
    Тва уискито е много лошо нещо понякога ;д,обаче чак цялото легло..прекалил си
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Сок от моркови \/
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Guest
    Оцет за спиране на повръщането, кисело мляко или зелев сок, аналгин или там нещо за главоболие и здрав сън. Утре ще си като нов.

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Кафе с лимон и оцет - чувала съм, че помага
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Абе тука май половината са писали докато са били пияни.Айрян кисели млека и т.н помагат за изтрезняване.. а не за Махмурлук...Не пробвай и с кафе то може да причини треперене има и дехидратиращо действие!!Слушай това което ще ти кажа по долу и ще си като нов.Пий вода когато си жаден така че си върнеш загубените течности!Друго много добро решение е някъв шейк.Примерно 1 банан (или друг подобен плод) в чаша прясно мляко! Хем е лесно за приготвяне също така ще ти възвърне загубени витамина като магнезий и т.н!Чая от лайка ще ти успокой червата и стомаха...

Моля ви като не сте сигурни не пишете.Защото това е опасно положение и може да пострада...Единствени добри решения бяха на kalpazanka и Admiralka14.Не се правя на доктор или много знаещ.На 18 съм но в последните 2 години ми се налага да пия ужасно често и свикнах да се оправям!Другият път преди да пиеш запомни!

1.Не смесвай различни видове алкохол.Сядаш и пиеш или водка или уиски
    2.Яж нещо по мазно преди да пиеш или по време на запоят...Дюнери скари и т.н са перфектно решение.
    3.Ако се напиеш повече от колкото трябва тогава се яде кисело мляко за пречистване на стомаха или ако си много пиян .. ударната доза Кола и шоколад! Или шоколад с Red Bull (или друга енергийна напитка) Кафе и кола не е препорачително но когато няма нещо от горе описаните е добра алтернатива!Съставките за изтрезняване се приемат заедно а не само шоколад или само Red Bull така нямат голям ефект!Или двете или си стоиш докато не изтрезнееш!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Абе тука май половината са писали докато са били пияни.Айрян кисели млека и т.н помагат за изтрезняване.. а не за Махмурлук...Не пробвай и с кафе то може да причини треперене има и дехидратиращо действие!!Слушай това което ще ти кажа по долу и ще си като нов.Пий вода когато си жаден така че си върнеш загубените течности!Друго много добро решение е някъв шейк.Примерно 1 банан (или друг подобен плод) в чаша прясно мляко! Хем е лесно за приготвяне също така ще ти възвърне загубени витамина като магнезий и т.н!Чая от лайка ще ти успокой червата и стомаха...

Моля ви като не сте сигурни не пишете.Защото това е опасно положение и може да пострада...Единствени добри решения бяха на kalpazanka и Admiralka14.Не се правя на доктор или много знаещ.На 18 съм но в последните 2 години ми се налага да пия ужасно често и свикнах да се оправям!Другият път преди да пиеш запомни!

1.Не смесвай различни видове алкохол.Сядаш и пиеш или водка или уиски
    2.Яж нещо по мазно преди да пиеш или по време на запоят...Дюнери скари и т.н са перфектно решение.
    3.Ако се напиеш повече от колкото трябва тогава се яде кисело мляко за пречистване на стомаха или ако си много пиян .. ударната доза Кола и шоколад! Или шоколад с Red Bull (или друга енергийна напитка) Кафе и кола не е препорачително но когато няма нещо от горе описаните е добра алтернатива!Съставките за изтрезняване се приемат заедно а не само шоколад или само Red Bull така нямат голям ефект!Или двете или си стоиш докато не изтрезнееш!
    Личи си кой е препивал доста и е на "ти" с тези неща

Въпреки това съм съгласен с теб, кафето поне при мен помага за махмурлук и ви го препоръчвам Но ви препоръчвам да го пиете без захар, чисто кафе

Голям фен Аватара на FantaMen
    Не се гордея...Но поне съм научил полезни неща (жалко че стана по трудният начин) и сега ужасно рядко имам проблеми...Кафето пак казах помага при изтрезняване а при махмурлук е по опасно да се пие...!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си