.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Болка ниско долу..

Здравейте искам да споделя нещо и да чуя мнение ако някой може да предположи или му се е случвало.
    От 2 дена изпитвам болка ниско долу на корема посредата точно м/у яйчниците,и като се натисна с ръка още повече боли,и изведнъж като сядам на стол или легло страхотно ме срязва.Дали е възможно да е свързано нещо с ануса?Вчера пих един но-шпа и днес не ме боли,само като се натисна лекичко ме заболява..ако някой му се е случвало ще съм благодарна да сподели.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Водиш ли полов живот ?Ползвате ли презерватив?Провери да не си в овулация! Страдаш ли от ПМС?

Град
    Ловеч/В.Търново
    да водя но съм 100% сигурна че не е от това,нокога сме нямали проблеми с приятеля ми.Иначе пмс ..не е.Не знам просто какво може да е.А най интереснити е че като ходя да пишкам пишкам супер бавно и тря да се напъвам едва ли не..пххх

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ThisIsMe, печелиш предупреждение по т. 13.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    да водя но съм 100% сигурна че не е от това,нокога сме нямали проблеми с приятеля ми.Иначе пмс ..не е.Не знам просто какво може да е.А най интереснити е че като ходя да пишкам пишкам супер бавно и тря да се напъвам едва ли не..пххх
    Защо просто не отидеш на лекар?

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Защо просто не отидеш на лекар?
    мислех,но уж ми мина от вчераще видим тези дни ако пак ме заболи отивам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си