- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най- добрата ми приятелка
Здравейте,
Искам да ви споделя нещо което никой незнае. Харесвам най- добрата си приятелка, но тя си има сериозен приятел от около 8 месеца. Познаваме се от повече от 8 години. Тя незнае че я харесвам. Какво ще ме посъветвате ?![]()
Не, напротив.Първоначално написано от powerman
Нищо не й казвай, защото това може да съсипе приятелството ви. + момичето си има и приятел.
И спря да се върти за миг земята..
Момичето си има приятел от 8 месеца не и казвай ще си развалите приятелството и после ще съжаляваш.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не заблуждава. Те СА само приятели. Колкото по-скоро той осъзнае това, толкова по-добре.Първоначално написано от Maaggiiee
Към автора - трай си ако държиш на приятелството ви.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да.Първоначално написано от Maaggiiee
Както вече каза някой преди мен, те не са нищо повече от приятели.
А пък съм и сигурна, че неговите чувства са временни.
За едно мимолетно увлечение не си заслужава да съсипва приятелството им или пък връзката на момичето. Глупаво е просто.
И спря да се върти за миг земята..
по-скоро не се опитвай да правиш каквото и да е, поне не и сега щом си има приятел. след време, ако нещата с него не вървят можеш да си до нея в правилния момент и ако все още чувстваш същото да имаш шанс да и споделиш, защото сега само ще я изгубиш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ако и кажеш тя ще реши, че ако се получи нещо ще си развалите приятелството (предполагам де ) тъй че нищо не прави
намери си хоби.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ако и кажеш има голяма вероятност да си развалите приятелството.Ако наистина държиш на момичето,можеш само да бъдеш щастлив за нея
Вече нищо не можеш да направиш.Ако й кажеш ще си развалите приятелството,а дали си заслужава??Пък и си има сериозен приятел,само ще им създадеш излишни проблеми.
Първоначално написано от xoxi
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Бил съм в подобна ситуация само че аз бях приятеля от 8 месеца само че при нас беше 2 месеца и той и каза и тя ме разкара![]()
![]()
Ама по-добре стана тека . Та ако рискуваш може да спечелиш пък може и да загубиш . Не мога да ти дам съвет !
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Виждам,че не си писал нищо повече от едно съобщение,така че е спам тайм.
Яж зелева салата.![]()
почакай!!!
точно когато е заета, не трябва да й казваш!!! ще изчакаш докато скъсат и ще видиш дали ще изпитваш същото. и аз харесвах най-добрия си приятел, но разбрах че всичко е заблуда и е много хубаво, когато си споделяме като риятели и нищо повече.![]()
затова чакай да ти мине
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
+по често да гали делфинаПървоначално написано от xPafx
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
пфф,страхотни мисли....дръж си само на приятелството и това е!
изчакай ги да скъсат и действай
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
напълно съм съгласен с Бубето...По-добре изчакай известно време...може и да скъсат..Първоначално написано от bubkaa93